gosciu01 31.10.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 dzisiaj policzyłem ile kosztuje mnie konto a właściwie mamy z żoną kilka kont i kilka kart. Jak podliczyłem to ochłonąłem dopiero teraz. Konto jest potrzebne, ale jak radzicie sobie z tą kwestią ? U mnie na różnych kontach prywatnych główne koszty to : Opłata za prowadzenie kont(a) Wydanie karty kredytowej, Ubezpieczenia karty kredytowej i pochodnych, Oprocentowanie za utrzymanie debetu, Odsetki za debet, Wyciągi, wydruki itp. inne. Jak macie rozwiązane to u siebie ? Chętnie usystemazuję to w końcu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.11.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Ja już dawno odkryłam ile można stracić w banku. A najwięcej nożna stracić czasu. A żem pracownik na godziny to wyzbyłam się wszelakich kontaktów z bankiem. Nie posiadam plastikowych kart. Nie posiadam konta. Mamy jedno rodzinne internetowe konto, na którym trzymamy sobie szmal i jedną rodzinną kartę kredytową, która jest potrzebna wyłącznie do wypożyczania samochodu na wakacjach. Tak to rozwiązaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 02.11.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Jeżeli chcesz mieć debet i kasiorkę na zapas to nie uciekniesz od kosztów debetu i odsetek, Chcesz mieć kartę to musisz ponosić roczne koszty jej wznowienia (bo pierwsza jest wydawana za darmo), koszt wyciągu powinien być w koszcie prowadzenia konta No i lista zaraz się skróciła. Wygoda kosztuje I nikt ci tu nic nie poradzi. A większość banków internetowych ma w swojej ofercie przelewy za darmo w ramach konta- ale o koszcie przelewów nic nie pisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 02.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ja w swoim nie płacę nic za utrzymanie konta pod warunkiem że mam 100 zł na koncie przez cały okres - czytaj miesiąc lub jego wielokrotność 3100 zł przez jeden dzień miesiąca , za kartę płacę 99 gr. za miesiąc. Mam 2 konta i w tym drugim nie mam karty żeby niepotrzebnie nie płacić 2 razy a w razie potrzeby wypłaty z niego robię przelew na ten gdzie jest karta. Są to konta internetowe i jestem z nich bardzo zadowolony w porównaniu z tym w którym byłem poprzednio.pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 02.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Mamy jedno wspólne konto i dwie karty debetowe.10 zł/mc - za konto (przelewy internetowe bez dodatkowych opłat)2x2zł/mc - za karty.limit w koncie do 2500 za darmo + odsetki . RysieK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts