Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

byłabym zainteresowana - jak wyglądją ? masz jakieś zdjęcia ? jaka cena do zapłaty ?

Dorota

Generalnie proste przesła z naspawanymi profilami w kształcie V do kątownika które zawijają sie w łuk ku górze. Jelsi możesz się wstrzymać do środy to postaram się umiescić zdjęcia

byłabym zainteresowana - jak wyglądją ? masz jakieś zdjęcia ? jaka cena do zapłaty ?

Dorota

Hej DOLI!! jesli jesteś jeszcze zaimteresowana tymi przęsłami to daj jakis namiar na priv z adresem e-mail to wysle ci zdjęcie (bo nie umiem tego wstawić na forum :-(

podaje e-maill [email protected]

Pozdrawiam

Dorota

HEJ HEJ!!

Jak się podobaja te przesłą ??

Moge troche ruszyć tą cene ;-)) oczywiście do dołu.... (nie będe ściemniał wsumie zalezy mi na sprzedaniu tego)

Muszę dokładnie policzyć czy nie będzie za mało na moją działkę. Właściwie miałam kupić dopiero na wiosnę - ale jak cena będzie bardziej korzystna to może..... napisz (może być na e-maill) za jaką cenę możesz sprzedać (ta obecna nie pasuje mi zupełnie - ponieważ jeszcze muszę zapłacić za transport do Mińska Maz., a 250 zł za przęsło to nie jest okazja)

Dorota