Tylka 28.10.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witam Poszukuje dobrej ( najlepiej takiej, ktora u kogos z was juz budowala) EKIPY BUDOWLANEJ do wybdowania domku 201 m2 pow całkowitej bez piwnicy. jezeli macie jakies ceny i namiary to bardzo poprosze. pozdrawiam Tylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 28.10.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Moi budowniczowie lubia tę okolice (w połowie listoada wchodzą do mnie na ocieplenia , jeśli chcesz to pogadam). Od nowego roku pewnie bardz chętnie zajmą się twoją budowlą pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylka 28.10.2005 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 a ile wzieli od ciebie za wybudowanie chałupki, bo nie ukrywam ze nie chcialabym najdrozszej a rozpietosc jest ogromna, a i jeszcze czy ich cena budowy domu obejmuje dach lub chociaz wiezbe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 31.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 W zależności od skomplikowania konstrukci, cene zawsze da się ustalić, jesteśmy tylko ludzmi i też musimy jeść pić i żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albz74 03.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 W zależności od skomplikowania konstrukci, cene zawsze da się ustalić, jesteśmy tylko ludzmi i też musimy jeść pić i żyć. Zdziśku, ja też jestem zainteresowany. Poproszę o kontakt na priv. Moje ogłoszenie z projektem domu APS 97 jest wyżej, możesz od razu przymierzyć się do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.11.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 ...w przyszłym roku nie bedzie komu budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody 1978 06.11.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 firma z legionowa 663702904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts