mrwasp 30.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 a moze znasz jakies inne sztuczki ?? ps.Ty to ten jeden od 14-50 ?? nie.. ja nie z tych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrwasp 30.10.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 jedno co sie nasuwa: to czemu przed chwila miałes 0 postow wpisane ? ps. no to pochwal sie ? ...złodziejem haseł ? sam się dziwiłem dlaczego bylo zero skoro powinno byc przynajmniej jeden, ale chyba wiem dlaczego, ale to pozostanie moją słodką tajemnicą... zlodziejem haseł? masz coś takiego?? to nie etyczne kocie... oj, to akurat żadna zagadka - wystarczy by wątek wyleciał... z tymi 2 piwnicznymi postami masz jeszcze szanse na forumowe dziewictwo Wasp oj lideczko.. forumowe dziewictwo mi juz nie grozi... napewno nie... chociaż jak wątek poleci do kosza.. to znowu bedzie zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.11.2005 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Chyba rozwiązałem swoją zagadke wiem juz kto to jest maxym rozwiązanie tego tkwi w tym wątku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=161545&highlight=#161545 zdziwiło mnie to bardzo , bo obstawiałem kogos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Kicia, ty musisz być kocur starej daty masz w sobie coś z 11 Mgnień Wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 03.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Chyba rozwiązałem swoją zagadke wiem juz kto to jest maxym rozwiązanie tego tkwi w tym wątku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=161545&highlight=#161545 zdziwiło mnie to bardzo , bo obstawiałem kogos innego serio? buuu to już całkiem kiepsko ze mną przeczytałam całą trzecią stronę i nic [zmęczyłabym cały, ale to mi pewnie i tak nic nie da] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrwasp 03.11.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Chyba rozwiązałem swoją zagadke wiem juz kto to jest maxym rozwiązanie tego tkwi w tym wątku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=161545&highlight=#161545 zdziwiło mnie to bardzo , bo obstawiałem kogos innego mimo wszystko uwazam ze nie rozwiazales poprawie tej zagadki... zebym nie wiedzial kto zacz maxym to sam bym na to nie wpadl... to osoba cholernie inteligentna, ktora dobrze wie jako powiedziec co sie chce powiedziec, ale nie powiedziec ani o jednego slowo za duzo.. mysl dalej kocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.11.2005 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 i cholernie pyskata* ..zapomniałes dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stopka 03.11.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Selimm tropicielu Ja obstawiam, ze pod nickiem maxym kryje sie jeden z elity zarejestrowany w maju 2002 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.11.2005 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Widze ze juz tutaj pewną korekte daty Stopka wprowadziłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrwasp 03.11.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Widze ze juz tutaj pewną korekte daty Stopka wprowadziłes korekta nadal potrzebna.. nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.11.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Widze ze juz tutaj pewną korekte daty Stopka wprowadziłes korekta nadal potrzebna.. nawet dwie czemu tak uwazasz ?? wyglada jakbys chciał/a kota ogonem ...... ps. mało ludzi lubi niebieskie literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 kocie, ruszaj w pola, bo myszy coraz bardziej harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrwasp 03.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Widze ze juz tutaj pewną korekte daty Stopka wprowadziłes korekta nadal potrzebna.. nawet dwie czemu tak uwazasz ?? wyglada jakbys chciał/a kota ogonem ...... ps. mało ludzi lubi niebieskie literki no to przynajmniej wiem ktorym poszedles tropem... ale na kota tropiacego sie nie nadajesz bo zlapales falszywy trop węsz dalej.. a moze akurat przypadkiem trafisz na dobry trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrwasp 03.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 kocie, ruszaj w pola, bo myszy coraz bardziej harcują świete slowa majeczko... świete.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.11.2005 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Widze ze juz tutaj pewną korekte daty Stopka wprowadziłes korekta nadal potrzebna.. nawet dwie czemu tak uwazasz ?? wyglada jakbys chciał/a kota ogonem ...... ps. mało ludzi lubi niebieskie literki no to przynajmniej wiem ktorym poszedles tropem... ale na kota tropiacego sie nie nadajesz bo zlapales falszywy trop węsz dalej.. a moze akurat przypadkiem trafisz na dobry trop myslisz ze wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrwasp 03.11.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Widze ze juz tutaj pewną korekte daty Stopka wprowadziłes korekta nadal potrzebna.. nawet dwie czemu tak uwazasz ?? wyglada jakbys chciał/a kota ogonem ...... ps. mało ludzi lubi niebieskie literki no to przynajmniej wiem ktorym poszedles tropem... ale na kota tropiacego sie nie nadajesz bo zlapales falszywy trop węsz dalej.. a moze akurat przypadkiem trafisz na dobry trop myslisz ze wiesz ? ja nie myślę, ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxym 05.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 wiem juz kto to jest maxym pudlo z podejrzewana osoba mam jedynie wspolna niechec i pewna doze zlosliwosci chociaz ja mam jej wiecej bywam tu rzadko tylko w celach OT i tak tu popularna wielonickowosc mnie nie dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.11.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 To chyba Twoj pierwszy post bez znaku interpunkcyjnego celowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2005 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Sel , jak bedziesz tak dochodzil to dostaniesz podpis forumowy detektyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.11.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Sel , jak bedziesz tak dochodzil to dostaniesz podpis forumowy detektyw dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts