gooa0310 10.01.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Do Jacka-K Nasza buduje się w Kędzierzynie - Koźlu (niedaleko Gliwic) są tam jeszcze 2 inne. W Opolu tez jest kilka. Serdecznie zapraszamy na wiosne bo teraz wszystko jest zasypane.Mamy stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markas 10.01.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Dziękuję Ci gooa0310 za info i zdjęcia.Oglądając je widziałem mój dom.(Zaczynam na wiosnę) Dokładnie tak go sobie wyobrażałem.Czysto, równo i pięknie. Ceny też mi pasują. Ze zdjęć wygląda że macie stan surowy zamknięty.Ciekawi mnie ile to wam wyszło razem z robocizną. Powiem więcej nawet okna mi i mojej kochanej drugiej połowie bardzo się podobają. Trafiliście w coś co i nam bardzo odpowiada.Wybacz więc, że będę do ciebie zwracać się z pytaniami.Ja jestem z lubuskiego ale raz w miesiącu jestem w Opolu.Jeśli pozwolisz to chętnie bym zobaczył to wspaniałe dzieło . Oczywiście wcześniej poinformuję kiedy będę jechał. Może wymienimy majle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluedaisy77 16.01.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jesteśmy z mężem na etapie kupna projektu manuela i myślimy o zmianie położenia łazienki na poddaszu. Czy może ktoś z Was juz coś takiego zrobił? Proszę o jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 01.02.2006 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Nie, u nas została tam gdzie jest. Zmiana dotyczyła tego że nie ma u nas oddzielenia łazienki od pralni w postaci ściany i drzwi, a są dwie ścianki o wysokości 120cm przesunięte względem siebie. Dzięki temu łazienka ma nadal podział na część "czystą" i "brudną", ale jest o wiele bardziej przestronna. Efekt ostateczny górnej łazienki będę mógł pokazać pod koniec marca, bo dopiero za miesiąc zaczniemy wykańczać ostatecznie górną łazienkę. Na razie korzystamy tylko z tej dolnej. PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 01.02.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam serdecznie Dawno mnie tutaj nie było A widzę że fanklub Manueli ciągle się powiększa. Mam pytanko do osób już mieszkających. Jakie ogrzewanie macie w swoich domkach? Jeżeli piec gazowy to jaki model i jak się sprawuje? Przymierzam się do zakupu pieca i na razie zbieram informacje. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 02.02.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 to ja się przyłącze do Adamskiego i jeszcze zapytam ile zużyliście paliwa? a może ktoś opala olejem? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooa0310 02.02.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Witam!!Też szukam aktualnie pieca gazowego więc chętnie pocztyam o Waszych dobrych radach.Pozdrawiam gooa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 02.02.2006 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jak jesteśmy na etapie pytań to dołoże następne Jaką wannę polecalibyście do górnej łazienki? Marzy mi się taka z hydromasażem, ale boję się ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markas 05.02.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Miną miesiąc i nikt się nie odezwał kto buduje lub wybudował Manuelę w okolicach Gorzowa Wlkp. Może w lubuskim ktoś docenił walory Manueli. Chcę zacząć budowę w tym roku ale chętnie zobaczyłbym jak to wygląda w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablito123 08.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Cześć i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Mam problem z wybraniem koloru elewacji i dachu! Czy Ktoś mógłby mi wysłać real fotki na maila [email protected] albo umieścić na forum tylko nie te animacje komputerowe z arhipelagu one nie oddają rzeczywistości? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 15.02.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Jeżeli ktoś chce obejrzeć zdjęcia Naszych manuelek niech tu kliknie.One są piękne. http://foto.onet.pl/albumy/szukaj.html?q=manuela&tytul=1&opis=2 Pozdro dla wszystkich manuelowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 16.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Buduję Librę - młodszš siostrę Manueli. Czy możecie zdradzić jak zamontowalicie sufit przy drzwiach balkonowych /wykuszach/. Chodzi mi o to czy macie na poddaszu sufity w pokojach na jednym poziomie czy kilku, np. przy wykuszach wyżej, reszta pokoju nieco niżej. Będę zobowišzany za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablito123 16.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Dziękuję za zdjęcia Panu Sebastianiowi W. i Panu Adamowi P. A co do do pytania Pana Sebastiana to narazie jest piwnica a w tym roku mam zaplanowane postawić mury parteru i może podasza z dachem Jeszcze jedna prośba czy ktoś widział MANUELĘ z niebieskim dachem? Proszę kontakt i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 17.02.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ja widziałem. Ale... To chyba jednak kwestia gustu. W gazetce Archipelagu to w sumie ładnie wygląda, w rzeczywistości już mniej. Niestety zdjęć nie posiadam. Ale w sumie nie wszystkim musi się podobać czarny dach. http://img132.imageshack.us/img132/633/pict135519xy.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 17.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 No MAJAC jak już się ujawniłe ze swojš Manuelkš, to tak łatwo Ci nie dam spokoju. Potwierdzam najpiękniej prezentujš się czarne dachy, choć sam ze względów finansowych wybrałem kasztan. Powiedz jak wykończyłe sufity na poddaszu - wszystkie na jednym poziomie, czy na kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 17.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wszystko jest na jednym, poziomie. Bez kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 17.02.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Widziałem Manuelę z niebieskim dachem Chyba był źle dobrany odcien. Czarny jest indywidualny. Mało kogo stać na odwagę. Uważam że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 18.02.2006 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Na etapie budowy myśleliśmy z żonką nad niebieskim dachem. Zrezygnowaliśmy, bo cena dachówki o nietypowym kolorze była o 30% wyższa. Skończyło się na czerwonej miedzi angobowanej i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 20.02.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Włanie postawiłem cianki działowe w górnej łazience. Wyszła baaaaardzo mała/ w rzutach projektu wyglšdało to ciekawiej/.W konsekwecji straciłem koncepcję jej urzšdzenia. Będę więc nudny i się powtórzę proszšc was o fotki z waszymi górnymi łazienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 22.02.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A może ktoś się pochwali o kosztach ogrzewania w naszych manuelkach ?. Temat zapożyczyłem z innego forum. Przy okazji z jakich korzystacie piecy ? PRZEMROŻONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts