Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

...

Fklejcie Siostry cos zielonego i amerykanskiego, bo Matka zalozycielka z szambem walczy , zeby nie rzec kolokwialnie babra sie...

Ani zielone, pewnie nie amerykanskie, ale co mi tam :) frekfencje robiem

http://www.leba-kurort.pl/willa_secesja/obr/2229.jpg

A to umywalka (z kamienia) dla Zochny :)

http://www.szczurek.com/images/argentyna/IMGP1051.JPG

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

:o :o

Brazylijska firma ihouse stworzyła interaktywną wannę Smart Hydro, którą możemy zaprogramować przez telefon. W trakcie montażu wanny w domu, odbywa się również jej programowanie, które pozwala aktywować wybrany program kąpieli przez telefon.

Gdy kąpiel jest gotowa Smart Hydro dzwoni do właściciela i zaprasza do kąpieli. Użytkownik wanny może zaprogramować temperaturę i ilość wody, dawkę płynu do kąpieli, a nawet intensywność podświetlenia łazienki... Na koniec wanna sama się wyczyści i opłucze. Możliwe jest zaprogramowanie kilku różnych ustawień, dla każdego z domowników oddzielnie. Na dodatek, w przypadku wystąpienia usterki wanna Smart Hydro sama dzwoni do serwisu...

http://www.decoartel.pl/uploads/img432922b401af1.jpg

nie wiem jakbym sie czula gdyby zadzwonila do mnie wanna :roll:

Zochna no nie wiem czem Ci sie oddzwiecze za te poduszki i kordle :)

...............

Moj awatar gdzies na dobre przepadl, taka to z nim robota :roll: robi co chce, wlazi kiedy chce....no skaranie boskie

...a co Ty myslisz w sprawie przyjazni z wanna ?

Ja bym byla za ...

W pierwszej chwili to bylam nawet za, ale...teraz to przeciw jestem...nie moglabym chyba... za blisko, za naocznie zbyt :-?

to wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem rrmi.

i jednoczesnie strasznym.

ale jak jej juz bardzo zmieknie - to sobie,dajmy na to, kolnie serwisanta :D

...albo serwisantke :) i klopot gotowy :roll:

..albo serwisantke :) i klopot gotowy :roll:
czy mialas na mysli to o czym ja dajmy na to pomyslam :o

tym to sie wojtek zajmuje , ten od wyborow w wawie

nie moj Brat ofkors

dajmy na to, ze wiem, o czym pomyslalas. I co? nie mam racji? :D :D

Ja nie wiem co ta wanna moze jeszcze zrobic , ale przyszlosc brzmi dosyc obiecujaco.

Ile to cudo kosztuje, bo tak sobie kalkuluje czy nie fundnac by sobie takiej, jakby sie moja Ludwika mna miala przypadkiem znudzic, zawsze to jakis substytut partnerki -ciepla, wyrozumiala, chociaz pewnie slabo gotuje no i czasem tez zabulgoce.

Jakiez to pasjonujace pogadac sobie z wanna , przytulic do lodowki ew. zwierzyc sie szczerze klozetowi albo tez w przyplywie namietnosci przeleciec mikrofalowke/ niechby i sasiada/.

No dobra rozmarzylem sie, ale lece juz, bo musze opieprzyc pralke a jeszcze obiecalem wypic piwo z piekarnikiem

Klozetowi to ja juz sie niejeden raz bardzo szczerze zwierzalam... :roll:

A z wanna sie nie zaprzyjaznie, bo zdecydowanie wole prysznic. 8) A poza tym zgadzam sie, psychicznie chyba bym w siebie zwatpila, jakby do mnie zadzwonila wanna. I jeszcze tak w pracy, przy wszystkich, na przyklad z taka wanna porozmawiac, jakies polecenia jej wydac :o

:

psychicznie chyba bym w siebie zwatpila, jakby do mnie zadzwonila wanna.

Taaaaa

a ja nie chce nawet myslec , co by bylo gdyby nagle do pracy, w czasie waznego spotkania zadzwonil do nas z propozycja naglego spotkania ... wibrator , albo oswiadczyl glosno zgromadzonym, ze mu po wczorajszej nocy siadlo zasilanie.

To juz wole wanne, byle tylko nie byla zbyt bezpruderyjna .

:wink:

:lol:

Z ksiazek pani Jackie Collins to raczej wynika, ze np. w takiej Hameryce panie nagminnie wibratory nosza w torebkach. Dzwonic nie musi, moze sie np. sam wlaczyc, jak mu sie zacznie nudzic... albo domagac sie wielkim glosem odrobiny uwagi niezalezie od czasu i miejsca :wink:

Ale o takim oprzyrzadowaniu dla panow to jeszcze nie slyszalam. :oops: Chyba jestes skazany na te wanne... :D