kroyena 28.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 W związku z tak udanymi wyborami, chciałem zapytać, a w zasadzie podpuścić forumowiczów posiadających kredyciki w walucie obcej, do czynu jak w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 28.10.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Jeszcze nie.Kredyt mamy w CHF, dla nas przestanie się to opłacać, gdy frank przekroczy 3,5 zł.Więc mamy jeszcze troszkę czasu. A myślę, że jak się gospodarka przywyczai do tego, ze mamy Kaczolandię - wtedy waluty się uspokoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 28.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A myślę, że jak się gospodarka przywyczai do tego, ze mamy Kaczolandię - wtedy waluty się uspokoją. Mam nadzieję, że do tego czasu nie zejdę na zawał bądź inny wylew . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A myślę, że jak się gospodarka przywyczai do tego, ze mamy Kaczolandię - wtedy waluty się uspokoją. Mam nadzieję, że do tego czasu nie zejdę na zawał bądź inny wylew . No niestety, takie ryzyko istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Nie. Ale miałabym ochote skopać podwojnym d.pę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldun 28.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 NIE mam kredyt od ponad trzech lat w EURO.Kursy były od 3.75 do 4.4.Nie ma co wpadać w panikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.10.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 NIE mam kredyt od ponad trzech lat w EURO. Kursy były od 3.75 do 4.4. Nie ma co wpadać w panikę. No mi sie wydaje ze na poczatku tego roku to kurs kolo 5 PLN nawet byl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 W związku z tak udanymi wyborami, chciałem zapytać, a w zasadzie podpuścić forumowiczów posiadających kredyciki w walucie obcej, do czynu jak w tytule. Ja troche odwrotnie. Mam kredyt w PLN, więc jak się nadaży dobra okazja, czyli duże osłabienie złotówki, to go przewalutuje. Więc bardzo kibicuje, aby koalicja nie powstała. Generalnie u mnie zasada jest taka, że im gorzej w polskiej gospodarce, tym lepiej dla mnie. Pracuje dla zagranicznych odbiorców, zarabiam w euro, więc każde osłbienie złotówki jest mi bardzo na ręke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.11.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 To faktycznie GOŚĆ z Ciebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.11.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Taki to pozyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts