markx 30.10.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Podoba mi sie oferta dywanow belgijskiej (chyba) firmy balta. Mozna jedostac glownie w Komforcie. Chodzi mi o takie sredniej wielkosci zpowycinanymi wzorami. Chcialem zapytac co to dokladnie za materialpolipropylen? Zapewne jakies sztuczne tworzywo. Jak to bedzie wygladacpo kilku latach, jak to sie uzytkuje? Dywany z tego tworzywa sastrasznie tanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 te dywany rzeczywiście mozna kupić za grosze biorąc pod uwagę, że teraz na podłogę kładzie sie raczej dywaniki, niz dywany, to kupić warto za parę lat nie żal wyrzucić a "nosi" się zwyczajnie, jak wszystkie sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.10.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 ...polipropylen? Zapewne jakies sztuczne tworzywo. Jak to bedzie wygladac po kilku latach, jak to sie uzytkuje? Dywany z tego tworzywa sa strasznie tanie. pozdrawiam Z polipropylenu wykonuje się m.in. cumy okrętowe. Wytrzymałe - fakt. Ale mając taki dywan przygotuj się na takie wrażenia: http://www.toothpastefordinner.com/122202/electricity-is-our-friend.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markx 30.10.2005 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 ...polipropylen? Zapewne jakies sztuczne tworzywo. Jak to bedzie wygladac po kilku latach, jak to sie uzytkuje? Dywany z tego tworzywa sa strasznie tanie. pozdrawiam Z polipropylenu wykonuje się m.in. cumy okrętowe. Wytrzymałe - fakt. Ale mając taki dywan przygotuj się na takie wrażenia: http://www.toothpastefordinner.com/122202/electricity-is-our-friend.gif Szczerze to nie rozumiem Mozesz jasniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.10.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Wiesz - zwłaszcza, że zima idzie - powietrze suche, bo ogrzewanie działa, bywa, że chodząc po takim tworzywie sypiesz iskrami (zależy jakie paputki nosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.10.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 A poza tym zgadzam się z Ewunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markx 30.10.2005 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 te dywany rzeczywiście mozna kupić za grosze biorąc pod uwagę, że teraz na podłogę kładzie sie raczej dywaniki, niz dywany, to kupić warto za parę lat nie żal wyrzucić a "nosi" się zwyczajnie, jak wszystkie sztuczne No wlasnie szukam takiego dywaniku pod kacik wypoczynkowy ( tam gdzie sie siedzi ). Chodzi mi o jakis nowoczesny wzor, w odcieniach bezu. Moze tez byc jedno/dwu kolorowy z jakims fajnym motywem na brzegach. Znacie jakies inne ciekawe firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 przesada z tym iskrzeniem http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/lachen/lachtot.gif juz któryś kolejny sztuczny dywan zaliczam odgromników nie używamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 ostatnio kupiony mam z białostockiej Agnelli mają różne wzory, kolory i materiały jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Ewunia, ale się uśmiałam. Jedynka! Bardzo mi się to podobało. Fajnie tutaj sobie gawędzicie. Ale cos jest w tym.., bo ja zawsze jak z samochodu wychodzę ( a tam są sztuczne dywaniki jak smok) zamykając drzwi po wyjściu się rozładowuje, aż strzela w palce... W domu mam tez dywan z tworzyw sztucznych ale tutaj cale szczęście nie ma tego efektu. No i dobrze, bo chodząc po dywanie musiałabym (chcąc, nie chcąc) podskakiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.10.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Dużo zależy od wilgotności powietrza. No i te paputki. Ja mam takie laczki podprysznicowe, że jak sobie po sztucznej wykładzinie poszoruję przy zgaszonym świetle to normalnie Robocop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 do dywanów cosik dodają, ze są antystatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Jajcarny ten watek..Ja zasnac nie bede mogla ze smiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 zaśniesz nawet na dywaniku z polipropylenu z odgromnikiem http://emots.gpbb.net/Jezyk_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.10.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 do dywanów cosik dodają, ze są antystatyczne Można jeszcze sobie taki paseczek z tyłu doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 niektórzy mają z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.10.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.10.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 do dywanów cosik dodają, ze są antystatyczne Można jeszcze sobie taki paseczek z tyłu doczepić albo lancuszek , zeby bylo funkcjonalnie i elegancko zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.10.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 z telluru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.10.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 z telluru moze byc zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts