jedrekkrak1975 02.11.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 profesjonalnie wykonamy malowanie,gładzie, flizy,terakota,panele,deska,sufity podwieszane, elektryka, hydraulika itp. portfolio prac wykonanych do wglądu lub na email,konkurencyjne ceny. [/size]0.665.049.707 Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrekkrak1975 19.01.2006 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 REVAX 2 zajmuje się: PRACE REMONTOWE: - ogólnobudowlane -wykończeniowo-remontowe -dekarskie -adaptacyjne -instalacja wod-kan - instalacja ciepłowniczo-grzewcza ELEKTRYKA: - projektowanie i wykonawstwo instalacji elektr. - wykonawstwo lini napowietrznych bez ograniczeń - wykonawstwo lini kablowych bez ograniczeń - likwidacja kolizji sieci energetyczno-kablowych -montaż urzadzeń elektrycznych i stacji trafo - pomiary elektryczne - rozruch urządzeń elektrycznych -projektowanie i wykonawstwo instalacji sygnalizacyjno alarmowych - montaż i wykonawstwo sieci komputerowych i telekomunikacyjnych - projektowanie i wykonawstwo oraz pomiary instalacji odgromowych - konserwacja i remonty urządzeń elektrycznych bez ograniczeń - konkurencyjne ceny! pozdrawiam Ryszard Walosik Andrzej Kwestarz 0.665.049.707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrekkrak1975 06.02.2006 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 mam wolny termin połowa lutego do 20 marzec, Zbliża się wiosna - czas na remont;)pozdrawiam Andrzej Kwestarz 0.665.049.707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrekkrak1975 09.02.2006 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 od 16 lutego zapraszamy na nasza strone http://www.revax.friko.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrekkrak1975 14.02.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia m. 18.02.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Polecam tą ekipę. obiektywnie - szybko,czysto,sprawnie remont mojego mieszkania przebiegał. co do cen nie jest tanio ale jestem zadowolona - jak mówi jeden z szefów firmy P.Andrzej jak się chce mercedesa w cenie malucha to u nich tak sie nie da a cena jest jedna, ale współpraca z nimi układała się bardzo dobrze nawet jak były problemy to nie zawracali mi głowy tylko sami załatwiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts