starki 01.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czy ktos buduje D83 Pod lasem i posiada zdjecia z reazlizacji oraz posiada jakies cenne rady co do tego projektu? --Pozdrawiam, mshttp://www.kubinska.eu - malarstwo, obrazy olejne, galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 29.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Cześć, Przymierzam się do modyfikacji projektu Pod Lasem. http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=265 Zamierzam wysunąć z przodu garaż o parę metrów. Lekko przesunąć gabinet do przodu i wejście do domu będzie zaraz za gabinetem prostopadle do pierwotnie zaprojektowanego ? Nad garażem planujemy stryszek. Taras będzie przesunięty na tył domu. Nad tarasem planujemy balkonik ? Jadalnia będzie za kuchnią. Jak Wam się podobają modyfikacje i czy znaczącą wpłyną na koszt budowy domu ? Ile może kosztować taka budowa. Dziękuję za wyrozumiałość, bo jestem tu nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 03.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Może ktoś wybudował podobny dom i zaprosi mnie na wizytację ? Byłoby bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 20.08.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Czy jest może ktos kto buduje ten domek, bo wydaje mi się, że jestem piewsza http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=265&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 21.08.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No to chyba jestem pierwsza Wybrałam z mężem ten projekt głównie ze względu na to iż pasuje on na wąką działkę. Nasza działa wprawdzie nie jest wąska, ale przecina ją linia średniego napięcia i było niemożliwe wybudowanie np. Wiery z Horyzontu, która bardzo przypadła mi do gustu. Ale cóż trzeba było szukać innego projektu, który spełniał pewne warunki, na których nam zależało. I tak np. chcieliśmy mieć pustke nad salonem - udało sie ją uzyskać likwidując sypialnie na piętrze, a mimo to zostały na poddaszu jeszcze 3 pokoje, a to był dugi warunek. Po dowiadczeniach z aneksem kuchennym zależało nam na tym aby kuchnia była całkowicie osobnym, ale przestronnym pomieszczeniem. I to tez sie udało w projekcie D83. Kuchnia powstała w miejscu pokoju, a w miejcu kuchi jadalnia połączona z salonem. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z projektu, a o jego funkcjonalności przekonamy się z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 21.08.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 http://images41.fotosik.pl/1/8360e2474873a86d.jpg a to górahttp://images39.fotosik.pl/1/3b4cdd62962ed4d7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 22.08.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dodam jeszcze że zrezygnowałam z 2 okien na parterze w salonie na rzecz centralnie umieszczonego potrójnego okna balkonowego, co daje fajny efekt połączenia salonu z ogrodem, tym bardziej że na prostopadłej ścianie również jest okno balkonowe (podwójne). Jeden problem, o którnym nie pomyślałam wczesniej to 2 okna połaciowe nad salonem, ktore są na wysokości ok 5 metrów- więc przyjdzie mi chyba trenować alpinistykę żeby je umyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 16.09.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam,dokopałam się do starego tematu, ale dla mnie jest on jak najbardziej na czasie, gdyz jestem w trakcie budowy tego domku. Pytanko do osób, które budowały ten domek - jakieś rady, sugestie, jakieś zmiany w projekcie, no i jestem ciekawa jak wyglada ten domek "na gotowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan117 18.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ktos buduje lub budowal dom *pod lasem* interesuje mnie jakie zmiany dokonal w projekcie i jezeli jest mozliwosc wyslania zdjec z placu budowy Bardzo spodobal mi sie ten projekt i jestem ciekaw BARDZO prosze zeby ktos sie odezwal bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan117 02.11.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ktos buduje lub budowal dom projekt z muratora D83*pod lasem* interesuje mnie jakie zmiany dokonal w projekcie i jezeli jest mozliwosc wyslania zdjec z placu budowy Bardzo spodobal mi sie ten projekt na waska dzialke i jestem ciekaw BARDZO prosze zeby ktos sie odezwal bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan117 28.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 ktos buduje lub budowal dom projekt z muratora D83*pod lasem* interesuje mnie jakie zmiany dokonal w projekcie i jezeli jest mozliwosc wyslania zdjec z placu budowy Bardzo spodobal mi sie ten projekt na waska dzialke i jestem ciekaw BARDZO prosze zeby ktos sie odezwal bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts