IP 29.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 NatkaB... pracuję "w lampach" i linki na pewno da sie skrócic.. nie wiem gdzie mieszkasz ale w jednej z sieci marketów budowalnych znajdziesz bardzo podobne lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 NatkaB... pracuję "w lampach" i linki na pewno da sie skrócic.. nie wiem gdzie mieszkasz ale w jednej z sieci marketów budowalnych znajdziesz bardzo podobne lampy Leroy Merlin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IP 30.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 tak... nawet jesli nie znajdziesz nic na miejscu, to proś o katalogi producentów.. można sciągnąc na zamówinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Daj znać czy się udało. Trzymamy kciuki i czekamy na nowe zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zeljka, to co pokazujesz jest BARDZO w moim stylu bardzo ładne, jasne i proste ciężkie, ciemne dęby oddech zabierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Kazda rzecz ktora znajduje swojego adoratora jest (dla niego)piekna, ale nie kazdemu musi sie podobac. Ja wklejam rozne rzeczy z nadzieja, ze kotos cos dla siebie znajdzie i ulatwi mu to wybor w urzadzaniu swojego domku.Ciesze sie, ze cos Tobie tez sie z tego spodobalo. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 01.11.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Zeljka !!! Piekne te lampy - uwielbiam takie - minimalizm, prostota i elegancja to jest to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.11.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 No i o to chodzi wklejać i znajdzie się kos komu się spodoba. Inspiracja tych lamp to NatkaB, bo to ona takich szuka a ja jej trochę chciałam pomoc... Cieszę się, ze nie tylko Natce się przydało...p.s. pozdrowienia dla pięknej Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.11.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 http://www.luxland.com.pl/img/nowoczesne/metaliszklo/metal_i_szklo022.jpgluxland - seria metal i szklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 01.11.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Dzieki za pozdrowionka - ja rowniez pozdrawiam i czekam na wiecej zdjec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 02.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 http://www.5plus.com.pl/zdjecia/aa_nil_wiszace.jpg wszystkie do siebie bardzo podobne Przejrzałam całą ich ofertę i nie mogę tej lampy znaleźć http://www.5plus.com.pl/index.html Zeljka czy pamiętasz jak się nazywała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Niestety juz nie pamietam, przykro mi...Nawet tego watku juz nie pamietalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts