malbercik 31.10.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Zapraszam do komentowania mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 01.11.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Witamy w gronie budujących! Życzymy powodzenia i czekamy na więcej! A co do teściów obok to wszystko chyba zależy od teściów - ja mam takich, że będę z nimi na jednej działce mieszkał i wcale się tym nie przejmuję, a nawet się ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malbercik 20.03.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ja równiez sie ciesze ze blisko mam teściów. Teść już mi dużo pomaga i zapewnie przy samej budowie dużo pomorze. A teściowa...hmm nie licząc tego, że nadaje jak katarynka to ma dobre serce i zaopiekuje sie moimi przyszłymi pociechami jak już moja piękna i kochana żonka wróci do pracy... Czasem myślę, że pod szczęśliwą gwiazdą się urodziłem bo życie mi się układa jak zaplanowałem... no może poza zarobkami ) Niektórzy takie mieszkanie blisko rodziców uznają za niedogodność ale analizująć za i przeciw...to taka sytuacja to ogromne oszczednosci ktore przycmiewaja niewygody z tym zwiazane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam! czytam tak sobie.... ale zdjęcia jakies by się przydały ...a co do teściów - mam fajnych, ale wole jak najdalej.....!!!!!!!! - wybudowali ogromną chate i jakoś nam się nie uśmiechało tam mieszkać - oni mają 500m dalej swój stary dom. Co na swoim to na swoim i bez tego doradzania..... , ale to moje skromne zdanie. życze pomyślonści w budowaniu i w relacjach z teściami. pozdro świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts