agal-b 22.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 My juz wybudowaliśmy Manuelę. Teraz ją wykańczamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdiv 22.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaandriu 25.07.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witamy wszystkich Manuelowiczów My rowniez mamy zamiar budować Manuele w okolicach Częstochowy(narazie są fundameny) chcielibysmy się zapytać ile potrzebne jest cegły max na cały domek i jesli ktoś robił strop z akermanów 18 to ile jest również potrzeba. Bedziemy bardzo wdzięczni za odp .Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie i cieszymy sie ze grono Manuelowiczów jest takie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaandriu 26.07.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaandriu 29.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witamy wszystkich!!! My tez wybraliśmy projekt Manuele,dlatego dołączamy do grupy Manuelowiczó, ale z budową ruszamy na wiosnę ,narazie mamy pozałatwiane wszystkie sprawy papierkowe łącznie z pozwoleniem na budowe i zalane fundamenty. Dom chcemy budować z maxa i czy moze ktoś wie ile potrzeba sztuk na wybudowanie Manueli i ile sztuk akermanów na stop.Za odpowiedzi będziemy bardzo wdzięczni pozdrawiamy wszystkich serdecznie i życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojti75 09.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ot zamieszczam zadaszenie mojej Manuelki zdjęcie z 2008 r.http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mh/cg/enhv/ajr8s36UhHHkJLqVvB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 09.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witajcie Manuelowicze/Emanuelowicze! Czy ktoś ma już dom na ukończeniu albo już nawet mieszka na Dolnym Śląśku i chciałby nam pokazać swoją Emanuelę? Cały czas się wahamy: Emanuela II czy LibraII. Dzisiaj, dzięki uprzejmości Violki (pozdrowienia! ) obejrzeliśmy Librę i muszę powiedzieć, że taki "ogląd" na żywo dużo daje, bo już niektóre rzeczy zrobilibyśmy inaczej, niż zakładaliśmy wcześniej. Teraz bardzo chcielibyśmy obejrzeć Emanuelę i będziemy wdzięczni jeśli ktoś nas zaprosi. Pozdrawiamy, Asia i Jarek Wybrał bym Emanuelę .Jak ja wybierałem nie było jeszcze tego projektu. Projekt Manuela był chyba w 2002 projektem roku i jak widzę na bazie tego projektu powstały manuelopodobne typu libra itp. W emanueli (w librze chyba też) cały dach trzyma się na ścianach zewnętrznych więc poddasze możesz aranżować jak chcesz. W emanueli według mnie poddasze jest lepiej rozwiązane pok.2.2 i 2.4 mają tzw durze kukułki z drzwiami. W emanueli na parterze łazienka i spiżarka są większe i tu jest lepszy rozkład. Zdecydowanie Emanuela. Ale wybór należy do was i jaki by nie był zawsze będzie słuszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 09.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witajcie Manuelowicze/Emanuelowicze! Czy ktoś ma już dom na ukończeniu albo już nawet mieszka na Dolnym Śląśku i chciałby nam pokazać swoją Emanuelę? Cały czas się wahamy: Emanuela II czy LibraII. Dzisiaj, dzięki uprzejmości Violki (pozdrowienia! ) obejrzeliśmy Librę i muszę powiedzieć, że taki "ogląd" na żywo dużo daje, bo już niektóre rzeczy zrobilibyśmy inaczej, niż zakładaliśmy wcześniej. Teraz bardzo chcielibyśmy obejrzeć Emanuelę i będziemy wdzięczni jeśli ktoś nas zaprosi. Pozdrawiamy, Asia i Jarek Wybrał bym Emanuelę .Jak ja wybierałem nie było jeszcze tego projektu. Projekt Manuela był chyba w 2002 projektem roku i jak widzę na bazie tego projektu powstały manuelopodobne typu libra itp. W emanueli (w librze chyba też) cały dach trzyma się na ścianach zewnętrznych więc poddasze możesz aranżować jak chcesz. W emanueli według mnie poddasze jest lepiej rozwiązane pok.2.2 i 2.4 mają tzw durze kukułki z drzwiami. W emanueli na parterze łazienka i spiżarka są większe i tu jest lepszy rozkład. Zdecydowanie Emanuela. Ale wybór należy do was i jaki by nie był zawsze będzie słuszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts