Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Warszawa - szukam generalnego wykonawcy

Recommended Posts

Mogę polecać, co sam sprawdziłem :D

Nasz dom zbudowaliśmy z dużym lokalnym składem budowlanym, który, jak większość teraz, ma swoje współpracujące ekipy wykonawcze. Zaleta - 7% vat na materiały + z głowy część koordynacji i prawie całe zaopatrzenie. Bardzo wygodne jest to, że skład mam po drodze z mieszkania na budowę, ok. 5 km od placu budowy. Firma nie jest najtańsza (choć ceny mają przyzwoite)- po prostu używają materiałów co najmniej dobrych i podobnych mają fachowców (cieśli np. mają znakomitych :D ) - a to kosztuje. Za to jesteśmy spokojni o jakość.

Jeśli budujesz po północnej stronie W-wy (choć budują i za Raszynem) - polecam: Dachmur z Jabłonnej, ul. Modlińska 39, tel.: 782 54 15, fax: 782 43 33, zgłoś się do właścicieli: Wojciech Nowosiński, Cezary Steczkowski i pogadaj. Obaj są rozsądni, znają się na rzeczy i potrafią doradzić (choć miewają słabość do szlachetnych, ale kosztownych rozwiązań w rodzaju miedzianych obróbek dachu - na szczęście, tylko je proponują :D )

Pozdrawiam,

Maciek

Firma nie jest najtańsza (choć ceny mają przyzwoite)- po prostu używają materiałów co najmniej dobrych i podobnych mają fachowców (cieśli np. mają znakomitych :D ) - a to kosztuje. Za to jesteśmy spokojni o jakość.

Jeśli budujesz po północnej stronie W-wy (choć budują i za Raszynem)

Dziękuję za informację. Buduję na południu. Czy ktoś jeszcze może coś polecić ? :)