Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kredyt

oboe

Recommended Posts

Witam wszystkich. Mam pytanie. Na wiosnę przymierzam się do dokredytowania budowy domu. Około 100 000,00 PLN. Cała dyskusja toczy sie wokół BPH - czy jest to jedyny bank który warto rozpatrywać. Będę wdzięczny za informacje o możliwośćiach i najkorzystniejszych warunkach zaciagnięcia takiego kredytu.

Cześć.

Wejdź na http://www.expander.pl umów się z doradcą (we wszystkich dużych miastach - umawiasz się na dzień i godzinę) i pogadaj. Nic Cię to nie kosztuje - nie musisz skorzystać z zaproponowanych przez nich banków a nawet jeśli skorzystasz to oni kasę dostają od banku za szukanie klientów.

Tak, czy siak jest to wygodne - mi zaproponowali 4 banki, których kredyty spełniały moje kryteria - BPH, Hypo, Multibank i Millenium.

Spróbuj.

Arecki

Ja wzięłam kredyt budowlano-hipoteczny w USD w GE BM. Załatwiliśmy go bardzo szybko. Na rozmowę umówiłam się przez Internet. Jestem zadowolona z miłej obsługi-dostosowywali się do nas np. czasowo, nieważne było, że już po 18stej Dodatkowo trafiłam na korzystne promocje(nie płaciłam prowizji, bank opłaca pierwszy rok ubezpieczenia itd.).Dużo można załatwić telefonicznie lub przez Internet. Dodatkowy plus tego banku – jest to bank specjalizujący się wyłącznie w kredytach mieszkaniowych. Ważne również jest to, że do przeliczania waluty stosują kursy NBP, a nie swoje własne, jak to ma miejsce w przypadku niektórych banków.