p0lish 02.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Jak w temacie. Szukam ekipy do wykończenia nowego domu. Izabelin (15 km od Centrum Warszawy). 1. plyt kartonowo-gipsowych: ściany, sufity (na stelarzu) z paroizolacją, ocieplenie już jest. Do zrobienia jest grubo ponad 300m. 2. wszelkiego rodzaju płytki - gres, glazura, terrakota (3 łazienki, kuchnia, duży hol, pokój dzienny, schody wejściowe X 23. malowanie Zapewniam mieszkanie (do 5 osób) w ogrzewanym baraku na miejscu. Warunki sanitarne - łazienka z natryskiem Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów może służyć rada lub polecić ekipę, to będę wdzięczny. Kontakt (Przemek)tel. 600.387.742 mail: [email protected] Mogę również polecić znakomitą ekipę dekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrekkrak1975 12.11.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 jeżeli oferta jest aktualna to moge podjąć się tego tematu ale wolny termin mam dopiero w styczniu, pozdrawiam Andrzej Kwestarz tel. kontaktowy 0.603.209.638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrol 13.11.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Mam ludzi do K/G, gładzi, glazury, malowania.Termin, początek grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts