Gość 01.01.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Podobno w sytuacji gdy na terenie gminy gdzie stawiamy dom nie ma kanalizacji Urząd Gminy powinien nam dofinansować przydomową oczyszczalnie ścieków. Czy ktoś z was to już praktykował? Jak to wygląda w rzeczywisości? Do kogo pisać podanie? Przed zamontowaniem POŚ czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 nie załamujcie mnie.... przecież ktoś chyba pomyslał o tym i juz to robił... pochwalcie sie jak to załatwic - trudno samemu przecierać szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 02.01.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Zapytaj w wydziale ochrony środowiska w urzędzie gminy. Z tego co wiem, to nie każdy urząd dofinansowuje cele proekologiczne!Ja miałem szczęście, bo się załapałem!U mnie do oczyszczalni można było dostać zwrot 50% kosztów, jednak nie więcej niż 3.500 PLN (maksymalna cena oczyszczalni 7.000 PLN). Do pieca gazowego urząd dokłada 1.200 PLN.Tak więc najpierw zadzwoń do urzędu!Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 kurka tez mnie to zainteresowal bo na 100% robie oczyszczalnie.W poniedzialek skocze do UM jak sie cus dowiem to napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 02.01.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 mam dwa pytanie odnosnie czesciowego zwrotu kosztow wybudowania POŚ :-macie moze, gdzie pod reka przepisy wykonawcze? Jutro udam sie do gminy i chcialbym miec jakis przepis, bo akurat w tym wydziale pracuje GAD z wystawiona lapa na lapowke? - czy podobna sytuacja dotyczy takze ogrzewania na olej? z gory dziekuje za odpowiedzi:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.01.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Też jestem ciekaw przepisów. Mimo, że moja gmina w WZiZT nie pozwola na POŚ tylko wymaga szczelnego szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 03.01.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Pewnie krewniak urzędnika ma firmę opróżniania szamb!Za wszystkim stoją ludzie i ich interesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Dzieki serdeczne za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts