rumak1974 27.10.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Sprzedam przęsła ogrodzeniowe stalowe 2,5 mb długie - 8 sztCena 1200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 28.10.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 byłabym zainteresowana - jak wyglądją ? masz jakieś zdjęcia ? jaka cena do zapłaty ? Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 28.10.2005 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 byłabym zainteresowana - jak wyglądją ? masz jakieś zdjęcia ? jaka cena do zapłaty ? Dorota Generalnie proste przesła z naspawanymi profilami w kształcie V do kątownika które zawijają sie w łuk ku górze. Jelsi możesz się wstrzymać do środy to postaram się umiescić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 03.11.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 byłabym zainteresowana - jak wyglądją ? masz jakieś zdjęcia ? jaka cena do zapłaty ? Dorota Hej DOLI!! jesli jesteś jeszcze zaimteresowana tymi przęsłami to daj jakis namiar na priv z adresem e-mail to wysle ci zdjęcie (bo nie umiem tego wstawić na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 03.11.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Daj mi zdjęcie tych przeseł [email protected]chciałabym je zobaczycpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 03.11.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 podaje e-maill [email protected] PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 04.11.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 podaje e-maill [email protected] Pozdrawiam Dorota HEJ HEJ!! Jak się podobaja te przesłą ?? Moge troche ruszyć tą cene ) oczywiście do dołu.... (nie będe ściemniał wsumie zalezy mi na sprzedaniu tego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 04.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Muszę dokładnie policzyć czy nie będzie za mało na moją działkę. Właściwie miałam kupić dopiero na wiosnę - ale jak cena będzie bardziej korzystna to może..... napisz (może być na e-maill) za jaką cenę możesz sprzedać (ta obecna nie pasuje mi zupełnie - ponieważ jeszcze muszę zapłacić za transport do Mińska Maz., a 250 zł za przęsło to nie jest okazja) Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 04.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Oczywiście cena 150 zł - też nie bardzo pasuje - pomyliłam się w poprzednim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 04.11.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ja rezygnuję . Chce mieć profile o przekroju kwadratowym pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts