Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MANUELA pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 728
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Majac, nie mozemy sie doczekac tych zdjec !

co do tej Manueli wyzej, to ladnie wyglada ale nie ma zachowanych proporcji, garaz duzo za nisko, oraz okna ze szprosami pasuja lepiej, ale jak ktos jest z tym szczesliwy to jest ok.

a inni nic nam nie pokaza setki, tysiace Manuelek jest w Polsce

pozdrawiam :p

Gość Kleco

co do tej Manueli wyzej, to ladnie wyglada ale nie ma zachowanych proporcji, garaz duzo za nisko, oraz okna ze szprosami pasuja lepiej, :p

Gregor , żeby zachować jedną płaszczyznę dachu (na tych zdjęciach nie widać) nie ma możliwości zrobienia wyżej garażu, a co do szprosów to są tylko w kolorze okien, więc na tych zdjęciach też nie bardzo je widać.

Pozdrawiam :D

Gość Kleco

Zyskaliśmy:

- dużą sypialnie na dole (w miejscu garażu)

- większy garaż

- kotłownie (będę opalał ekogroszkiem, dlatego potrzebowałem gdzieś go składować)

- pomieszczenie gospodarcze (na kosiarke, sprzety ogrodnicze itd.)

- mały stryszek nad garażem

Powierzchnia użytkowa zwiększyła się do 213m2

Na zdjęciu przód domu nie jest jeszcze dokończony, dojdzie jeszcze cokół na dole i to okno nie będzie wyglądało że jest tak wysoko.

Pozdrawiam :D

Pozdrawiam wszystkim Manuelowiczów, my też planowaliśmy wybudować Manuelę ;mnie oczarowała od chwili jak zobaczyłam ją na zdjęciu w katalogu z tym pięknym niebieskim dachem. Nawet oglądaliśmy wybudowaną i wtedy czar prysł. Za strome schody. Coś w tych schodach nam nie pasoało i zrezygnowaliśmy.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Pozdrawiam wszystkim Manuelowiczów, my też planowaliśmy wybudować Manuelę ;mnie oczarowała od chwili jak zobaczyłam ją na zdjęciu w katalogu z tym pięknym niebieskim dachem. Nawet oglądaliśmy wybudowaną i wtedy czar prysł. Za strome schody. Coś w tych schodach nam nie pasoało i zrezygnowaliśmy.

A widziałaś Emanuelę???

:D :) :lol:

Pozdrawiam

TadekL

Drodzy inwestorzy. Proszę o kontakt tych którzy postawili MANUELĘ na Dolnym Śląsku . Jestem z okolic Lubina. I mam dylemat: Virgo (Domus) czy Manuela. Chętnie obejrzałbym Manuelę na żywo. Odezwijcie się.Pozdrawiam.Piotr. :D

A może Virgo II z pojedynczym garażem??

Poniżej zdjęcie z naszej budowy.

http://img435.imageshack.us/img435/8753/obraz0345pw.th.jpg

Pozdrawiam

Pozdrawiam

No Mario, muszę powiedzieć, że idziesz jak burza :lol:

Pozdrawiam

TadekL

Dzięki, ale Was to w tym roku na pewno nie dogonimy :wink: :wink:

W stopce umieściłem kilka zdjęć, ale widzę, że tylko ja je mogę oglądać bo trzeba wpisać hasło. Do tego każde zdjęcie zabieta strasznie dużo miejsca w albumie. Muszę robić coś nie tak. Pomóżcie :o

Pozdrawiam

Pozdrawiam

No Mario, muszę powiedzieć, że idziesz jak burza :lol:

Pozdrawiam

TadekL

Dzięki, ale Was to w tym roku na pewno nie dogonimy :wink: :wink:

W stopce umieściłem kilka zdjęć, ale widzę, że tylko ja je mogę oglądać bo trzeba wpisać hasło.jak zrobić, by zdjęcia były widoczne dla Wszystkich?? Do tego każde zdjęcie zabiera strasznie dużo miejsca w albumie. Muszę robić coś nie tak. Pomóżcie :o

Pozdrawiam