Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

markx

Recommended Posts

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chodzi mi o jakis nowoczesny wzor, w odcieniach bezu. Moze tez byc jedno/dwu kolorowy z jakims fajnym motywem na brzegach. Znacie jakies inne ciekawe firmy?

Zajrzyj na stronę

ARTE ESPINA

http://www.arteespina.com/

Ich dywany są też w Komforcie.

Na stronie wybór ogromny!

Na dodatek w zakładce contact dane polskiego przedstawiciela.

• 2 years później...
Czasy popularnosci wielkich dywanow na caly pokoj juz dawno za nami. No i wlasnie - co teraz sie kladzie na podloge zeby dodawalo troche przytulnosci, ale jednoczesnie nie przyslanialo calego wnetrza, cos niewielkiego w okolice kanapy i stolika kawowego? Szukam na gwalt inspiracji. Real foto mile widziane ;)

• 5 months później...

Interesuje mnie czy macie w domach dywany? Chodzi mi głównie o salon. Przyjemnie jest mieć coś miękkiego pod stopami.

Szczególnie interesuje mnie jakie dywany wybrali posiadacze czworonogów, zwłaszcza psów.

U mnie aż prosi się jasny ale wizja mojego psa biegajacego po nim po powrocie z dworu mnie przeraża. Dbam o psa, ale nie myje mu nóg po każdym powrocie z dworu :roll: Za często wychodzi, nie chcę go ograniczać.

Jak sobie z tym problemem poradziliście?

Nie jest kurcze łatwo prowadzic dom przyjazny zwierzętom i trafiający w gusta mieszkańców :wink: :lol:

Mile widziane zdjęcia :wink:

No własnie teraz mam czarny i nie przeszkadzaja mi ślady psa na nim ale wszelkie inne bo widać je niemiłosiernie.

Mój pies nie gubi sierści bo jest strzyżony więc z tym nie problemu. Ale za to jego łapy strasznie długo schną i mokre brudzą. W poprzednim meiszkaniu mialam jasny bezowy dywan. Ale pies nie wychodził często i było to 4 piętro. A i tak pobrudził go :roll:

Szukam jakiegoś półśrodka. Aż prosi się jany dywan ale boję sie popielatego. Moze czerwony? ALbo w jakieś maziaje... :roll:

Miałam nie mieć dywanów - ino same drewniane podłogi. I co? Czegoś mi brakowało - choć mam wszystkie meble, firany, zasłony itd.

Kupiłam sobie taki belgijski dywan, w maziaje różnorakie, w sklepie powiedziano mi -żebym zobaczyła, jak się nie spodoba - można zwrócić. Gdy rzuciłam dywan na podłogę - wszystko stało na swoje miejsce, w salonie chyba musi być dywan, jest jakoś tak przytulniej....

Mam od lat, zeby nie sklamac chyba 11-stu, jasniutkiego pastelowego Nepala i wyglada jak nowy, a wiesz ze mam tez takiego co mu lapy nie za szybko schnal :wink:

Dywan jest na tyle zwarto tkany ze blocko zostaje na wierzchu... wystarczy przejechac odkurzaczem i jest cacy. Ja mam elektryczna kaske podreczna, to nawet odkurzacza nie wyciagam.