Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Czarnego Kota, czyli KCK :)

ewak39

Recommended Posts

moje czarne stworzenie też gada jak najęte, czekam aż wkońcu zachrypnie :lol:

a co do towarzystwa przy jedzeniu to oczywiści najlepiej smakuje wtedy gdy nad nia stoje i jeszcze jak do niej gadam, ale generalnie to jest straszliwie wybredna i byle czego to ona jeśc nie chce

pozdrawiam :lol:

na to zachrypnięcie to raczej nie liczyłbym :D

• Odpowiedzi 332
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fakt, najbardziej lubi sobie poleżeć na tym co zaczynam czytać i nieważne czy to gazeta czy książka. A jak tak na nią patrzę to wiedzę, że jedyne czego nie może zrozumieć to o co chodzi z przewracaniem stron i dlaczego ja jej przeszkadzam :D Współczuję jeśli Gizmo też ma taki zwyczaj:)

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
Chociaż nie są czarne ale też ślicznne, mają kolory buro-białe, szaro-białe, szare i srebrne. Mają pięć tygodni. Umieją sięzałatwiać w kuwecie. Są wychowywane z ludzmi i oswojone z psami. Bardzo lubią się bawić, siedzieć na kolanach i być pieszczone. Sa ciekawe świata i bardzo kochane. Proszę o kontakt zainteresowanych, to bardzo pilne. Adres: Słmniki, ul. Kolejowa 86. Tel. 504046634. Email [email protected]

Z moja czarnulka juz lepiej, ale na jedno oczka trzecia powieka jeje jeszcze nachodzi troche. Poza tym je, spi, biega - wszystko w normie. Ale weterynarz mnie namawia na testy na bialaczke (50 zlotych) plus pozniej na szczepionke przeciw bialaczce. Mysle ze chce mnie naciagnac. Czy wy szczepiliscie wasze koty przeciw bialaczce??? Czy jest sens???

• 1 month później...
  • 2 weeks później...