anSi 08.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 zrobmy : Aaaabsolutnie nie-inspiracje.. bedziemy zawsze na wierzchu znaczy na przodku Zochna, Twoja wersja jezd lepsza, z trudem sie do tego przyznawam Aaaa..wy cholery jedne, a o kfiatku to zapomnialy I czymze ja sie nainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi - dawaj kfiata - to Twoje fkoncu swiento.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 http://www.asahi-net.or.jp/~aa7s-oons/wall/alpacino.jpg To moze jeszcze niech kazdy sobie swojego ulubionego , bo ja jak wiadomo Znaczy wierna jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A ja proponuje tytul pozostawic tak jak jest z mala korekta . Zamiast mego imienia wpisac Joshi . Bedzie jakas odmiana i tak jakos politycznie zarazem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Moze zarty zostawimy na boku , zmienilam , moze byc ? Czy jakos inaczej? Wy tu kierowniczki jestescie to gadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rozmyslilam sie. glosuje zeby zostawic jak jest. a Joshi mozna na honorowego czlonka wciagnac Kwiatek dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Moze zarty zostawimy na boku , zmienilam , moze byc ? Czy jakos inaczej? Wy tu kierowniczki jestescie to gadajcie Proszę - tylko nic o zupkach w proszku "bo w ryj dać mogę dać " :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a Joshi mozna na honorowego czlonka wciagnac Kwiatek dla mnie ok. Honorowy to u nas W2112 jest , ale nie wiem jak On na to by sie zapatrywal .Ciesze sie , ze kwiatek przypasil Temat zmienilam , Nefer straszy , ze w ryja , to ja juz nie wiem co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 temat ladny - konkretny i klarowny . tylko nie moglam wewatka odnalezc ..bo sie przywiazalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a Joshi mozna na honorowego czlonka wciagnac Ja sie zgadzam , tylko kto ja wciagnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 PIERWOTNA WERSJA BYŁA COOOOOOOOL :) Ale nie mnie decydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Troche inaczej rozumiem to co On pisze . Poza tym mam dosc radosne zycie i nie gryze sie kazdym slowem wypowiedzianym przez innych.Jak rowniez kazdego slowa nie odbieram jako atak na swoja osobe. .................................................... zielonego z niebieskim nie laczy . A ja na to jak na lato .Niech On sobie mysli co chce w tej kwestii , krzyczec na Niego nie bede z tego powodu , a swoje zrobie To ze mnie rozumiesz inaczej ,to zrozumiale , bo nikt tak jak Ty na tym forum dobrze mnie nie zna i szczescie to zarazem moje , bo pospierac sie z Toba moge nawet o Watersa i zielen z blekitem / a nie kazdy , nie kazdy taki zestaw jest do bani i nie kazdy jak Ty jest tak uparty / i radosnie nam nawet kiedy macie fruwaja pod sufit, bo to od serca drugiego czlowieka zalezy jak pojmie slowa tego pierwszego. Ty wiesz siostro zalozycielko, ze chociaz zlosliwym w slowie , to krzywdy robic nie lubie chociaz przewrotnosc jest akurat moja druga natura. Ale mi sie archaizuje. Tytulu nie zmieniajcie ,jest uniwersalny , on ma swoje historyczne uzasadnienie nawet jesli mialo by nie daj boze stanac na moim punkcie widzenia , to i tak jest on adekwatny I na koniec! Mnie na prawde g...o obchodzi jak bedziecie miec w swoich domach, bylebyscie sie dobrze w nich czuli a to Wam jeszcze w tym pomoge. Hamerykanski watek nie jest dla mnie inspiracja, jest natomiast fantastycznym zrodlem poznania ludzi i ich potrzeb. To ludzie sa inspiracja dla projektanta, bo ten ma i tak niewiele okazji w zyciu zeby projektowac cos co na prawde sie tylko jemu podoba . Ten watek nauczyl mnie tez pewnej pokory , gdyz dzieki niemu przekonalem sie, ze pozory odbierane glowa nie serduchem najczesciej myla, jak odsadzana od czci i wiary , obsabaczona niejednokrotnie Trojca okazala sie, ze to ciepli i pogodni ludzie , czasem szczerzy do bolu ale autentyczni , dajacy wiare w czlowieka. O k..a gdzie sa chusteczki? Tak trzymaj Hameryko - niedlugo juz Polsko Zdaje sie , ze zmiana tytulu nastapila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wojtek uscisnijmy sie , cholera , tak mie zruszyles , ze sie moge nawet rozplakac ps.z tym zielonym i niebieskim to nie musisz kadzic ale byka walnelam chyba ze zruszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ale powiedzial . Wojtek... no i teraz bedzie tak zruszajaco i pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No dobra , to co robic ? Jesli Ty Zochna juz tak sie przywiazalas do tytulu to moze wrccimy jednak do pierwszego? Bo sie zgubisz jeszcze i w jakie inne inspiracje pojdziesz Nowoczesne dajmy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jak nie ma inspiracji to co tu teraz będzie ? Niech chociaż kfiatki zostaną Ten ostatni to jeden z moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.06.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wiedzialem, kurde balance, wiedzialem, ze cos z tym romantyzmem przeholowalem.No dobra , zartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ja chcę poprzedni tytuł !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e010.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e010.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e010.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e010.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e010.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 http://www.cosgan.de/images/kao/boese/p030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rozmyslilam sie. glosuje zeby zostawic jak jest. a Joshi mozna na honorowego czlonka wciagnac Kwiatek dla mnie ok. Nie, dziekuje... Ja tu tylko ogladam, nie wklejam, nie komentuje, za kfiatkami tez sie nie ogladam. Chyba jednak nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts