kapelusik 27.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Oczywiście przebieg, cena, stan ogólny, wyposażenie...Ale po czym poznać, że auto na pewno jest bezwypadkowe? (odcienie lakieru???)I czy przebieg nie jest zaniżony (np. zniszczona/poprzecierana kierownica świadczy o dużym przebiegu, tak samo jak "zyżyty"fotel kierowcy).Macie swoje sposoby? Pomysły?Bardzo proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Jak już teraz masz rozterki to lepiej zainwestuj w rzeczoznawcę z PZMot'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.10.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Jak już teraz masz rozterki to lepiej zainwestuj w rzeczoznawcę z PZMot'u Albo kup nowy w salonie, zreszta i tam moze byc wadliwy ale przynajmniej daja gwarancje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 27.10.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Nowy odpada.A wątpliwości co do konkretnego auta nie mam. Po prostu zaczynam poszukiwania i nie wiem, na co zwracać uwagę.Nie mam doświadczenia z autami używanymi - jeździłam zawsze od nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 27.10.2005 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Nowy odpada.A wątpliwości co do konkretnego auta nie mam. Po prostu zaczynam poszukiwania i nie wiem, na co zwracać uwagę.Nie mam doświadczenia z autami używanymi - jeździłam zawsze od nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 29.10.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Warto pożyczyć taki mały przyrządzik, którym można zmierzyć grubość powłoki lakierowej, przykładająć go do powierzchni karoserii w wielu kolejnych miejscach.Wykryjemy w ten sposób miejsca które były szpachlowane i malowane (po wgnieceniach i klepaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 02.11.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Warto pożyczyć taki mały przyrządzik, którym można zmierzyć grubość powłoki lakierowej, przykładająć go do powierzchni karoserii w wielu kolejnych miejscach. Wykryjemy w ten sposób miejsca które były szpachlowane i malowane (po wgnieceniach i klepaniu). No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 03.11.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 No i wówczas wiemy, czy auto jest powypadkowe i jaki był obszar wgnieceń, i czy pokrywa to się z relacją sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 pojechać z autem do zaufanej stacji diagnostycznej i zrobić przegląd techniczny łącznie z geometrią (odchylenia w geometrii pojazdu mogą wskazywać, że samochód miał wypadek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 07.11.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 trochę się znam na autach i wypadkowości/usterkowości - chętnie pomogę i doradzę (oczywiście za darmo); posiadam też interfejs diagnostyczny i mogę sprawdzić elektronicznie - niestety w ograniczonym zakresie (głównie Mitsubishi)w grę wchodzi tylko 3miasto i okolice - to druga wada generalnie - z doświadczenia - nie wierzę w przebiegi aut - nawet te z kompletem dokumentów mają przekręcone liczniki; oszukują prawie wszyscy - za granicą też w razie czego - kontakt na PM lub mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts