Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

zrobmy :

Aaaabsolutnie nie-inspiracje..

bedziemy zawsze na wierzchu :p

znaczy na przodku

Zochna, Twoja wersja jezd lepsza, z trudem sie do tego przyznawam:roll:

Aaaa..wy cholery jedne, a o kfiatku to zapomnialy :evil: I czymze ja sie nainspiruje :-?

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

a Joshi mozna na honorowego czlonka wciagnac :oops:

Kwiatek dla mnie ok.

Honorowy to u nas W2112 jest , ale nie wiem jak On na to by sie zapatrywal .Ciesze sie , ze kwiatek przypasil :D

Temat zmienilam , Nefer straszy , ze w ryja , to ja juz nie wiem co robic? :D

Troche inaczej rozumiem to co On pisze .

Poza tym mam dosc radosne zycie i nie gryze sie kazdym slowem wypowiedzianym przez innych.Jak rowniez kazdego slowa nie odbieram jako atak na swoja osobe.

....................................................

zielonego z niebieskim nie laczy .

A ja na to jak na lato .Niech On sobie mysli co chce w tej kwestii , krzyczec na Niego nie bede z tego powodu , a swoje zrobie :D

To ze mnie rozumiesz inaczej ,to zrozumiale , bo nikt tak jak Ty na tym forum dobrze mnie nie zna i szczescie to zarazem moje , bo pospierac sie z Toba moge nawet o Watersa i zielen z blekitem / a nie kazdy , nie kazdy taki zestaw jest do bani :p i nie kazdy jak Ty jest tak uparty :lol: / i radosnie nam nawet kiedy macie fruwaja pod sufit, bo to od serca drugiego czlowieka zalezy jak pojmie slowa tego pierwszego.

Ty wiesz siostro zalozycielko, ze chociaz zlosliwym w slowie , to krzywdy robic nie lubie chociaz przewrotnosc jest akurat moja druga natura. :p :p Ale mi sie archaizuje.

Tytulu nie zmieniajcie ,jest uniwersalny , on ma swoje historyczne uzasadnienie nawet jesli mialo by nie daj boze stanac na moim punkcie widzenia , to i tak jest on adekwatny :p

I na koniec! Mnie na prawde g...o obchodzi jak bedziecie miec w swoich domach, bylebyscie sie dobrze w nich czuli a to Wam jeszcze w tym pomoge.

Hamerykanski watek nie jest dla mnie inspiracja, jest natomiast fantastycznym zrodlem poznania ludzi i ich potrzeb. To ludzie sa inspiracja dla projektanta, bo ten ma i tak niewiele okazji w zyciu zeby projektowac cos co na prawde sie tylko jemu podoba .

Ten watek nauczyl mnie tez pewnej pokory , gdyz dzieki niemu przekonalem sie, ze pozory odbierane glowa nie serduchem najczesciej myla, jak odsadzana od czci i wiary , obsabaczona niejednokrotnie Trojca okazala sie, ze to ciepli i pogodni ludzie , czasem szczerzy do bolu ale autentyczni , dajacy wiare w czlowieka. O k..a gdzie sa chusteczki?

Tak trzymaj Hameryko - niedlugo juz Polsko :p

Zdaje sie , ze zmiana tytulu nastapila :wink: