Kasiorek 02.01.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam serdecznieNa wiosnę "Dworek Polski" wybuduje mi dom w PowsinieCzy ktoś z Was kochani mieszka w takim domu?Ciekawa jestem opinii.Pozdrowienia dla Grupy Warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.01.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Ja nie mieszkam ale słyszałem, że firma ma kilka (albo kilkanaście) procesów wytoczonych przez mieszkańców. Sprawy dotyczą wykonastwa detali... Więc radzę sprawdzić i może ich o to zapytać bo tak na 100% to nie jestem pewny czy to o tę samą firmę chodzi... [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2003-01-02 22:57 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t.t 06.01.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Przesłałem powyższy komentarz do firmy "Dworek Polski" Oto odpowiedź: >KOMENTARZW chwili obecnej rzeczywiście toczą się dwie sprawy w SądziePolubownym.To my jako firma zgłosiliśmy sprawę w Sądzie ponieważpomimo podpisanych odbiorów budynków przez inwestorów do dniadzisiejszego nie rozliczyli się całkowicie z kosztów budowy.W razie jakichkolwiek watpliwości proszę o kontakt - Ewa Łukaszewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 06.01.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 W jednym z takich procesów uczestniczyłem jako ekspert. Ale to mieszkańcy oddali sprawę do Sądu po opracowanej przez mnie opinii dotyczącej ich budynku.Ogólnie można powiedzieć iż budynki nie spełniają wymagań wilgotnościowo-cieplnych, spowodowane w głównej mierze odejściem od montażu folii paroizolacyjnej na przegrodach zewnatrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts