Aga - Żona Facia 02.12.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Gorąco pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.12.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 16.01.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witaj Bardzo ładny dom, ale ja mam pytanie w sprawie podłogi w przedpokoju i salonie, co to za płytki? Takie chciałabym mieć w swoim domu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Bardzo fajny i ładny domek Nie wiem czemu go wcześniej nie oglądałam pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 11.02.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 co to za płytki Azteca: Hannover Perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 11.02.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witaj Dzięki za odpowiedź. Napisz proszę, jak się sprawują, czy nie są np. zbyt śliskie itp.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 11.02.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 co to za płytki Azteca: Hannover Perla Witam Obecnie jestem na etapie zakupu działki no i nadszedł czas aby powolutku zainteresować się tym wymarzonym projektem. Ten domek jest bliski mojemu ideałowi (sam dom + urządzenie extra) stad chciałbym sie dowiedzieć z jakimi praktycznymi kosztami muszę liczyć sie wybierajac ten sam projekt i zakładajac podobny standard urzadzenia. Z góry dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 15.02.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Płytki nie są śliskie, myje sie je fantastyczne, jeszcze takich nie miałam. Dzięki temu, że są bardzo duże jest mniej fug.Kolorystycznie pasuja do brązów, brzoskwini i popieli. Dom bez działki kosztował nas ok. 260 tys /z kuchnią/, nie mamy jeszcze pozbruków, kominka i płytek na tarasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 16.04.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dodam coś od siebie. Nie chcę mieć mrozu na strychu. Przechować byliny/ chociaż niekoniecznie, zmieszczą się też w garażu/, powiesić zimą pranie, przeszyć coś na maszynie, po prostu mieć możliwość w miarę komfortowo korzystać ze strychu w określonym zakresie. A pranie już na strychu suszymy, pralka chodzi raz w tygodniu i całość idzie na górę. Myślałam, że będzie to uciążliwe- takie targanie po wąskich schodkach -ale nie mamy z tym problemu. Pozdrwiam -Żona Darka Cześć Wpierw moje najlepsze życzenia Wielkanocne, zdrowia, szczęścia i pogody ducha!! A teraz pytanie zasadnicze. Zabiliście mi poważnego ćwieka z tym ociepleniem poddasza. Lada chwila będę to robił. I nadal nie wiem czy ocieplić poddasze jak Wy, czy tylko strop. Powiedzcie mi moi drodzy, jaka temperatura panowała w tym roku na ocieplonym, Waszym poddaszu?? Czy kwiatki przetrwały? Czy jesteście zadowoleni z dokonanego wyboru?? pozdrawiam serdecznie Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 o domu pisac nie bede - bo byla by taka sama opinia jak pozostalych mam za to pyt dotyczace stołu w jadalni i krzesel - bardzo mi sie podobaja - jesli moglbys podac nazwe "modelu" i producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 25.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja napiszę tylko tyle, że jast przepiękny, i od zewnątrz i w środeczku,płytki poprostu super, a dachówka oczywiście kolor ach, tylko sobie powzdycham , naprawdę pozazdrościć. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.04.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 WitamMam pytanie odnośnie okien: jaki wymiar mają okienka w garażu, oraz jak duże jest okno tarasowe (dokładnie ile wysokość i szerokość ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 27.04.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jestem zachwycona łazienką w kolorze beżowym - cos podobnego planuję u siebie w domu. Czy mogłbyś podac nazwę i firmę kafelkow na scianach. Sa błyszczące (o takich marze) jak sie sprawują, czy widac na nich slady wody? pozdrawiam ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 27.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam Mam pytanie odnośnie okien: jaki wymiar mają okienka w garażu, oraz jak duże jest okno tarasowe (dokładnie ile wysokość i szerokość ). Właśnie nad tym siedzę Okna wedle projektu mają 600x600 w świetle muru. Ja przełozyłem swoje na drugą stronę (2 sztuki) i chyba zmienię na 900x600. Inaczej mam tylko 0,5m2 szyby dla powierzchni garażu 38m2...czyli ciemno jak...Albo zamuruje dokumentnie i tylko sztuczne światło. Jutro decyzja (podpisuję umowe z okniarzem). Nie wiem jakie doświadczenia ma D'arek, czy coś zmieniał (nie pamiętam by o tym wspominał). pozrdawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Gerion dzięki czyli okienka w garażu 600x600. D'arek a drzwi tarasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 28.04.2006 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 I nadal nie wiem czy ocieplić poddasze jak Wy, czy tylko strop. Czy kwiatki przetrwały? Gerion - mamy ocieplone poddasze wełną gr.15 cm , ażeby uzyskać wymaganą grubośc 20 cm położymy na stropie 5 cm styropianu - ma to te zalety, że nie muszę mocować rusztu z ceowników żeby dołożyć 5 cm wełny, płyty g-k mocowane będą bezpośrednio do krokwi a styropian na stropie będzie jednocześnie podkładem pod panele podłogowe. Co do okien w garażu mają wymiary 60x60 – szt 3 – czy dają wystarczającą ilość światła? Jeśli to tylko garaż a nie pomieszczenie na hobby to wystarczająca, zresztą drobne naprawy przy silniku i tak wykonuję przy otwartej bramie. A... cebule kwiatowe przetrwały doskonale jak duże jest okno tarasowe (dokładnie ile wysokość i szerokość ). Dokładnie 2,70x2,30 trzyskrzydlowe w salonie, 1,50x2,30 w sypialni, Pyt. dotyczące stołu w jadalni i krzeseł - bardzo mi się podobają - jeśli mógłbyś podać nazwę "modelu" i producenta Producent "Fabryka Mebli Giętych " Radomsko kolor WENGE Czy mogłbyś podac nazwę i firmę kafelkow na scianach. Kafle na ścianach kupione w Giancie ,prod. Chińskiej nazwa bodajże "Osborne Cappuccino" ( w małej łazience). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.05.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Proszę o pomoc: płytki Azteca: Hannover Perla - jaka to jest firma? Ma jeszcze zapytanie odnośnie stropu: czy w stropie gęstożebrowym - takim jak Wy macie - można robić dziury do rur DGP? Jeżeli to śmiesznie napisałam to sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 27.05.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Proszę o pomoc: płytki Azteca: Hannover Perla - jaka to jest firma? No właśnie producent płytek to hiszpańska firma AZTECA. Ma jeszcze zapytanie odnośnie stropu: czy w stropie gęstożebrowym - takim jak Wy macie - można robić dziury do rur DGP? W trzech sypialniach mamy anemostaty łączące się z przewodami DGP, czyli otwory robić można i trzeba chociażby do wyprowadzenia wentylacji z łazienek, napowietrzenia inatalacji wod-kan czy rozprowadzenia instalacji elektrycznej na stropie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 D`arek może takie pytanie już było ale mam pytanko jakie kafle są w łazience? chodzi mi o te zielonkawe.I jeszcze jedno jaka jest odległość od ściany kuchennej, tej z oknem do końca salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 08.06.2006 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jakie kafle są w łazience? chodzi mi o te zielonkawe. Płytki - czytam z kartonu- Calda Verde, producent "Polcolorit" ,wym : 250x333. jaka jest odległość od ściany kuchennej, tej z oknem do końca salonu? Odległość od okna kuchennego do okna tarasowego wynosi dokładnie 11m65cm (szczęście ,że miałem 20 metrową miarę pod ręką ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts