novi_ana 08.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 po co na pole? zapraszam do mnie, u mnie tylko kamienie rosną podobno rzeka była.. a ja zbieram, zbieram i zbieram.. po tej cholernej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ...a daleko to do Ciebie ?? bo ja bym ...wszedł w tą rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zosia , na pole jedz ! wykopiesz se schody ? te kamyki za kiblem lub w innym wytwornym miejscu to mnie rozpierdalają za jakim kiblem selus ? ja mam kamyki w nerkach na ten przyklad czy chodzi o jakies inne wytworne miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.08.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 AnSi - ja nie moge tak dlugo czekac Ty lepiej na kawe przyjedz w sobote co ? novi_ana - szczeciara a daleko do Ciebie ? moze bym sie z selimm'em zabrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zosia , znowu chcesz wrócić do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 powaznie to rozwazam tylko ze ja juz nie moge jesc tej mielonki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.08.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zochna, http://tiny.pl/5fhw: http://www.budujemydom.pl/images/artykuly/1904d.jpg I jeszcze tu: http://images.google.pl/images?gbv=2&svnum=10&hl=pl&q=schody+kamienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Sloneczko - dziekuje bardzo ja jakas slaba w szukaniu jestem. ide ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dziewczyny ( o przepraszam Selimm ) a ten mustang to sie Wam podoba czy nie ? na zywo to rzeczywiscie jest ta faktura konskiej skory. I tak - w poniedzialki mi sie podoba , w srode juz troche mniej, a potem znowu http://www.paradyz.com.pl/images/products/big/002178.jpg ps. do lazienki myslalam - na podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.08.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Zochna widziałam dziś te płytki- mustang, w internecie wyglądają super, na żywo trochę mdło, ale też powiem ,że generalnie mi sie podobają, choć myślałam ,że na prawdę są żywsze kolory. Płytki oglądam dokładnie już drugi raz i dalej miałam takie wrażenie, na zdjęciu z internetu dali duże jasne oświetlenie i nie widać ,że te kolory są mniej żywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.08.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 wiesz do łazienki to nawet dla mnie niezły pomysł- tym bardziej ,że jedną ścianę do tego wklęsłą w łazience mam w starej cegle.- płytka ręcznie formowana.Łazienka dla gości. Muszę to przemyśleć jeszcze raz, chyba jeszcze raz je oglądnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Zochna, jak to faktura konskiej skory jest, to musi byc fajny ten Mustang. A co na scianach do niego? PS Dopiero teraz doczytalam, ze w sobote jakis meeting sie szykuje, bardzo chetnie Was Zosiu odwiedze, powiedz tylko, czy tak w poludnie czy bardziej po poludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 widzialam na zywo kawalek ulozonej podlogi - i podobala mi sie. ale moze rzeczywiscie wybrali jakies bardziej "wyraziste" sztuki bo wzielam na jedna do domu i faktycznie ta jakas mdla jest z ceglana sciana moze byc fajnie ja bede miala bardzo jasna lazienke - praktycznie biala, z ciemnym drewnem i taki ciemny braz na podlosze bylby fajny acca daj znac jak tam po przemysleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No nie wiem z tym mustangiem Nie widzialam na zywo Plytek znaczy Mustanga zreszta tez Chyba , ze Selim sie z kota zamienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 rrmi selimm'a to nie tak latwo zmienic - sama wiesz chyba mi tak dyplomatycznie dajesz do zrozumienia ze nie bardzo Ci sie ten mustang widzi AnSi - meeting to sie wyszykuje dopiero jak Wy przyjedziecie ja bede po poludniu - bo mam rocznice slubu w niedziele , znaczy nie moja tylko Rodzicow - i musze jutro jakis prezent wymyslec. Czyli serdecznie zapraszam po poludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.08.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Bedziesz miala ze soba Mustanga? Obaczym na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Zosiu to ten mustang to ma byc w koncu na poddasze czy do bialej lazienki z drewnem na dole , chyba , ze ta wlasnie to jest ta napoddaszu/ Ja bym do bialej z drewnem nie dawala A moze jakos na wejsciu rzuc? Jesli juz tak bardzo dosiadac chcesz. No fajnie macie z tym meetingiem , bardzo Opijcie za nas pls Kwiata szukac bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.08.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Przed weekendem to kfiatka w kuchennej scenerii mam dla Was http://www.kozaczek.pl/img/zen/zen162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 no moge miec wlasciwie . zwlaszcza , ze stadnina blisko - to bedzie pasowac tylko on - ten mustang - tak samotnie, to nie robi wrazenia. to moze mi wybijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.08.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ... to moze mi wybijesz eee tam, przysiade sie i popacze rrmi Ty lepiej wsiadaj w pojazd i do nas galopuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts