myszkaxs 01.11.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Czy ktoś może buduje wg tego projektu? Ja buduje Sylwie ale z kilkoma przeróbkami a po przeróbkach nazwali go Monika (od mojego imienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamami 11.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 My też jesteśmy prawie zdecywodani kupić ten projekt. Czy w związku z tym, ze Ty masz już rozpoczętą budowę mogę zadać kilka pytań?Pierwsze to schody - czy są szerokie, a drugie czy ten przedsionek nie jest zbyt mały?A jakie były Twoje przeróbki?kamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 11.04.2006 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 tak dom stoi w stanie surowym otwartym, przedsionek jest rzeczywiscie maly, ale spelniac mysle bedzie role takiego wiatrolapu wiec tyle miejsca wystarczy, schody wydaja sie byc ok. U nas przeróbka to likwidacja okienek w garazu oprócz jednego, likwidacja jednego okna w jadalni (nic nie mozna byloby postawic), garaz z dwoma bramami nie jedna i przeniesienie daszku nad taras z dugiej strony czyli od wyjscia z salonu.. Reszta to juz kosmetyczne poprawki, które nie byly w oryginalnym projekcie np wysokosc okna itd,zeby dopasowac do standardowych wymiarów. jest jeden defekt w tym projekcie a mianowicie kominy - wchodza w kosze, mysmy kupujac oczywiscie na tm sie nie znali. Nie jest to cos nie do zrobienia, ale zawsze utrudnienie dla dekarza. U nas ten problem zostal rozwiązany wentylacja mechaniczna z rekuperatorem. A wiec i wymiary ominów sie zmniejszyly i niewchodza juz w kosz. Ale mimo wszystko projekt jest jak dla nas idealny. Zapraszamy do obejrzenia na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamami 11.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Bardzo dziękuję za zaproszenie Z miłą chęcią obejrzę i posłucham bardziej doświadczonych budowniczych. Proszę zaproponować termin ja się dostosuję. kamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 11.04.2006 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 podaj telefon na priva, to wysle sms-a, na pewno bedziemy na dzialce jutro w czwartek lub piatek bo musimu przygotowac do wstawienia okien, wiec bedziemy tam caly dzien, ale dopiero bede to wiedziec w srode wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts