Cpt_Q 30.10.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No dobra, my tu ten teges a kolega markx ma dylemat. Kupuj bracie, jak Ci nie będzie pasić to faktycznie (za tę cenę) nie żal będzie wymienić na coś innego. A wzorki rzeczywiście mają ładne. W tej Agnelli. Tym bardziej, że Białystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markx 31.10.2005 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Widze, ze towarzystwo zlapalo fajny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 31.10.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 klimat fajny, ale i porada konkretna pewnie, że kupuj w necie polataj po producentach z hasła "dywany" w googlach i w sklepie juz bedziesz z grubsza wiedzieć, czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hosanna 07.11.2005 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Chodzi mi o jakis nowoczesny wzor, w odcieniach bezu. Moze tez byc jedno/dwu kolorowy z jakims fajnym motywem na brzegach. Znacie jakies inne ciekawe firmy? Zajrzyj na stronę ARTE ESPINA http://www.arteespina.com/ Ich dywany są też w Komforcie. Na stronie wybór ogromny! Na dodatek w zakładce contact dane polskiego przedstawiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 17.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Czasy popularnosci wielkich dywanow na caly pokoj juz dawno za nami. No i wlasnie - co teraz sie kladzie na podloge zeby dodawalo troche przytulnosci, ale jednoczesnie nie przyslanialo calego wnetrza, cos niewielkiego w okolice kanapy i stolika kawowego? Szukam na gwalt inspiracji. Real foto mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa-i-sebastian 18.08.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 http://images46.fotosik.pl/2/1a8be8fc61837d98.jpgu mnie to wygląda tak, wszystko jeszcze w fazie dopieszczania, ale dywan raczej zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 18.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Jaka jest szerokość tego pokoju ? Chodzi mi o odległość kanapa-kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa-i-sebastian 18.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 około 3-4 metrów. salon ma szerokości chyba 7, ale sofa jest bliżej kominka, bo za nią jest okno balkonowe i wyjście na taras więc odstawiliśmy sofę żeby było swobodne przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 18.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 I jeszcze jedno pytanie : co macie na podłodze : płytki czy drewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa-i-sebastian 18.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 płytki, chiński gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 18.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja mam pytanie z innej beczki, co to za fotel, tj. jak firma, model i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa-i-sebastian 18.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Fotel dostałam, również kupiony w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Interesuje mnie czy macie w domach dywany? Chodzi mi głównie o salon. Przyjemnie jest mieć coś miękkiego pod stopami. Szczególnie interesuje mnie jakie dywany wybrali posiadacze czworonogów, zwłaszcza psów. U mnie aż prosi się jasny ale wizja mojego psa biegajacego po nim po powrocie z dworu mnie przeraża. Dbam o psa, ale nie myje mu nóg po każdym powrocie z dworu Za często wychodzi, nie chcę go ograniczać. Jak sobie z tym problemem poradziliście? Nie jest kurcze łatwo prowadzic dom przyjazny zwierzętom i trafiający w gusta mieszkańców Mile widziane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 21.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Pewnie, że fajnie jest mieć dywan, niestety ja musiałam z tej przyjemności zrezygnować przez pieski, wizja ciągłego odkurzania kłaków przerażała mnie, aż taka robotna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No własnie teraz mam czarny i nie przeszkadzaja mi ślady psa na nim ale wszelkie inne bo widać je niemiłosiernie. Mój pies nie gubi sierści bo jest strzyżony więc z tym nie problemu. Ale za to jego łapy strasznie długo schną i mokre brudzą. W poprzednim meiszkaniu mialam jasny bezowy dywan. Ale pies nie wychodził często i było to 4 piętro. A i tak pobrudził go Szukam jakiegoś półśrodka. Aż prosi się jany dywan ale boję sie popielatego. Moze czerwony? ALbo w jakieś maziaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 22.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 mayland, chyba tylko maziaje dadzą radę problemowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Miałam nie mieć dywanów - ino same drewniane podłogi. I co? Czegoś mi brakowało - choć mam wszystkie meble, firany, zasłony itd. Kupiłam sobie taki belgijski dywan, w maziaje różnorakie, w sklepie powiedziano mi -żebym zobaczyła, jak się nie spodoba - można zwrócić. Gdy rzuciłam dywan na podłogę - wszystko stało na swoje miejsce, w salonie chyba musi być dywan, jest jakoś tak przytulniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja też jakoś sobie nie wyobrazam salonu bez miękkiego czegos pod stopami. Na brud najlepsze są chyba te typu shaggy ale chyba dlatego, ze one pięknei ten brud chowają i magazynują między tym wysokim włosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A tu widać sprawcę całego bałaganu i dywany w pokoju córki. Ten w ornamenty nawet moze być. Nawet gdy jest zabrudzony to nie drazni to oka http://images31.fotosik.pl/318/0f468f44f810a4c1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Mam od lat, zeby nie sklamac chyba 11-stu, jasniutkiego pastelowego Nepala i wyglada jak nowy, a wiesz ze mam tez takiego co mu lapy nie za szybko schnal Dywan jest na tyle zwarto tkany ze blocko zostaje na wierzchu... wystarczy przejechac odkurzaczem i jest cacy. Ja mam elektryczna kaske podreczna, to nawet odkurzacza nie wyciagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts