bodzio_g 22.07.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 sztekkarta co to znaczy Bodziu Sa 2 koncerty ten , o ktorym napisalam w Poznaniu i nastepnego dnia w Gdansku , bedzie wlasnie Gilmour Mam to szczescie miec juz bilety na oba , ale to taka nagroda specjalna dla mnie Grzeczna bylam Opowiem jak bylo . jak sie pracuje w zakładzie pracy to sie odbija taką ... sztekkarta , która odnotowwuje Twoje wejście i wyjście z pracy czekam na opowieści ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 23.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 a zakład pracy może jakąś delegację służbową Rrmi n- no to umawiamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2006 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 To o 4pm na rogu przed targami Ale Ci tego domu zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 24.07.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 To o 4pm na rogu przed targami Ale Ci tego domu zazdraszczam ok, od tego rogu co naprzeciwko budują Sheratona to jest bardziej reprezentatywny róg ja Ci też zazdraszczam , że możesz jeszcze dużo pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 AnSi kochana , wroc , bo na setna stone spadamy Taaki wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witaj Siostro rrmi i do roboty, pozostale babeczki tez, wklejac ten "hamerikan drim". Po wakacjach juz a Wy ciagle myslami na Florydzie. Tak sie zastanawialem, kto odkurzy wewontek. Zochna po "mental"szpitalach sie szlaja, Ansi po Floydach zaniemowila z wrazenia, House na kolejnego maybacha tyra, Luk zabiegany, zostaje wiec rrmi. Witaj w domu - to tak oficjalnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 ja, proszę, troche danych na temat nowej hacjendy rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Kochany Bracie Wojciechu nie moge wciaz zrozumiec dlaczego sam odkurzania nie zaczales Sadze , z nasza AnSi pomeczy chwile studenow i nas wroci , a zajeta jestem wiec prosze o zwolnienie lekrskie Majeczko w poniedzialek mamy notariusza , we wgminie bylam , powiedzieli , ze nam bezdomnym na reke pojda i przymkna oko na to i owo Dzialka piekna , z laskiem , kupiona w drugi dzien ogladania Wlasciciele beda sasiadami , uczciwi i mili widac ludzie Jestem cala hepi , tu tfu Pozostaje czekac a to co bedzie nie tak , bo az dziw bierze Udalo nam sie z mieszkaniem , mamy lokum u przyjaciol , 2 pokoje i wlasna lazienke w Ich domu I co wazne randke mam z naszym ekspertem za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 rany ale jesteście błyskawice trzymam kciuki i jak juz podpiszecie - wklej fotke nowej-hameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wkleje , a jak inaczej Opije i w ogole bede dumna bardzo Dziekuje za kciuki , sadze , ze beda potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.09.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dzialka piekna , z laskiem , kupiona w drugi dzien ogladania Wlasciciele beda sasiadami , uczciwi i mili widac ludzie Jestem cala hepi , tu tfu Tę Waszą piekną dzialeczkę /tfu,tfu/ niebawem "odebrac" bedzie trzeba . Oj ! Naflancjujemy Wam lawendy,od lasu po horyzont . Sciezke do domu tylko w cegle klinkierowej pan Zenek polozy, a fachowiec to wielki , przez mimilape polecany i chociaz bezzębny, bo ponoc "na klnkierze zeby zjadl", to zna sie gosciu jak mało kto . A teraz "fklejac" mi prosze i kfiatki na nowa strone szykowac /moga byz zenskie tom razom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Kofi pisala , ze ciezko z ta lawenda , to nie wiem co myslec Cegle recznie formowanej moj Stary (WLASNY) jest przeciwny z niewiadomych wzgledow Na oblewanie to wiem , ze dojdziesz , wiec spokojna jakos dziwnie o to wlasnie jestem Poza tym gotuje obiad, wiec nie powklejam, a i do jedneo kompa mamy tu caly duzy dom ludziow AnSi , Zochna gdze jestescie Kochaniutkie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 ... AnSi , Zochna gdze jestescie Kochaniutkie???? Jak to gdzie...usiluje kota z workiem albo bez zadomowic w czyims domu (u mnie juz kotow dostatek, sama widzialas ), studentow mecze - a jakze Jutro ich jeszcze troche pomecze i o kfiatkach wtedy pomysle... A tak w ogole to witacie w domu siostro rrmi i jako matka - zalozycielka przyklad dajcie, jak to ze fklejaniem bylo No dobra, ja tez cos fkleje, zeby nie bylo... http://www.kingasliwa.pl/realizacja/szuwarowa/6.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 I jeszcze raz ja (ale sie rozkrecilam ) http://www.kingasliwa.pl/realizacja/skawina/1.jpg http://www.kingasliwa.pl/realizacja/skawina/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 http://www.kingasliwa.pl/realizacja/rezydencja/1.jpg http://www.kingasliwa.pl/realizacja/rezydencja/2.jpg http://www.kingasliwa.pl/realizacja/rezydencja/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 09.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Kinga Sliwa ma genialne te wnetrza. Ale jak tak sobie surfowalem po necie to znalazlem tez sporo stron, gdzie architekci wnetrz popelniaja straszne babole i na dodatek chyba nie zdaja sobie z tego sprawy, skoro umieszczaja to w galeriach. Ciekawe czy jest jakis sposob zeby znalezc odpowiednia osobe, a nie przekonywac sie po fakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witaj pozeraczu, mam podobne do Twoich dylematy , a na KS dawno juz zwrocilam uwage Tez podobaja mi sie projektowane przez nia wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.09.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 witam , czytam i ...czekam ... na nowe inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2006 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 I jeszcze raz ja (ale sie rozkrecilam ) Na zdrowie moja Droga , na zdrowie Buziaki dla Twoich Czarnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dobry dzien, na salunach pustki, no to sie troche po sypialniach pokrece ... http://tomart-meble.com.pl/foto6/063.jpg http://tomart-meble.com.pl/foto6/064.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts