fifan 02.01.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Jeśli ktoś zbudował buduje, chce zbudować domek 'SŁONECZKO', projekt: http://www.mtmstyl.com.pl/projekt.asp?id=263 ,lub ma jakieś uwagi na temat samego projektu, bardzo proszę o informacje...(Zwaszcza takie jak szacunkowe/rzeczywiste koszty budowy) pozdrawiam wszystkich, adamk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 21.06.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Pod linkiem który podałeś nie ma projektu Słoneczko i nie wiem o którym mówisz bo widziałem już conajmniej trzy "Słoneczka". Jednym jestem powaznie zainteresowany - SŁONECZKO- ale nie wiem czy to samo interesuje Ciebie. Mam pewne dane nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 22.06.2004 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Popraw link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James Bond 22.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 MY budujemy SŁONECZKO! w wersji z garażem 2-stanowiskowym. Jesteśmy na etapie robienia stropu. Dokonaliśmy kilku zmian w projekcie, tzn zmiana technologii (teraz ściany 3 warstwowe, strop monolityczny). CZY JESZCZE KTOŚ BUDUJE "SŁONECZKO" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James Bond 23.06.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 SylwekW, my właśnie budujemy dokładnie to Słoneczko, do które link podałeś. Daj znać to wymienimy doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James Bond 29.06.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Ponawiam prośbę, szukamy innych budujących dom Słoneczko. Jeśli są tacy na forum, to dajcie znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James Bond 27.07.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Podbijam i dalej szukam.Czy jest jeszcze ktos kto chce lub juz buduje Sloneczko!Odezwijcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiszer10 02.09.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Wznosimy sloneczko również. Jesteśmy przed ułożeniem dachu(zaczynamy za 2 tygodnie). Stad pytanie czy ktoś zwiekszal okapy-daszki nad wejsciem i tarasaem i czy przedłuzal pałacie dachu w wersji z podwyzszona sciana kolankowa?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 21.09.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam!W przyszłym roku będziemy startować z budowa Słoneczka z Horyzontu. Co sądzicie o "dociągnięciu" dachu garażu do dachu domu (dom byłby wtedy jednobryłowy i powierzchnia nieco większa)? Jak szacujecie koszty swoich budów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 29.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Ponawiam pytanie Coquelicot jak szacujecie koszty budowy?Czy za 250 tys. można wybudować Słoneczko "pod klucz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts