anekri 02.11.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Pytanie czy ktoś robił u stolarza lub kupował drewniane łóżko - dokładnie jesion. Ile może takowe kosztować - oczywiscie bez materaca tylko sam "stelaż"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 02.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Mam namiar na sliczne drewniane lozka: http://www.helak.poznet.pl/ Ja sie w nich zakochalam Sa bardzo tanie w porownaniu z tymi z plyty. I co wazne spedycja moze dowiezc na terenie calego kraju! Nie sa wprawdzie jesionowe, ale rownie piekne. Jeszcze nie wiem czy zamowie bezposrednio u tego producenta czy stolarz mi zrobi, ale na pewno bedzie w tym stylu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 02.11.2005 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Łóżka faktycznie fajne i dodatki - wysuwane szuflady - bardzo przydatne- ale nie mogę nigdzie znaleść ceny ile około kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 02.11.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Inezka - fajna ta stronka z lozkami kurcze prawie kazde jest ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 02.11.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ja mam ten sam bol, ze nie ma nigdzie podanych cen a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 02.11.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Wystarczy zadzwonic (najlepiej na komorke) i Pan wszystko wyjasni Ale zapewniam - ceny atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Podam wam ceny łóżek z płyty okleinowanej drewnem na drewnianym stelażu z desek - dla nas były supermocne. Za łóżko w prostym sytlu i dwa stoliki nocne według własnego projektu (pod łózkiem są zaprojektowane 4 wysuwane szuflady) płaciliśmy u stolarza w Poznaniu 1.600 zł. Tak naprawde nie wiem czy cena kest okazyjna - stolarz jest od paru lat zwiazany z rodzina i wiele stale dla nas wykonuje. Sama oceń jak się to ma do cen łóżek z litego drewna. Jesli jestes z Poznania chetnie podam namiary na naszego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 02.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Swietne lozka Inezka jestem tylko ciekawa jaka cena no i jak w praktyce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 03.11.2005 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 No właśnie te szuflady - a ja żadnych nie przewidziałam a teraz sobie myślę że przydałyby się Łóżko 160x200 - 950,- zł - i nie wiem czy to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 03.11.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Łóżko 160x200 - 950,- zł - i nie wiem czy to dobra cena Zastanawiasz sie czy to dobra cena za lozko drewniane?????????????? A sprawdzalas ile kosztuja z okleiny????? Tylko szafki nie naleza do najtanszych w porownaniu z cena lozka 420 zl + VAT. A co do szuflad, hmmmmmm ja chyba ich nie potrzebuje, po co mi kolejne miejsce na skladzik. Skoro lozko ma byc duze to bedzie do sypialni, a w sypialni i yak sie nie sklada poscieli do pojemnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 950 zł za drewno! To aż zbyt piękne żeby było prowdziwe A co do szuflad - to na razie podczas mieszkania w bloku bardzo sie przydają A dom sie buduje A tak na serio to świetnie mieści się w nich pościel, koce... Ja akurat nie lubię wielu mebli w pokoju i te szuflady pozwoliły na pominęcie komody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 03.11.2005 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no to chyba cena jest dobra łóżko jedzie do mnie aż z Wrocławia - wiec musi byc tego warte - a niestety w sklepach to tylko stalowe albo z okleiny widziałam a nie mam czasu biegać i szukać - z tąd moje pytanie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 03.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 łóżko drewniane 200 na 160 z 4 szufladami- za wykonanie 500 zł dwa lata temu. Drewno (suszone) bejcowanie i lakierowanie własne. 1 tysiac za gotowe to b.dobra cena. Nie będę wyliczał zalet drewnianego solidnego łoża, ale szuflady są świetnym rozwiązaniem - mieści się w nich wiecej niż w safie , nie zajmują dodatkowego miejsca, są praktyczne i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 03.11.2005 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 łóżko drewniane 200 na 160 z 4 szufladami- za wykonanie 500 zł dwa lata temu. Drewno (suszone) bejcowanie i lakierowanie własne. 1 tysiac za gotowe to b.dobra cena. Nie będę wyliczał zalet drewnianego solidnego łoża, ale szuflady są świetnym rozwiązaniem - mieści się w nich wiecej niż w safie , nie zajmują dodatkowego miejsca, są praktyczne i ładne no właśnie tak mi coś mówił ze ok 450 to robocizna a reszta to materiał - tylko bez szuflad ale może podpytam ile wyszłoby z szufladami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 04.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 CześćJak istotna jest cena, to może sam materac. Wybraliśmy sobie materac (takie cudo na kiju) i okazało się, że on może być na stelażu, a dodatkowo trzeba dokupić nóżki i je wkręcić do tego stelaża. kilka lat temu kosztowało to razem około 600 zł. Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 04.11.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ja kiedyś wszedłem przypadkiem do sklepu z meblmi holenderskimi (używanymi) i duże łoże małżeńskie z dębu z wieloma ozdobami kosztowało 700zł. NIe było na nim śladów używania. Poza tym jak patrzę na stronę domktórej link podano powyżej, to mogę powiedzieć, że na to holenderskie poszło z 2 albo nawet 3 razy więcej materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 04.11.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Nasze lozko robione przez stolarza kosztowalo 1500 zl (w tym byly dwie szafki nocne). Lozko robione z debu bejcowanego na mahon, proste, eleganckie. Powierzchnia spania: 180x 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 06.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Dorzućcie Rybki fajnego linka do łóżek drewnianych. (Dzięki Inezka - superanckie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 07.11.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Trzy godziny temu zamówiłam łóżko. U miejscowego "rzeżbiarza". Jest ładne, proste, sosnowe... Za 140x200 zapłacę 1150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
startom 08.11.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja mam łóżko drewniane, bukowe kupione 3 lata temu i jestem z niego bardzo zadowolony.Jest duże, 200x160 możemy spać nawet z naszym maluszkiem i jest wygodnie.Mimo upływu czasu nie ma na nim żadnych śladów użytkowania.Kupiłem je w sklepie w Zielonej Górze i zapłaciłem ok.1200 za łózko i 240 za szafkę nocną.http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=44066&zid=550574&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts