Gość 02.01.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam Wynajmuję kilka pokoi na parterze domu jednorodzinnego.Sciany przed pomalowaniem chcę wyrównać gładzią szpachlową, natomiast zastanawiam się nad ociepleniem zachodniej sciany. Myślałem nad wykonaniem szkieletu drewnianego, uzupelnieniu przestrzeni styropianem 0,2 grubość bez kleju, zakyciu całości płytami karton-gips. Ewentualnie dwie kratki wentylacyjne w przecinych rogach żeby ściana się nie "pociła". Ocieplenie od zewnątrz nie wchodzi w rachubę.Za wszelkie uwagi dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 02.01.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Szkoda, że jesteś Anonoim. Moglibyśmy coś pomyśleć. A tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inzynier 14.01.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Słyszałem, że ściana może przemarzac, ale nie wiem za wiele na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts