Adela 31.12.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 To jest dosyć ciekawe pytanie.Na przykład jest sobie wielu robotników i 3 przycina dachówkę.Stojąc sobie na rusztowaniu przycinając dachówkę rzucają szczątki z dachówek nie patrząc się gdzie...Na naszej budowie o mało nie dostałam w głowę!Inny rodzaj facetów siedział popijając browarkiem , a co robią kobiety na budowie: 1)podają kawę "skonanym"facetom zmęczonymi przeniesieniem 1 worka cementu... 2)pomagają w urządzaniu wnętrz JEDNYM SŁOWEM POWIEM KOBIETY GÓRĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 01.01.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Nie ma w Polsce nakazu wynajęcia konkretnej ekipy.Mamy wolny rynek i konkurencję.Pamiętaj, że na miejsce każdej ekipy czeka następna chętna do pracy.Jak Tobie pasuje ekipa pijąca browar zamiast wody czy herbaty, nieprzestrzegająca BHP to jest Twój problem.Ja jak zobaczyłem puste puszki po piwie to po pierwsze kazałem to sprzątnąć i zapowiedziałem, że jak zobaczę to drugi raz to wywalę całą ekipę. POSKUTKOWAŁO.Potem poszedłem za ciosem i powiedziałem, że nie ma rzucania petów naokoło i pod siebie, bo to już jest dom. Zmusiłem ich tym samym do trzymania porządku na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Rafter, masz charakter ja nie jestem taka twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 chyba rekord w odgrzaniu trupa garulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 chyba rekord w odgrzaniu trupa garulacje dziękuję z ostatniej strony ściągnięty trupek a co!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.09.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie ma w Polsce nakazu wynajęcia konkretnej ekipy. Mamy wolny rynek i konkurencję. Pamiętaj, że na miejsce każdej ekipy czeka następna chętna do pracy. Aaaaa...qrde po pierwszym szoku doczytałem kiedy powstał ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 to były czasy co??? histeryczne ale dla wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 21.09.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 JEDNYM SŁOWEM POWIEM KOBIETY GÓRĄ!!! Chyba jednak faceci... bo Marry Kate nie pociągnęła długo (2 posty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 JEDNYM SŁOWEM POWIEM KOBIETY GÓRĄ!!! Chyba jednak faceci... bo Marry Kate nie pociągnęła długo (2 posty) jesteś pewien, że była kobietą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 21.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 (...)Na naszej budowie o mało nie dostałam w głowę! (...) No raczej facetem niebyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 21.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 http://images26.fotosik.pl/85/04aa1b03e11cb089.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 09.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Budowlańcy u mnie w wolnej chwili wtykają puszki po piwie pomiędzy ocieplenie a deskowanie dachu Oszołomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.10.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dbają o dobrą wentylację dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 najbardziej mnie rozbawił tekst o czekających na pracę ekipach i możliwości łatwej zmiany ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 najbardziej mnie rozbawił tekst o czekających na pracę ekipach i możliwości łatwej zmiany ] Nie jest aż tak źle, trochę już się polepszyło - może dlatego, że mamy końcówkę okresu budowlanego - ja w każdym razie (fakt, że dzięki Forumowiczom), nie miałam problemów ze zmianą ekipy Ożywiając wątek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 11.10.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja to dopiero mam problem z wymianą ekipy, bo szefuje jej mój mąż! A nie jest idealnie! (choć też nie najgorzej). A ukochany szef broni pracowników własną piersią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 jak w temacie...leżom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To zależy jaki w brygadzie jest stosunek budo- do -wlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts