Patos 01.11.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 W 12m łazience rodzinnej musze wstawić pralkę /nie mam pralni / jak ukryć ją .Usytuawanie jej jest też fatalne bo na ścianie na wprost drzwi wejściowych jest wannna ,umywalka,miejsce na szafke i pralka.Nie mam pomysłu co zrobić.Może macie pomysł albo już w swoich łazienkach to przerabialiscie,może jakieś zdjęcia?Będę bardzo,bardzo wdzięczna Czekam, aż zadasz następne pytanie z rodzaju: W 400 m domku muszę wstawić męża/nie mam dla Niego "pokoju Pana"/jak Go ukryć . Nie mam pomysłu co zrobić. Może macie pomysł, albo już w swoich domach to przerabialiście, może jakieś zdjęcia? Będę bardzo, bardzo wdzięczna. To oczywiście żart Zastanawiam się dlaczego ludzie za wszelką cenę chcą wszystko chować, czy ta pralka jest w opłakanym stanie? A może nie jest na topie? Albo nadeszła taka moda. Kiedy nadejdzie moda na zażucanie siatek maskujących na domy, aby je ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 01.11.2005 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Przerabiałam już u siebie i innych znajomych blokowe łazienki z pralką jako zawalidrogą przykrytą ręcznikiem czy dywanikiem proszkami stojącymi na podłodze i wanienkami wiszacymi nad z kablami i wężami odpływowymi wiszacymi po scianach,ale często nie mielismy na to wpływu z powodu braku miejsca.Teraz chciałabym aby moja łazienka była przestrzenią dopracowaną.Może to sprawa gustu a może tylko chęć czegoś nowego,Wolnoć Tomku w swoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 02.11.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A czy w salonie masz pokrowce na fotel, kanapę i stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.11.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A czy w salonie masz pokrowce na fotel, kanapę i stół? stół, krzesła, fotel kanapa przeważnie jednak różnią się od pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 02.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A Ja głupi myślałem, że stół, krzesła, fotel kanapa zawsze różnią się od pralki, a Ty piszesz, że przeważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.11.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 http://www.studio-inside.com.pl/inside/galeria/realizacje/re34.jpg http://www.studio-inside.com.pl/inside/galeria/realizacje/re33.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.11.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jak ukryć pralkę? oto jest pytanie a gdzie wieszacie pranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 09.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Tak wygląda projekt zabudowy pralki w mojej łazience mam już wykonane meble przez stolarza, ale jeszcze nie mam zdjęć jak tylko pstryknę to zamieszczę. http://www.jlobodzinska.photosite.com/~photos/tn/12_348.ts1114104715000.jpghttp://www.jlobodzinska.photosite.com/~photos/tn/11_348.ts1114104652000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 09.11.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Mam identycznie jak wyżej z tym że mam umywalke zamiast muszelki.Mam takie pytanko, gdzie kupujesz roletkę , czy stolarz robi? Popzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 09.11.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Stolarz kupował, ale najpierw poprosił żebyśmy sami wybrali model w sklepie z wyposażeniem szafek kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 09.11.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.11.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 u siebie tak wymyśliłam:ścianka...http://foto.onet.pl/upload/22/23/_522407_n.jpg a za ścianką...http://foto.onet.pl/upload/7/79/_533111_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izunia1111 10.11.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Agacka bardzo fajne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 super rozwiązanie, widziałam na własne oczy Sama tak bym zrobiła, ale mam osobną pralnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izunia1111 10.11.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Agacka bardzo fajne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Agacka czy ta pralka nie zeskoczy na ziemię przy zbyt mocnym wirowaniu? moja pralka jak za mało w nią włożę prania czasami delikatnie się przesuwa, natomiast poprzednia którą miłam w bloku ,w kuchni w ciagu meblowym potrafiła wyjechać na sam środek podczas wirowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ja w swojej łazience również umieszczę pralkę. Łazienka jest duża ( 12m2) i prawie w kwadracie. Obecnie mam taki pomysł na jej funkcjonalność Po jednej(lewej ) stronie znajdować się będzie natrysk, wanna, w jednej lini. Po prawej stonie bidet i WC. Na wprost będzie taki blat ( cosik na wzór blata kuchennego) zakończony od frontu ścianką działową na której powieszę lustro. Całe dzieło zwieńczy umywalka. Pod blatem ( coś w rodzaju wyspy , w poprzek pomieszczenia) znajdować się będzie pralka, kosz na brudną bieliznę i szafka z wszystkimi niezbędnikami łazienkowymi. Wydaje mi się że będzie funkcjonalna. Ablucje w jednym zakątku, za potrzebą w drugim , a pośrodku wygodny blat . Łazienka dopiero w fazie projektu, ale już posiada ostateczną koncepcję ( rozprowadzona kanal. pod wszystkie niezbędniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 01.01.2006 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Gdym mogła poprawić to pewnie dzisiaj zrobiłabym podobnie.Przedtem wymysliłam aby ustawić wszystkie "urządzenia"łazienkowe po jednej stronie upchnięte z centymetrem w ręce,a po drugiej stronie pralka i jakas suszarka ukryta za ścianką czy parawanem .W głowie to wszystko pasuje ale jak zaczyna sie ustawiac te ścianki to okazuja sie strasznymi zawalidrogami i niajak nie pasują ,a pralka odsunieta od ściany bo węże ,krany murki wylądowłana na środku łazienki.Instalacji raczej nie da się przerobićwięc zostaje tylko coś schować a reszte polubić.Tak kończy się brak siły aby dopilnować projektanta aby wygospodarował i to w trybie koniecznym pralni z suszarnią.Pamietajcie dziewczyny o tym aby nie latać potem z praniem gdzieś tam albo żeby znowu "gatki" i skarpety nie wisiały nad pralką.Z noworocznymi życzeniami dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 07.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 u siebie tak wymyśliłam: ścianka... http://foto.onet.pl/upload/22/23/_522407_n.jpg a za ścianką... http://foto.onet.pl/upload/7/79/_533111_n.jpg wszyscy zachwycają sie tym pomysłem a zdjęc nie ma - czy mógłby ktoś je zamiescic jeszcze raz? Ja również szukam sposobu na zabudowanie pralki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 07.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 "Jak ukryć pralkę w łazience?" przysypać praniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts