Zochna 06.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ...i co ja mam poczac z temi kolumnami wywalic nie mozna .. Wychodzi, ze schody miedzy kolumnami, czy tak? tak wlasnie i podtrzymuja podciag na ktorym leza belki stropowe ..czy jakos tak w kazdym razie - musza byc - i tak wizualnie to wlasnie schody pomiedzy nimi beda.. To nawet nie bede sie mogla wokol owinac... Tak serio - to nie bardzo mi sie to podoba.. Moze je jakos zamaskuje Prosze o inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ... Prosze o inspiracje Chcesz sie zainspirowac, czy zerznac...z netu Zdaje sie, ze Misiu moglby tu pomoc Ale - obiecuje - bede bacznie przygladac sie roznym schodom, a zwlaszcza tem miedzy kolumnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.06.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kto mi powie, z czego zrobiona jest podłoga na tym zdjęciu? No qrcze...caly czas takie szare podlogi podobaja mi sie... http://www.grot.pl/img/Schody_spiralne/powieksz/SS%2007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 06.06.2006 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Postanowiłem Was dogonić w liczbie postów, zostało mi tylko jakieś 2600, więc nie mogę przegapić okazji. Ja głosuję, że z gresu polerowanego albo z gnejsu, bo na granit ma za dużo smug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2006 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Zochna Pomyslalam , ze snilo Ci sie , ze Kopciuszkiem jestes i temu te schody wklejasz A Ty masz kobieto powazny problem Majka a Ty nie mozesz jakos narysowac temu swojemu Chlopu ? AnSi ja nie wiem . Pewnie Maestro bedzie wiedzial Dziekuje Wojtku za opowiesci o trawertynie. http://www.agimmobilier.com/distinguished-residences/listings/R50133/R50133-FR-66-ALB-Villa-Stairs.jpg http://www.malonehomes.com/photo_gallery/images/11550fireplace_lg.jpg Tu mam takie meksykanskie Jak jedna osoba zaglada do nas to sie pewnikiem spodobaja http://www.cultofdegan.com/images/costarica/nicaragua/eg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.06.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Zochna A Ty masz kobieto powazny problem No mam zastanawiam sie czy w psychologu o tym nie napisac co to jest gnejs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.06.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto mi powie, z czego zrobiona jest podłoga na tym zdjęciu? No qrcze...caly czas takie szare podlogi podobaja mi sie... http://www.grot.pl/img/Schody_spiralne/powieksz/SS%2007.jpg tez bym za Uszatkiem postawil na jaki gnejs drobnooczkowy, chociaz z foto to trudno okreslic. Tu na forum pokazywali kiedys np kamien w kolorze kawy z mlekiem z zylami jak w marmurze i mowili , ze to granit zarzekajac sie , ze to bankowo granit ,bo ktos z rodziny sprowadza to do ogrodow. Niezbadane sa wyroki jednak. Prawde mowiac AnSi, dzisiaj to moze byc wszystko , nawet beton powleczony zywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Wojtku, Misiu, a co to jest "gnejs" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 gnejs kochanienka to taki kamiń jak granit ino chyba nawet twartszy albo tfardziejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No to chyba podoba mi sie taki gnejs, przynioslam go troche, a...a kto moze taka podloge zrobic, kamieniarz? I czy w ogole jest to sensowne pod wzgledem ekonomicznym? Tak tylko pytam... http://consorta.com.pl/kamien/gnejs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 07.06.2006 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Gnejs to taki krewniak granitu, który się nieco "rozciągnął" kiedy był jeszcze w stanie płynnym. Dla osób z wyobraźnią to może być całkiem ekscytujące. Krajowych o ile mi wiadomo się nie eksploatuje, więc jest w cenie zagranicznych granitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To co? Zmiana nam zostaje . Trzeba zeby demokratycznie bylo . Na co zmieniamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 "Sciagawki z Hameryki dla ograniczonych artystycznie - rrmi , house i Luc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 "Sciagawki z Hameryki dla ograniczonych artystycznie - rrmi , house i Luc" Rozumiem , ze do Wojtka pijesz tym razem . Zaluje , ale takiego tytulu nie zrobie , bo nie uwazam , ze tu jacys ograniczeni sa , mnie pomijajac . Troche inaczej rozumiem to co On pisze . Poza tym mam dosc radosne zycie i nie gryze sie kazdym slowem wypowiedzianym przez innych.Jak rowniez kazdego slowa nie odbieram jako atak na swoja osobe. Choc z pewnoscia ograniczona artystycznie jestem jak wyzej napisalam Sam Maestro 2112 mi wygarnal , ze sie zielonego z niebieskim nie laczy . A ja na to jak na lato .Niech On sobie mysli co chce w tej kwestii , krzyczec na Niego nie bede z tego powodu , a swoje zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To co? Zmiana nam zostaje . Trzeba zeby demokratycznie bylo . Na co zmieniamy? Stawiam na "Papka dla niewtajemniczonych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 zrobmy : Aaaabsolutnie nie-inspiracje.. bedziemy zawsze na wierzchu znaczy na przodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Rozumiem , ze do Wojtka pijesz tym razem . Skad te podejrzenia ? Zaluje , ale takiego tytulu nie zrobie , bo nie uwazam , ze tu jacys ograniczeni sa , mnie pomijajac . Ja tez nie uwazam... Troche inaczej rozumiem to co On pisze . Zdaza sie... Poza tym mam dosc radosne zycie i nie gryze sie kazdym slowem wypowiedzianym przez innych. Wbrew pozorom ja tez, ale nie chce mi sie tlumaczyc ani dowodzic Jak rowniez kazdego slowa nie odbieram jako atak na swoja osobe. Nie uwierzysz, ale ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wyglada ze pokrewne dusze jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To co wybieramy , propozycje Zochny czy AnSi . W sumie na przodku nie jest zle Moze zaglosujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Hamerykańskie klimaty . Proste i nie urazi niczyich uczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts