ewak39 28.10.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 W powiadomieniu o nowej odpowiedzi w sledzonym temacie jest informacja, ze "nie dostaniesz wiecej powiadomien, dopoki nie odwiedzisz tego tematu". A mnie ostatnio wyskakuja powiadomienia dotyczace tego samego watku przy kazdej nowej odpowiedzi, niezaleznie, czy odwiedzilam temat czy nie. Poniewaz obserwuje kilka bardzo popularnych, mozna sobie wyobrazic, jak czasem wyglada moja skrzynka... Dlaczego tak sie dzieje? Kiedys bywalo odwrotnie, mimo ze sledzilam temat nie mialam informacji o nowych odpowiedziach... teraz mam powiadomienie po kazdej nowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2005 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 mam tak samo milego weekendu juz sie przyzwyczailam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 ja sobie zablokowałam powiadomiania. Mam teraz spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 29.10.2005 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 No tak... albo zablokowac, albo polubic... jak z tymi molami Chmielewskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.10.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 No tak... albo zablokowac, albo polubic... jak z tymi molami Chmielewskiej... ja tam mam czesto tak ze nagle powiadomienia zupelnie przestaja przychodzic...i nie wynika to bynajmniej z tego ze po informacji o nowym poscie nie odwiedzam danego watku, jak wejde w taki watek z ktorego przestaly przychodzic powiadomienia to okazuje sie ze juz nie sledze tego watku.. ciekawe... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.10.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Cos adminy sie nie popisaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 29.10.2005 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 ja tam mam czesto tak ze nagle powiadomienia zupelnie przestaja przychodzic...i nie wynika to bynajmniej z tego ze po informacji o nowym poscie nie odwiedzam danego watku, jak wejde w taki watek z ktorego przestaly przychodzic powiadomienia to okazuje sie ze juz nie sledze tego watku.. ciekawe... m. Znam z autopsji... W ciagu ostatnich dwoch dni jako "ochotnik z wyboru" dwu- czy trzykrotnie przestawalam sledzic pewne hamerykanskie inspiracje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts