zezo 04.11.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Kochani, ja już buduję, nie wiem jak wy czytacie te posty. Ja nie muszę nic wyceniać, ja już coś nie coś mam.Z Z ziemi się już wygrzebałem moi mili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 04.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Sorry, to miało być do Cosmity. Zezo budujesz w Sosnowcu? A można wiedzieć w której dzilenicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 04.11.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 mTomdrogi przyjacielu w sosnowcu oraz w najbliższej okolicy to ewentualnie za taka kasę jak ja mam na calą inwestcję to mozna kupić dzialkę no i może uzbroić, a o budowaniu można zapomnieć,dlatego buduje się na wsi, w lesie, z dala od miastowego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.11.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 moj dom kosztowal mnie tylko 6500 USD - wsio - wraz z dzialka 300 calkowitej z pelna piwnica pod caloscia, z garazem pod chalupa, parterem pietrem i poddaszem (okien jest niewiele tylko 27 sztuk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.11.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 moj dom kosztowal mnie tylko 6500 USD - wsio - wraz z dzialka 300 calkowitej z pelna piwnica pod caloscia, z garazem pod chalupa, parterem pietrem i poddaszem (okien jest niewiele tylko 27 sztuk ) 6500 USD???????????? Chyba 65 000 USD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.11.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 moj dom kosztowal mnie tylko 6500 USD - wsio - wraz z dzialka 300 calkowitej z pelna piwnica pod caloscia, z garazem pod chalupa, parterem pietrem i poddaszem (okien jest niewiele tylko 27 sztuk ) No, ale to było dawno. Pisałeś juz kiedyś o tym. Ja chętnie zajrze do tego wątku za rok, lub jeszcze dalej i spróbuje poszukać aktualnych postów "optymistów" z tego wątku. Ciekawe, czy nadal bedą pisać, że wybudowali w pełni wykończony dom 100m2 za 100 000zł. pozdrawiam realista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.11.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 w każdym razie trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 04.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Wiem już po co jest forum.Oprócz skarbnicy wiedzy to miejsce, gdzie tak mili ludzie jak WY pomagacie wytrwać w swojej decyzji i podnosicie na duchu! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 04.11.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Powraca mi nadzieja, że za 200 tys. wybuduję dom 160m2 powierzchni użytkowej+ garaż. ale uwazaj, naprawde bez szalenstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.11.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 moj dom kosztowal mnie tylko 6500 USD - wsio - wraz z dzialka 300 calkowitej z pelna piwnica pod caloscia, z garazem pod chalupa, parterem pietrem i poddaszem (okien jest niewiele tylko 27 sztuk ) 6500 USD???????????? Chyba 65 000 USD?? nie kochanienki - tylko 6500 (szesc tysiecy piecset) ale wtedy hahah dolar dochodzil czesto do 100 zl (lata 87-90 - inna epoka - lodowcowa ) KAS01 - pogratulowac pamieci )))) i uwagi w czytaniu postow ))) Naprawde jestem pod wrazeniem ))) A z innej bezki KAS. Co bys zrobila majac 100tys i parcie na wlasny kat? Kupilbys mieszkaie w bloku ze stanem prawie surowym? Czyli tylko tynki i podlaczenia a wykonczeniowka .... szkoda gadac? Czy zamieszkalbys nawet bez kafelkow na scianach i skonczonego poddasza byleby tylko mieszkac i byc naprawde szczesliwym? Bo ten kto jest na swoim jest szczesliwym i spokojnym o przyszlosc. A i kapital i zabezpieczenie ma pod kredyt itepe by np. wykonczyc dom. Czy moze kupilbys sobie samochod by jakas ci w d... lub bok wjechala - czego Ci nie zycze Moim zdaniem nie ma alternatywy. Odpowiednio do potrzeb i budowac budowac i po stokroc budowac. Wszak trzeba te 3 miliony mieszkan dla Kaczora wybudowac w 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.11.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... KAS01 - pogratulowac pamieci )))) i uwagi w czytaniu postow ))) Naprawde jestem pod wrazeniem ))) Tak jakoś zapamiętałem. To było w wątku "komuno wróć" A z innej bezki KAS. Co bys zrobila majac 100tys i parcie na wlasny kat? Kupilbys mieszkaie w bloku ze stanem prawie surowym? Czyli tylko tynki i podlaczenia a wykonczeniowka .... szkoda gadac? Czy zamieszkalbys nawet bez kafelkow na scianach i skonczonego poddasza byleby tylko mieszkac i byc naprawde szczesliwym? Bo ten kto jest na swoim jest szczesliwym i spokojnym o przyszlosc. A i kapital i zabezpieczenie ma pod kredyt itepe by np. wykonczyc dom. Czy moze kupilbys sobie samochod by jakas ci w d... lub bok wjechala - czego Ci nie zycze Moim zdaniem nie ma alternatywy. Odpowiednio do potrzeb i budowac budowac i po stokroc budowac. Wszak trzeba te 3 miliony mieszkan dla Kaczora wybudowac w 8 lat Co bym zrobił mając 100tyś? To zależy. Jak bym nie miał perspektywy na zarobienie jeszcze jakiejś kasy, to pakowałbym się w bardzo mały dom (60-70m), zamieszkał nawet w gołych tynkach i powoli wykańczał. Działke miałem od zawsze, więc u mnie ten koszt odpada. Gdybym miał 100 tyś i mozliwość zarobienia jako takich pieniędzy, to pakowałbym się w dom do 150m2. Ale wtedy prawie nic bym przy nim nie robił, tylko na niego zarabiał.Mysle, ze jakbym miał nawet dużą kase, to nie chciałbym wiekszego domu niż te 150m2. Samochodu nigdy nie miałem i jakoś mnie do niego nie ciągnie (prawo jazdy mam). Ale ponieważ będe mieszkal na wsi, to jednak trzeba będzie go nabyć. Gdyby nie ten fakt, to byłaby to ostatnia rzecz jaką bym kupił. PS. Twoją krakse jareko też pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.11.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ....PS. Twoją krakse jareko też pamiętam. szok, naprawde szok. Dzieki KAS bo juz sobie czasem mysle co ja tu porabiam a jednak ktos mnie czyta :) :) Dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 04.11.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Wszak trzeba te 3 miliony mieszkan dla Kaczora wybudowac w 8 lat To nie MY mamy budować a KACZOR nam obiecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.11.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Zezo walczy jak lew,a cosmita nadal milczy.Zachorował czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.11.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Wszak trzeba te 3 miliony mieszkan dla Kaczora wybudowac w 8 lat To nie MY mamy budować a KACZOR nam obiecał. Alez Panie Wojciechu - wierzy Pan w cuda? A moze ma Pan "zaczarowany olowek"? Jesli tak, to chcialbym go na kilka godzin wypozyczyc A Kaczora zostawmy - niech sobie biega ..... oj nie... ostatnio jest zakaz wychodzenia ptactwo poza kurnik wiec niech siedzi tam gdzie siedzi i milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.11.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Wszak trzeba te 3 miliony mieszkan dla Kaczora wybudowac w 8 lat To nie MY mamy budować a KACZOR nam obiecał. ale w kolejce jeszcze 100 milionów od Wałęsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 ale w kolejce jeszcze 100 milionów od Wałęsy... Przecież Wałęsa się z tego wycofał. Myślicie, że inaczej będzie z Kaczorami? Już się wycofują ze swoich obietnic przedwyborczych (np. likwidacja NFZ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Przecież Wałęsa się z tego wycofał. kiedy? nic nie wiem;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pol_Paweł 05.11.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Moje kalkulacje uwzględniają 1.800,00 zł za 1 m2 - stan pod klucz (tzn. z białym montażem, wykończonymi podłogami, pomalowanymi scianami) - dom ma powieżchnię użytkową blisko 140 m2. To daje około 250.000,00zł. Modlę się by nie było więcej. Boję się za co zrobię ogrodzenie i porządek na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beno11 05.11.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Boję się za co zrobię porządek na działce. a rączki to Bozia urwała ? widły , szpadel , grabie kupić i do roboty jezeli jest problem z sadzeniem drzew i krzewów to podpowiadam że zielonym do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts