tosia125 29.10.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Był kiedyś taki wątek, ale większość robi teraz parkiet drewniany, panele, płytki... rzedziej wykładzinę na całość... dywany chyba wyszły z mody, ale w dużych sklepach wciąż jest ich jeszcze spory wybór (castorama, comfort) wybierz się i pooglądaj w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 29.10.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163954-dywany-dywaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 12.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 jeśli macie real zdjęcia tych dywanów proszę wklejajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 13.02.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ten turkusowy srodkowy- cudny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mnie najbardziej odpowiadają ( o ile w ogóle, bo raczej wolę bez dywanów, najwyzej jakiś mały pod nogami) dywany jednolite, bo wzory (jak dla mnie) wnoszą do pomieszczenia wrażenie bałaganu i działają przytłaczająco. Ale ja tak mam, że nie lubię wzorów ani na ubraniu, ani we wnętrzach. Toleruję wzorzyste poduszki na sofie i jeszcze pościel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.02.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Co do dywaników łazienkowyc to absolutnie jestem na nie!!! Okropność, do tego zbieranina bakterii, wody, kurza itp. Do łazienki tylko drewniane maty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.02.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Co do normalnych dywanów to ogólnie na nie. Dlaczego...dlatego, że każdy dywan w rozsądnej cenie mi się nie podoba, a niestety nie stać mnie na te drogie. Może kiedyś Na razie nie mamy dywanów. W starym mieszkaniu też nie mieliśmy. Jakiś tylko malutki u dziecka. W łazience jak pisałam - drewno - ciepło, czysto i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 15.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 no właśnie nie mam czasu podjechac i obejrzec je na zywo wiec myslalam, ze moze ktos z was ma ktorys w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 16.02.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 monikaa13 czy Ty nie miałaś czegoś ciekawego na podłodze w łazience? Coś brązowego, drewnianego, czy się pomyliłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gewka 02.03.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Oj, zasmuciło mnie, że dywany nie cieszą się taka popularnością jak myślałam.. Też jakiś czas szukałam wątku o dywanach, bo planuje mieć jakiś w każdym pomieszczeniu, dla mnie dywan oznacza ciepło i przytulność, a dla mojego psa wygodę poruszania. TAK, jestem gotowa codziennie odkurzać kilogramy sierści, bo nie mogę znieść jak Bazyli ślizga się po panelach. Specjalnie dla niego chciałam położyć podłogę z desek, ale niestety to mieszkanie jest nam tylko wynajmowane, więc nie było sensu dokładać do podłóg takich ogromnych pieniędzy. W każdym razie udało mi się znaleźć sporo na prawdę pięknych dywanów, jedyne co mnie zaskoczyło to cena, bo za ładny i dobry produkt trzeba mieć odłożone od 1-1,5 tyś w górę. Nie mam jednak wyrobionego zdania co do rodzaju dywanu. Zawsze myślałm że bedzie to wełna, ostatnio jednak wyczytałam że mniej uczulające są dywany akrylowe i z priopropylenu. mecie na ten temat jakieś zdanie, doświadczenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P_dź 05.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Tu była reklama - usunięto, Regulamin FM, 2.4 Edytowane 5 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoll123 26.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dywany na podłodze umilają przestrzeń. Dają oku poczucie zacisznego, potulnego mieszkania, a przy okazji wyłguszają podłogę co jest szczególne ważne w bloku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 05.08.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Dywany na podłodze umilają przestrzeń. Dają oku poczucie zacisznego, potulnego mieszkania, a przy okazji wyłguszają podłogę co jest szczególne ważne w bloku. Pozdrawiam Ja tez jestem na TAK dla dywanów i szukam, czegoś w stylu u nas chyba nieosiągalnym, a może ktoś ma namiar Polsce na takie cuda: http://www.rugsusa.com/rugsusa/rugs/rugs-usa-farida-outdoor/blue/200HJAIR8C-508.html?origin=dyn&gclid=CICbkPSW5rgCFcKz3godp2YAXQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.08.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja tez jestem na TAK dla dywanów i szukam, czegoś w stylu u nas chyba nieosiągalnym, a może ktoś ma namiar Polsce na takie cuda: http://www.rugsusa.com/rugsusa/rugs/rugs-usa-farida-outdoor/blue/200HJAIR8C-508.html?origin=dyn&gclid=CICbkPSW5rgCFcKz3godp2YAXQ Pytałam w różnych sklepach- od Komfortu po lokalne sklepiki- odpowiedzi najczęściej udzielane mi przez sprzedawców- "a kto to kupi" , "e pani u nas to takie wzory się nie będą sprzedawać" .............. niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
murron 07.08.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ja mam taki: Ikea Ruta. Nie patrzymy na ściany czekające na malowanie Musiałam go mieć, pod dywan będę zmieniać resztę U dziecka chodnik z bawełnianych kremowych ścinków, mało się o dziwo brudzi i pierze w pralce . te powyzej są piękne, ale chyba tylko netem do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 15.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 A czy ktoś użytkuje jakiś dywan z kolekcji Lilium dostępne są w LM ale jest tez dużo w neciehttp://www.piekne-dywany.pl/pl/c/Dywany-LILIUM-SONL/148/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ja mam ten , nic dodać i nic do zarzucenia, do tego milusi, moim domownikom pasuje , a do tego ta koronka ? wygląda bosko, nie ma foty bom w pracy ale po weekendzie mogę fotkę wstawićhttp://www.piekne-dywany.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_5398e0dbecbdfb0757e621e429968428.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Do AnityTomka- takie dywany sa na stronie weswing do kupienia czasami, tanie nie są ale są do dostania , są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 18.10.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 acca5 dasz linka do tego swojego dywanu, ofc nie mogę go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 http://www.piekne-dywany.pl kolekcja Lilium i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts