anSi 20.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ... Fklejcie Siostry cos zielonego i amerykanskiego, bo Matka zalozycielka z szambem walczy , zeby nie rzec kolokwialnie babra sie... Ani zielone, pewnie nie amerykanskie, ale co mi tam frekfencje robiem http://www.leba-kurort.pl/willa_secesja/obr/2229.jpg A to umywalka (z kamienia) dla Zochny http://www.szczurek.com/images/argentyna/IMGP1051.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 o matko AnSi no piekne - ale az tak rustykalna to ja nie jestem , chociaz musze powiedziec , ze z tym plasti (y?)kowym osprzetem ma swoj urok no i te plytki, pastelowe takie ... Rudolfa odkurze blizej Swiat moze -coby tak czasu nie poganiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 AnSi jedna http://www.interartscollection.com/products/CS18KCR-1.jpg druga http://www.interartscollection.com/products/CS18KCR-2.jpg no i kordla oczywiscie http://www.interartscollection.com/products/CS4x6KPK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zosia Ty dobrze gadzasz z tymi poduszkami Ciekawe co trzeba wypic , zeby miec takie fajne spostrzezenia To Wojtkowi trzeba jakis fartuszek kupic Zeby sie nie pobrudzil malujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 :o Brazylijska firma ihouse stworzyła interaktywną wannę Smart Hydro, którą możemy zaprogramować przez telefon. W trakcie montażu wanny w domu, odbywa się również jej programowanie, które pozwala aktywować wybrany program kąpieli przez telefon. Gdy kąpiel jest gotowa Smart Hydro dzwoni do właściciela i zaprasza do kąpieli. Użytkownik wanny może zaprogramować temperaturę i ilość wody, dawkę płynu do kąpieli, a nawet intensywność podświetlenia łazienki... Na koniec wanna sama się wyczyści i opłucze. Możliwe jest zaprogramowanie kilku różnych ustawień, dla każdego z domowników oddzielnie. Na dodatek, w przypadku wystąpienia usterki wanna Smart Hydro sama dzwoni do serwisu... http://www.decoartel.pl/uploads/img432922b401af1.jpg nie wiem jakbym sie czula gdyby zadzwonila do mnie wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ciekawe jaki glos ma taka dajmy na to wanna a moze to dobry pomysl , mozna z taka wanna gaac przez telefon jak z najlepsza przyjaciolka I nie przegada nikomu to ja pomysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zochna no nie wiem czem Ci sie oddzwiecze za te poduszki i kordle ............... Moj awatar gdzies na dobre przepadl, taka to z nim robota robi co chce, wlazi kiedy chce....no skaranie boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 dłobiazg Ansi .wiedzialam ze Ci sie spodobaja a co Ty myslisz w sprawie przyjazni z wanna ? Ja bym byla za . tylko ,dajmy na to, jak sie wkurzy to moze o celulicie ( teoretycznym oczywiscie) wygadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 tylko ,dajmy na to, jak sie wkurzy to moze o celulicie ( teoretycznym oczywiscie) wygadac dajmy na to , ze ja mysle , ze jak sie taka wane postraszy , ze sie do niej chlopa wpusci to jej rura zmieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 to wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem rrmi. i jednoczesnie strasznym. ale jak jej juz bardzo zmieknie - to sobie,dajmy na to, kolnie serwisanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ...a co Ty myslisz w sprawie przyjazni z wanna ? Ja bym byla za ... W pierwszej chwili to bylam nawet za, ale...teraz to przeciw jestem...nie moglabym chyba... za blisko, za naocznie zbyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 to wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem rrmi. i jednoczesnie strasznym. ale jak jej juz bardzo zmieknie - to sobie,dajmy na to, kolnie serwisanta ...albo serwisantke i klopot gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ..albo serwisantke i klopot gotowy czy mialas na mysli to o czym ja dajmy na to pomyslam tym to sie wojtek zajmuje , ten od wyborow w wawie nie moj Brat ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ..albo serwisantke i klopot gotowy czy mialas na mysli to o czym ja dajmy na to pomyslam tym to sie wojtek zajmuje , ten od wyborow w wawie nie moj Brat ofkors dajmy na to, ze wiem, o czym pomyslalas. I co? nie mam racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja nie wiem co ta wanna moze jeszcze zrobic , ale przyszlosc brzmi dosyc obiecujaco.Ile to cudo kosztuje, bo tak sobie kalkuluje czy nie fundnac by sobie takiej, jakby sie moja Ludwika mna miala przypadkiem znudzic, zawsze to jakis substytut partnerki -ciepla, wyrozumiala, chociaz pewnie slabo gotuje no i czasem tez zabulgoce.Jakiez to pasjonujace pogadac sobie z wanna , przytulic do lodowki ew. zwierzyc sie szczerze klozetowi albo tez w przyplywie namietnosci przeleciec mikrofalowke/ niechby i sasiada/. No dobra rozmarzylem sie, ale lece juz, bo musze opieprzyc pralke a jeszcze obiecalem wypic piwo z piekarnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 21.11.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A co jak sie taka wanna obrazi? Nie pozwoli się kąpać przez tydzień? Moja mogłaby się sama myć. Gadanie zostawię sobie Pozdawiam 3City i nie tylko po długiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 21.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Klozetowi to ja juz sie niejeden raz bardzo szczerze zwierzalam... A z wanna sie nie zaprzyjaznie, bo zdecydowanie wole prysznic. A poza tym zgadzam sie, psychicznie chyba bym w siebie zwatpila, jakby do mnie zadzwonila wanna. I jeszcze tak w pracy, przy wszystkich, na przyklad z taka wanna porozmawiac, jakies polecenia jej wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 : psychicznie chyba bym w siebie zwatpila, jakby do mnie zadzwonila wanna. Taaaaa a ja nie chce nawet myslec , co by bylo gdyby nagle do pracy, w czasie waznego spotkania zadzwonil do nas z propozycja naglego spotkania ... wibrator , albo oswiadczyl glosno zgromadzonym, ze mu po wczorajszej nocy siadlo zasilanie. To juz wole wanne, byle tylko nie byla zbyt bezpruderyjna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 21.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Z ksiazek pani Jackie Collins to raczej wynika, ze np. w takiej Hameryce panie nagminnie wibratory nosza w torebkach. Dzwonic nie musi, moze sie np. sam wlaczyc, jak mu sie zacznie nudzic... albo domagac sie wielkim glosem odrobiny uwagi niezalezie od czasu i miejsca Ale o takim oprzyrzadowaniu dla panow to jeszcze nie slyszalam. Chyba jestes skazany na te wanne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Chyba jestes skazany na te wanne... oby tylko, kiedy sie poczuje samotna, publicznie buziaczkow nie przesylala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts