Jurek Jurecki 30.10.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 czy to dobry pomysł na CO do domu ?pojawił się na rynku JUNKers CERASMART MODUL 30KW z zintegrowanym 150 l zasobnikiem warstwowego ładowania wody.....główna pompa tego urządzenia jest pompa nowego typu /elektroniczna/ tak usłyszałem od JUNKERSA -powiedziano mi ,że niemczech ten model jest sprzedawany od 2 lat ale czy takie WASH and GO to dobre rozwiązanie tym bardziej ,że wymiennik jest ALU-SI ????dostawca podaje ,że taki typ zasobnika czyli łądowaniem warstwowym to przy 150 litrach tak jak 200l klasyczny zasobnik czy ktos może używa takiego zasobnika innej firmy np Vaillanta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 06.11.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 czy ten wymiennik al-si to cos beznajdziejnie gorsze od wymiennika z kwasowki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 06.11.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 czy inne "znane" firmy produkuja kotły kondensacyjne z takim wymiennikiem al-si? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark1oc 06.11.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 saunier duval , beretta, paradigma, ferolli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 ...de dietrich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 06.11.2005 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 czyli inne znane firmy tez tak robia ,czyli nie jest tak zle z tym junkersem??? a co myslicie o "lodówce" junkersa?? wiem,ze temat w polsce nowy ale w niemczech sprzedaja go od 2 lat i ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 06.11.2005 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 z tymi "znanymi" to przesadziłem -pewnie gorzej z ich klasowością-no poza dietriechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izz 16.11.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 widzialem -wyglada niezle ale jak bedzie pracowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 27.11.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 w Polsce wystepuje jako nowosc ...a jak dawno w Niemczech ?......czy podoła rozleglej instalacji w moim 450 m.kw domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 24.12.2005 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 czy moze ktos zainstalował juz taka lodówkę JUNKERSA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.12.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 czy moze ktos zainstalował juz taka lodówkę JUNKERSA ???? Ja już byłem blisko zakupu i montażu "lodówki" ale ostatecznie wybrałem klasyczne rozwiązanie, tzn.kocioł Junkers Carapur + zasobnik Junkers ST160. Przestraszyłem się tego "zakamieniania" wymiennika przepływowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 25.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 w Polsce wystepuje jako nowosc ...a jak dawno w Niemczech ?......czy podoła rozleglej instalacji w moim 450 m.kw domu.... Moim zdaniem tak, o ile w domu nie ma karygodnych błędów to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts