Gość house_around_the_corner 17.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 ja mam wino. Kfiatka niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Dobre i wino...jeszcze potrzebny spiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 To swietnie , schody prowadza prosto w dol. http://img102.imageshack.us/img102/134/kamien7pq.jpg Moje schody nie będą tak smutne. Tobie się podobają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house_around_the_corner 17.06.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 To swietnie , schody prowadza prosto w dol. http://img102.imageshack.us/img102/134/kamien7pq.jpg Moje schody nie będą tak smutne. Tobie się podobają??? la la la la ..........la la la la la, to jest spiew do bardzo super dobrego wina. http://img226.imageshack.us/img226/5633/bdobre4at.jpg PS. schody nie moje tylko klijenta i sa na etapie 25% wykonczenia, jak wykoncze to bedzie co ogladac.Chetnie ogladne twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.06.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 PS. schody nie moje tylko klijenta i sa na etapie 25% wykonczenia, jak wykoncze to bedzie co ogladac. Nie wątpię, że będzie, skoro klient też "starzec" i robisz mu schody "prosto w dół" Chetnie ogladne twoje. Dom będzie w takim kształcie, choć murowany: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/domek_wiejski.gif I schody tylko wewnętrzne, więc nie wiem jak to będzie z zaspokojeniem Twojej ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house_around_the_corner 17.06.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 PS. schody nie moje tylko klijenta i sa na etapie 25% wykonczenia, jak wykoncze to bedzie co ogladac. Nie wątpię, że będzie, skoro klient też "starzec" i robisz mu schody "prosto w dół" Chetnie ogladne twoje. Dom będzie w takim kształcie, choć murowany: http://www.donatastudio.com.pl/front/IM000066%20copy.jpg I schody tylko wewnętrzne, więc nie wiem jak to będzie z zaspokojeniem Twojej ochoty he he he , to jeszcze nie budujemy .he, he. PS.Ja patrze na klijenta przez pryzmat $ .W tym przypadku K $24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.06.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 PS.Ja patrze na klijenta przez pryzmat $ .W tym przypadku K $24. Powinnam Ci współczuć, ale w sumie zwisa mi Twój sposób patrzenia, dopóki nie dotyczy mnie. Miłego śmiania, bez czkawki mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house_around_the_corner 17.06.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 PS.Ja patrze na klijenta przez pryzmat $ .W tym przypadku K $24. Powinnam Ci współczuć, ale w sumie zwisa mi Twój sposób patrzenia, dopóki nie dotyczy mnie. Miłego śmiania, bez czkawki mimo wszystko. Masz takie doswiadczenia z czkawka , bo ja nie . PS. nie muszisz mi wspolczuc, ja biore 50% nie dotykajac niczego, reszta to material i pracownicy w terminie 2-ch tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Na tym dyskusję z Tobą zakończę. Liczyłam, że w międzyczasie zrozumiesz że bufoniarstwo i wywyższanie się jest niegodne nigdzie, na forum również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house_around_the_corner 18.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Na tym dyskusję z Tobą zakończę. Liczyłam, że w międzyczasie zrozumiesz że bufoniarstwo i wywyższanie się jest niegodne nigdzie, na forum również. Nawet nie mam zamiaru , wole w tym czasie przetrzec lampy w mojej LS(-ce) za 360 000 pln. PS. jak sobie kupisz to moze bedziemy cos mieli do pogadania. Jest bardzo ladny(perla) moze zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 18.06.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 a teraz wracam do środka http://www.babingtonhouse.co.uk/images/photo_coach_house.jpg Czy ktoś potrafi zidentyfikować tapetę na ścianie z telewizorem?? Wydaje mi się, że może to być Cole and Son, "Cow Parsley" z kolekcji New Contemporary. Na próbce Cow Parsley wyglada rewelacyjnie ale - jeśli dobrze zgadłam i jest to Cow Parsley - położona na ścianie trochę traci na urodzie. Poszczególne elementy wydają się za małe i zbyt gęsto ułożone. Zamierzałam położyć Cow Parsley na ścianie w korytarzu/jadalni - ale to co widzę na zdjęciu trochę mnie zniechęca. Czy ktos może potwierdzic czy to może być ten wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Tapeta jak tapeta , ale fotel to sie AnSi spodoba Co do pytania to nie mam pojecia , ale pewnie ktos bedzie wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepianka 18.06.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.06.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Tapeta jak tapeta , ale fotel to sie AnSi spodoba Co do pytania to nie mam pojecia , ale pewnie ktos bedzie wiedzial rrmi - i fotel i tapeta podobaja mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 podoba misie rozklad tygodnia tylko kto to jest ten Loyer ? czesc AnSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Zochna chyba ktos mowi jak pisze po angielsku. Znaczy slaby tlumacz Swoja droga to House zawsze mial pokrycie na to czym sie chwalil . BTW Jego przechwalki nie wziely sie z powietrza AnSi wiedzialam , ze Cie te szarosci wezma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 ... tylko kto to jest ten Loyer ? ... Czesc Zochna Loyer - lojalny lawyer ...Eee...tak tylko mysle na brudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 18.06.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Tapeta jak tapeta , ale fotel to sie AnSi spodoba Co do pytania to nie mam pojecia , ale pewnie ktos bedzie wiedzial rrmi - i fotel i tapeta podobaja mi sie A ja z uporem maniaka ponawiam pytanie - czy ktoś może wie, czy ta tapeta to Cow Parsley Cole and Son?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 ja nie wiem:) ale wklejam dla porownania - i rzeczywiscie wyglada ze to jest to ..... http://www.babingtonhouse.co.uk/images/photo_coach_house.jpghttp://www.cole-and-son.com/images/collect/lg/66-7046.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Bankowie to samo. Myslalam , ze to jakies takie esy floresy sa , a to wyglada jak kwiaty kopru Zochna czy juz masz pomysla na swoje kolumny okoloschodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts