Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MANUELA pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 728
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Ci gooa0310 za info i zdjęcia.

Oglądając je widziałem mój dom.(Zaczynam na wiosnę) Dokładnie tak go sobie wyobrażałem.

Czysto, równo i pięknie. Ceny też mi pasują. Ze zdjęć wygląda że macie stan surowy zamknięty.

Ciekawi mnie ile to wam wyszło razem z robocizną. Powiem więcej nawet okna mi i mojej kochanej drugiej połowie bardzo się podobają. Trafiliście w coś co i nam bardzo odpowiada.

Wybacz więc, że będę do ciebie zwracać się z pytaniami.

Ja jestem z lubuskiego ale raz w miesiącu jestem w Opolu.

Jeśli pozwolisz to chętnie bym zobaczył to wspaniałe dzieło . Oczywiście wcześniej poinformuję kiedy będę jechał. Może wymienimy majle?

• 3 weeks później...

Nie, u nas została tam gdzie jest. Zmiana dotyczyła tego że nie ma u nas oddzielenia łazienki od pralni w postaci ściany i drzwi, a są dwie ścianki o wysokości 120cm przesunięte względem siebie. Dzięki temu łazienka ma nadal podział na część "czystą" i "brudną", ale jest o wiele bardziej przestronna. Efekt ostateczny górnej łazienki będę mógł pokazać pod koniec marca, bo dopiero za miesiąc zaczniemy wykańczać ostatecznie górną łazienkę. Na razie korzystamy tylko z tej dolnej.

Pozdrawiam

Adamski

Witam serdecznie

Dawno mnie tutaj nie było ;-) A widzę że fanklub Manueli ciągle się powiększa.

Mam pytanko do osób już mieszkających. Jakie ogrzewanie macie w swoich domkach? Jeżeli piec gazowy to jaki model i jak się sprawuje?

Przymierzam się do zakupu pieca i na razie zbieram informacje.

Pozdrawiam

Adamski

Cześć i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Mam problem z wybraniem koloru elewacji i dachu! Czy Ktoś mógłby mi wysłać real fotki na maila [email protected] albo umieścić na forum tylko nie te animacje komputerowe z arhipelagu one nie oddają rzeczywistości? Z góry dziękuję

Buduję Librę - młodszš siostrę Manueli. Czy możecie zdradzić jak zamontowaliœcie sufit przy drzwiach balkonowych /wykuszach/. Chodzi mi o to czy macie na poddaszu sufity w pokojach na jednym poziomie czy kilku, np. przy wykuszach wyżej, reszta pokoju nieco niżej. Będę zobowišzany za fotki.

Dziękuję za zdjęcia Panu Sebastianiowi W. i Panu Adamowi P. A co do do pytania Pana Sebastiana to narazie jest piwnica a w tym roku mam zaplanowane postawić mury parteru i może podasza z dachem

Jeszcze jedna prośba czy ktoś widział MANUELĘ z niebieskim dachem?

Proszę kontakt i zdjęcia :)

No MAJAC jak już się ujawniłeœ ze swojš Manuelkš, to tak łatwo Ci nie dam spokoju. Potwierdzam najpiękniej prezentujš się czarne dachy, choć sam ze względów finansowych wybrałem kasztan. Powiedz jak wykończyłeœ sufity na poddaszu - wszystkie na jednym poziomie, czy na kilku.