Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wielokrotne powiadomienia o odpowiedzi mimo niezagladania

ewak39

Recommended Posts

W powiadomieniu o nowej odpowiedzi w sledzonym temacie jest informacja, ze "nie dostaniesz wiecej powiadomien, dopoki nie odwiedzisz tego tematu".

A mnie ostatnio wyskakuja powiadomienia dotyczace tego samego watku przy kazdej nowej odpowiedzi, niezaleznie, czy odwiedzilam temat czy nie. Poniewaz obserwuje kilka bardzo popularnych, mozna sobie wyobrazic, jak czasem wyglada moja skrzynka...

Dlaczego tak sie dzieje? Kiedys bywalo odwrotnie, mimo ze sledzilam temat nie mialam informacji o nowych odpowiedziach... teraz mam powiadomienie po kazdej nowej... :roll: :)

No tak... albo zablokowac, albo polubic... jak z tymi molami Chmielewskiej... :lol:

ja tam mam czesto tak ze nagle powiadomienia zupelnie przestaja przychodzic...i nie wynika to bynajmniej z tego ze po informacji o nowym poscie nie odwiedzam danego watku, jak wejde w taki watek z ktorego przestaly przychodzic powiadomienia to okazuje sie ze juz nie sledze tego watku.. ciekawe...

m.

ja tam mam czesto tak ze nagle powiadomienia zupelnie przestaja przychodzic...i nie wynika to bynajmniej z tego ze po informacji o nowym poscie nie odwiedzam danego watku, jak wejde w taki watek z ktorego przestaly przychodzic powiadomienia to okazuje sie ze juz nie sledze tego watku.. ciekawe...

m.

Znam z autopsji... 8)

W ciagu ostatnich dwoch dni jako "ochotnik z wyboru" dwu- czy trzykrotnie przestawalam sledzic pewne hamerykanskie inspiracje...

:roll: