Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Czarnego Kota, czyli KCK :)

ewak39

Recommended Posts

• Odpowiedzi 332
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja kupowalam u weterynarza, nie wiem, czy mozna gdzie indziej. :)

Pamietaj tylko, ze kleszcze sie wykreca, nie wyrywa - zeby nie zostal w skorze leb, bo moze sie wdac infekcja...

Taka madra jestem, ale jak przyszlo do usuwania to polecialam do weta, bo nie moglam utrzymac kota i kontrolowac operacji... oprocz tego, ze sie balam, ze niedokladnie wyciagne... :roll: :lol:

Nie wypuszczam za często ponieważ brak płotu a za dużo psów się kręci. Już niedługo będzie może ogrodzenie to będzie miał gdzie wiać

Oooo naiwny. Myślisz, że ogrodzenie 170 cm to dla kota jakakolwiek przeszkoda ? Wysterylizuj go to będziesz Ty spokojniejszy a on bezpieczniejszy.

Ano to już od dawna zrobione :D - tyle, że wredol i tak ciekawy świata i zaczyna buszować po sąsiednich działkach. Mówią, że koty się nie słuchają - idę za diabłem, mówię "do domu" i zapierdziela pod drzwi :D

Nie wypuszczam za często ponieważ brak płotu a za dużo psów się kręci. Już niedługo będzie może ogrodzenie to będzie miał gdzie wiać

Oooo naiwny. Myślisz, że ogrodzenie 170 cm to dla kota jakakolwiek przeszkoda ? Wysterylizuj go to będziesz Ty spokojniejszy a on bezpieczniejszy.

Dla kota nie, ale dla psa juz tak a o to przeciez chodzi Sebastiano w trosce o kota

ano właśnie - kot wróci przez płot jak zdąży - pies się raczej na nim zatrzyma...chwilkę....przecież płot robię w trosce o te wszystkie psy żeby mój kocur ich nie zagryzł 8)

to ja chciałem zdementować jeszcze jedną rzecz na temat kotów. Mówi się podobno, że nie lubią jeść jak ktoś im przeszkadza. Mój nieraz przyłazi i nie zeźre 8) dopóty dopóki się koło niego nie usiądzie i najlepiej jak jeszcze głaszcze 8)

Wiem - pewnie rozpieszczony - ale po to w końcu go z tego schroniska wziąłem :D

• 2 weeks później...

A moja Bronia cos nie gada. Jeszcze mala pewnie. Miauknie cos od czasu do czasu. Znowu wczoraj mysze do domu przyniosla. Ale byla dumna! Ja nie - ale poglaskalam i podziekowalam za pysznosci.

Tak sie zastanawiam, czy nie traktujecie czasami swoich kotow jak ludzi troche. Ja jej ostatnio przydepnelam ogon przez przypadek i powiedzialam do niej Przepraszam :D

Chlop to o malo ze smiechu sie nie udlawil

Witam

Z tego co czytałam kotki w ciapki też się liczą :D ja mam kotkę Frajdę (może nie dokońca czarną) bardziej wygląda jak mała krówka, ale psa mam całego czarnego. Frajda trfiła do naszego mieszkania bo upatrzyła sobie naszego psa (Morelkę) i już nie chciała odejść - to oficjalna wersja. :wink: Mniej oficjalna, że ja jej nie pozwoliłam, miała wtedy niecałe 3 miesiące i wygladała jak siedem niszczęść. Teraz jest już większa od psa i poprostu rządzi :p

Najbardziej się martwię jak ona przeżyje przeprowadzkę do nowego domu, fakt to jeszcze sporo czasu, ale on źle znosi jak nowy mebel wstawi się do mieszkania a co dopiero przeprowadzkę :cry:

Nad wklejeniem zdjęcia muszę trochę popracować.

Pozdrawiam

moje czarne stworzenie też gada jak najęte, czekam aż wkońcu zachrypnie :lol:

a co do towarzystwa przy jedzeniu to oczywiści najlepiej smakuje wtedy gdy nad nia stoje i jeszcze jak do niej gadam, ale generalnie to jest straszliwie wybredna i byle czego to ona jeśc nie chce

pozdrawiam :lol: