Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Podobają mi się poduszki na tych czarnych kanapach powyżej

A instrukcje budowy basenu zachowam w szufladzie, nigdy nie wiadomo, co człowiekowi może się przydarzyć, narazie moja działka ledwie mieści te wszystkie ustrojstwa, które do życia będą potrzebne :(

Sluchajcie, wlasnie doznalam szoku... :o

Przywiezlam ja se z Polski kupe magazynow i trafilam wlasnie na dwuszufladowa zmywarke Whirlpoola ADG2900.

Ja patrze, a tu cena powalajaca: 7999 zlotych :o

U nas to kosztuje ok. 750 funtow - nawet przy przeliczeniu 6 do 1 to 4500 zlotych!

http://www.keek-kitchen-appliances.co.uk/acatalog/adg2900.jpg

To ja juz wole Fisher and Paykel, kosztuje raptem 60 funtow wiecej a jest duzo lepszej klasy...

http://www.ultimateappliance.co.uk/images/DD603SSmain.JPG

A jakie ceny w Hameryce?

ewak39 super te zmywarki, a zwłaszcza ich ceny :roll: Ja to Cię jednak wykorzystam (jakkolwiek by to nie zabrzmiało :lol: :lol: } No chyba, że w okolicach 3City pojawi się DIXON (w Warszawce już chyba jest) i ceny pójdą w dół :wink:

ewak39 super te zmywarki, a zwłaszcza ich ceny :roll: Ja to Cię jednak wykorzystam (jakkolwiek by to nie zabrzmiało :lol: :lol: } No chyba, że w okolicach 3City pojawi się DIXON (w Warszawce już chyba jest) i ceny pójdą w dół :wink:

Przeca proponowalam... :oops: :wink:

Propozycja aktualna. :D

Moze w ogole sama jakiego Dixona zaloze przy tych polskich cenach... :roll: No daje slowo, wszystko chyba stad bede wiezc...

Moze w ogole sama jakiego Dixona zaloze przy tych polskich cenach... :roll: No daje slowo, wszystko chyba stad bede wiezc...

to moze sie tym zajmij , a my bedziemy u Ciebie kupowac :D

Tobie wiezc to nie az tak wielki problem .Ja tu stad niby tez , ale nie widze jednak sensu .Chociaz tak teraz przegladam ceny , to chocby te dishwashers sa drozsze jednak

ta tez mi sie bardzo podoba , a wiesz moze ile kosztuje ?

zimno u Was anSi ?

Ta, którą teraz wklejam - ok. 1300funtów, tej powyże ceny nie znalazłam

http://www.comet.co.uk/comet/dyn_imgs/prods/prod_large/767068.jpg

Zimno daje się we znaki, ale - jak na listopad - nie jest najgorzej, teraz ok. 5 stopni, w dzień słonecznie i cały czas powyżej 10 stopni :)