Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polski styl- czy nie jest troche za ciezki????

Gość Joanna N

Recommended Posts

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Belki neutralizuje się, zakrywając je lub tworząc wrażenie, jakby ich nie było. Belkę można również zamaskować tkaniną lub pnącymi roślinami.

Nie wiem czy piszesz powaznie wg tego co w Feng przykazano ? :D Prawde mowiac nie wiem czy dom calkowicie postawiony bez zasad FS da sie "uratowac" jakimis zabiegami? Moze troche , ale problem Gwizdki przerasta mnie :lol: :lol: , zeby polaczyc to w logiczna calosc.

Gwizdki przepraszam, ze nie odpowiedzialem wczesniej , to nie lekcewazenie tylko czasem nie mam informacji o odpowiedzi

Belki neutralizuje się, zakrywając je lub tworząc wrażenie, jakby ich nie było. Belkę można również zamaskować tkaniną lub pnącymi roślinami.

Nie wiem czy piszesz powaznie wg tego co w Feng przykazano ? :D Prawde mowiac nie wiem czy dom calkowicie postawiony bez zasad FS da sie "uratowac" jakimis zabiegami? Moze troche , ale problem Gwizdki przerasta mnie :lol: :lol: , zeby polaczyc to w logiczna calosc.

Gwizdki przepraszam, ze nie odpowiedzialem wczesniej , to nie lekcewazenie tylko czasem nie mam informacji o odpowiedzi

piszę poważnie

po to są środki zaradcze i wzmacniające, żeby neutralizować szkodliwe obiekty, konstrukcje wewnatrz domu itp. Stosuje się je, gdy warunki nie są sprzyjające. Mają one pomóc w unikaniu, rozproszeniu, osłabieniu lub usunięciu niszczycielskich decyzji

jest tak w przypadku, gdy ktoś kupi gotowy dom bez zastosowanych zasad FS

da się uratować taki dom, ale oczywiście kosztem przestawiania, czasem nawet wyburzania ścian

i jeszcze jedno: idealne feng shui zdarza się rzadko - przeważnie musimy żyć z tym, co jest nam dane lub co możemy dostać

gdy będę budować swój dom w przyszłości, na pewno zastosuję się do zasad fs