madd 26.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wielkie dzieki, bo wyciaganie kleszczy (robi oczywiscie to chlop a nie ja) to straszny widok. Ide do weta, moze mi cos podrzuci, bo Bronia caly dzien biega. A ten preparat to sie kupuje tylko u weta czy mozna dostac gdzies jescze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Kropelki sa na bazie alkoholu, kot zaczal tanczyc rumbe z przytupem i dostal slinotoku. Trwalo to chwile i bylo dosc przerazajace Przerazajacy widok to kot po sterylizacjii. Bidula straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.03.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ja kupowalam u weterynarza, nie wiem, czy mozna gdzie indziej. Pamietaj tylko, ze kleszcze sie wykreca, nie wyrywa - zeby nie zostal w skorze leb, bo moze sie wdac infekcja... Taka madra jestem, ale jak przyszlo do usuwania to polecialam do weta, bo nie moglam utrzymac kota i kontrolowac operacji... oprocz tego, ze sie balam, ze niedokladnie wyciagne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.03.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Przerazajacy widok to kot po sterylizacjii. Bidula straszna Wspolczuje serdecznie. Mnie na szczescie zostalo to oszczedzone. Oddalam rano, odebralam wieczorem, kot i kotka (wtedy 6-miesieczne) odwalily galop po calym mieszkaniu i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dlatego kleszcze wyciagnal chlop - on ja jakos tak potrafi przytrzymac mocno, a mi sie i tak rece trzesa Tak sie jeszcze zastanawiam jakie mnie przygody z tym malym siersciuchem czekaja oprocz pchel, kleszczy, robali, swierzbu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Nawet nie próbuj sobie wyobrazić. I tak Cię zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zaskakuje to mnie codzinnie. A ta fotke to musialam wkleic http://images22.fotosik.pl/63/4318e454b96294cfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.03.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Nie wypuszczam za często ponieważ brak płotu a za dużo psów się kręci. Już niedługo będzie może ogrodzenie to będzie miał gdzie wiać Oooo naiwny. Myślisz, że ogrodzenie 170 cm to dla kota jakakolwiek przeszkoda ? Wysterylizuj go to będziesz Ty spokojniejszy a on bezpieczniejszy. Ano to już od dawna zrobione - tyle, że wredol i tak ciekawy świata i zaczyna buszować po sąsiednich działkach. Mówią, że koty się nie słuchają - idę za diabłem, mówię "do domu" i zapierdziela pod drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Nie wypuszczam za często ponieważ brak płotu a za dużo psów się kręci. Już niedługo będzie może ogrodzenie to będzie miał gdzie wiać Oooo naiwny. Myślisz, że ogrodzenie 170 cm to dla kota jakakolwiek przeszkoda ? Wysterylizuj go to będziesz Ty spokojniejszy a on bezpieczniejszy. Dla kota nie, ale dla psa juz tak a o to przeciez chodzi Sebastiano w trosce o kota ano właśnie - kot wróci przez płot jak zdąży - pies się raczej na nim zatrzyma...chwilkę....przecież płot robię w trosce o te wszystkie psy żeby mój kocur ich nie zagryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 29.03.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mówią, że koty się nie słuchają - idę za diabłem, mówię "do domu" i zapierdziela pod drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Wasze czarnuchy też tak miauczą?? Mój po prostu "gada" jak najęty. W życiu nie spotkałem kota u znajomych który tyle się oddzywa. Serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 no nasza czarnulka też się gadatliwa zrobiła nawet pogadać z nią można pięknie odpowiada "miau.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 30.03.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 to ja chciałem zdementować jeszcze jedną rzecz na temat kotów. Mówi się podobno, że nie lubią jeść jak ktoś im przeszkadza. Mój nieraz przyłazi i nie zeźre dopóty dopóki się koło niego nie usiądzie i najlepiej jak jeszcze głaszcze Wiem - pewnie rozpieszczony - ale po to w końcu go z tego schroniska wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 A moja Bronia cos nie gada. Jeszcze mala pewnie. Miauknie cos od czasu do czasu. Znowu wczoraj mysze do domu przyniosla. Ale byla dumna! Ja nie - ale poglaskalam i podziekowalam za pysznosci. Tak sie zastanawiam, czy nie traktujecie czasami swoich kotow jak ludzi troche. Ja jej ostatnio przydepnelam ogon przez przypadek i powiedzialam do niej Przepraszam Chlop to o malo ze smiechu sie nie udlawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tak sie zastanawiam, czy nie traktujecie czasami swoich kotow jak ludzi troche. Ja jej ostatnio przydepnelam ogon przez przypadek i powiedzialam do niej Przepraszam Chlop to o malo ze smiechu sie nie udlawil my to normalnie z kotami gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.04.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja to z moim czasem jakieś piwko chlapnę i coś tam popiszemy razem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ployc 19.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam Z tego co czytałam kotki w ciapki też się liczą ja mam kotkę Frajdę (może nie dokońca czarną) bardziej wygląda jak mała krówka, ale psa mam całego czarnego. Frajda trfiła do naszego mieszkania bo upatrzyła sobie naszego psa (Morelkę) i już nie chciała odejść - to oficjalna wersja. Mniej oficjalna, że ja jej nie pozwoliłam, miała wtedy niecałe 3 miesiące i wygladała jak siedem niszczęść. Teraz jest już większa od psa i poprostu rządzi Najbardziej się martwię jak ona przeżyje przeprowadzkę do nowego domu, fakt to jeszcze sporo czasu, ale on źle znosi jak nowy mebel wstawi się do mieszkania a co dopiero przeprowadzkę Nad wklejeniem zdjęcia muszę trochę popracować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ployc 19.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b773aa3305e9a6b8 To nasza Frajda Mam nadzieję że zdjęcie będzie widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b773aa3305e9a6b8 To nasza Frajda Mam nadzieję że zdjęcie będzie widoczne no i ładna i zdjęcie widoczne - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 20.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 moje czarne stworzenie też gada jak najęte, czekam aż wkońcu zachrypnie a co do towarzystwa przy jedzeniu to oczywiści najlepiej smakuje wtedy gdy nad nia stoje i jeszcze jak do niej gadam, ale generalnie to jest straszliwie wybredna i byle czego to ona jeśc nie chce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts