gabriela 31.12.2002 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 o.k.zlikwidowalam te wypowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka 31.12.2002 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Tak to bywa z sąsiadami. Mój sąsiad np. "wkurzył" się za to, że nie spytałam go o zgodę czy mogę się budować na własnej działce. Poszedł do Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego ze sprzeciwem. Nie wziął pod uwagę tylko jednego, natomiast tego, że nie musiałam go pytać o zgodę. Budynek został ulokowany zgodnie z projektem w odpowiednich odległościach od granicy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 01.01.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Najprościej jest kupić trzy działki obok siebie.Zabudować środkową a boczne sprzedać według uznania normalnym ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts