Mając 08.09.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 co do kolorów to jest tynk "farby Kabe" ale numerów nie pamiętam w tej chwili. Muszę pogrzebać w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kleco 14.09.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 A co sadzicie o takiej Manueli??? http://foto.onet.pl/upload/40/1/_531107_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/26/37/_531115_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 15.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no to juz prawie koniec. drzwi wewnętrzne są, kuchnia jest jeszcze ostatnie maźnięcia farbą i trzeba przewozić graty. W przyszłym tygodniu zobaczycie jak to wszystko wygląda teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 15.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Majac, nie mozemy sie doczekac tych zdjec ! co do tej Manueli wyzej, to ladnie wyglada ale nie ma zachowanych proporcji, garaz duzo za nisko, oraz okna ze szprosami pasuja lepiej, ale jak ktos jest z tym szczesliwy to jest ok. a inni nic nam nie pokaza setki, tysiace Manuelek jest w Polsce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ewa- 15.09.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witam,ława zalana osiem dni odpoczynku i jedziemy zbloczkami.Co do kosztów to 7180zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ewa- 15.09.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ta kwota nie zawiera robocizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kleco 15.09.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 co do tej Manueli wyzej, to ladnie wyglada ale nie ma zachowanych proporcji, garaz duzo za nisko, oraz okna ze szprosami pasuja lepiej, Gregor , żeby zachować jedną płaszczyznę dachu (na tych zdjęciach nie widać) nie ma możliwości zrobienia wyżej garażu, a co do szprosów to są tylko w kolorze okien, więc na tych zdjęciach też nie bardzo je widać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 15.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Kleco, ogolnie to ta Manuelka bardzo ladnie wyglada, dzieki za wytlumaczenie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 18.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Kleco dziwnie wygląda ta twoja Manuelka, to dlatego że przyzwyczaiłam się do wersji pierwotnej. Ogólnie ok. Co zyskaliście przez te zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kleco 19.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Zyskaliśmy: - dużą sypialnie na dole (w miejscu garażu) - większy garaż - kotłownie (będę opalał ekogroszkiem, dlatego potrzebowałem gdzieś go składować) - pomieszczenie gospodarcze (na kosiarke, sprzety ogrodnicze itd.) - mały stryszek nad garażem Powierzchnia użytkowa zwiększyła się do 213m2 Na zdjęciu przód domu nie jest jeszcze dokończony, dojdzie jeszcze cokół na dole i to okno nie będzie wyglądało że jest tak wysoko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 20.09.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pozdrawiam wszystkim Manuelowiczów, my też planowaliśmy wybudować Manuelę ;mnie oczarowała od chwili jak zobaczyłam ją na zdjęciu w katalogu z tym pięknym niebieskim dachem. Nawet oglądaliśmy wybudowaną i wtedy czar prysł. Za strome schody. Coś w tych schodach nam nie pasoało i zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 22.09.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam wszystkich jak w temacie-czy któryś z szanownych użytkowników forum budował, buduje, lub zamierza budowć w/w projekt ? pozdrawiamgrzesiek+połowa(ta lepsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ewa- 01.10.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 witambudowa bloczków trwa od soboty ubiegłego tygodnia,ciekawe czy zdążymy w tym tempie przykryć przed zimą.Ściana z ośmiu bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
treka 15.10.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Drodzy inwestorzy. Proszę o kontakt tych którzy postawili MANUELĘ na Dolnym Śląsku . Jestem z okolic Lubina. I mam dylemat: Virgo (Domus) czy Manuela. Chętnie obejrzałbym Manuelę na żywo. Odezwijcie się.Pozdrawiam.Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 15.10.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Pozdrawiam wszystkim Manuelowiczów, my też planowaliśmy wybudować Manuelę ;mnie oczarowała od chwili jak zobaczyłam ją na zdjęciu w katalogu z tym pięknym niebieskim dachem. Nawet oglądaliśmy wybudowaną i wtedy czar prysł. Za strome schody. Coś w tych schodach nam nie pasoało i zrezygnowaliśmy. A widziałaś Emanuelę??? Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
treka 15.10.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Dzięki-widziałem. Praktycznie wybraliśmy MANUELĘ, szukamy tylko możliwości obejrzenia LIVE. czekamy na odzew.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 15.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Drodzy inwestorzy. Proszę o kontakt tych którzy postawili MANUELĘ na Dolnym Śląsku . Jestem z okolic Lubina. I mam dylemat: Virgo (Domus) czy Manuela. Chętnie obejrzałbym Manuelę na żywo. Odezwijcie się.Pozdrawiam.Piotr. A może Virgo II z pojedynczym garażem?? Poniżej zdjęcie z naszej budowy. http://img435.imageshack.us/img435/8753/obraz0345pw.th.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 15.10.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 A może Virgo II z pojedynczym garażem?? Poniżej zdjęcie z naszej budowy. http://img435.imageshack.us/img435/8753/obraz0345pw.th.jpg Pozdrawiam No Mario, muszę powiedzieć, że idziesz jak burza Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 16.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 A może Virgo II z pojedynczym garażem?? Poniżej zdjęcie z naszej budowy. http://img435.imageshack.us/img435/8753/obraz0345pw.th.jpg Pozdrawiam No Mario, muszę powiedzieć, że idziesz jak burza Pozdrawiam TadekL Dzięki, ale Was to w tym roku na pewno nie dogonimy W stopce umieściłem kilka zdjęć, ale widzę, że tylko ja je mogę oglądać bo trzeba wpisać hasło. Do tego każde zdjęcie zabieta strasznie dużo miejsca w albumie. Muszę robić coś nie tak. Pomóżcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 16.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 A może Virgo II z pojedynczym garażem?? Poniżej zdjęcie z naszej budowy. http://img435.imageshack.us/img435/8753/obraz0345pw.th.jpg Pozdrawiam No Mario, muszę powiedzieć, że idziesz jak burza Pozdrawiam TadekL Dzięki, ale Was to w tym roku na pewno nie dogonimy W stopce umieściłem kilka zdjęć, ale widzę, że tylko ja je mogę oglądać bo trzeba wpisać hasło.jak zrobić, by zdjęcia były widoczne dla Wszystkich?? Do tego każde zdjęcie zabiera strasznie dużo miejsca w albumie. Muszę robić coś nie tak. Pomóżcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts