Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fugas zaklada ogrod

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Cieszę się, że mogliście sobie na mnie poużywać. Zawsze to "tanio", ba, za darmo.

Chwalić się... byle komu, nie zamierzam.

AAA!!!

z tym prawnikiem to przesadziłam... jestem sprzątaczką w kancelari prawnej, poużywajcie sobie na sprzątaczkach teraz trochę, im się też należy odrobina waszych mądrości.[/url]

piękny ten Twoj ogród

Mi też się bardzo podoba, bo to mój styl :D :wink: Ech... kiedy u nas tak porosną roślinki? Na razie szczere pole :(

• 10 months później...
Ja też jestem bardzo ciekawa! Dla mnie, kiedy oglądałam fotki tego ogrodu podczas pamiętnej dyskusji, to widać było, że ten ogród jest po prostu tzw. "chamsko nowy". Dla mnie wyglądal tak jak sporo nowych ogrodów, gdy widać jeszcze korę (no bo co tam dać miedzy te jeszcze małe iglaczki). Co do rozplanowania roślin nie wypowiadam się, bo słabo widać na zdjęciach i znam się też bardzo po amatorsku. Myślę, że teraz ogród jest dużo ładniejszy, nawet jeśli nie spełnia jakichś tam kanonów, a przede wszystkim jest własny Fugasa. Jak tam coś za blisko rosło, to pewnie przesadzil, jak coś mu uschło, to posadził coś innego. Ja bym tam nie obraziła się, jak by mi ktoś taki ogród (i dom!) podarował, nie wybrzydzałabym w każdym razie. :wink: Ciekawe też ,że te najbardziej krytykujące osoby jakoś nie pokazują swoich fantastycznych ogrodów, domów i wnętrz. Fugas ma fajny dom i ogród, niejeden by tak chciał, chętnie też dzielił się doświadczeniami - no i do tego ma śliczne dziecko i pewnie jest szczęśliwy w swoim miejscu na ziemi. Pozdrowienia!!!

• 7 months później...
  • 2 weeks później...
A Fugas obraził się chyba na dobre lub po prostu korzysta ze swojego domu i ogrodu, bo nie odzywa się już tyle czasu. A ja nadal jestem ciekawa co wyszło z Fugasowego ogrodu. Ta krytyka jaka go spotkała była paskudna i była wyrazem ówczesnego nastroju na forum. A ogród Fugasa na pewno w tym sezonie był fajny! (nawet jeśli coś tam zmieniał i przesadzał - w końcu po też jest ogród).

• 3 months później...

No tak wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły :x :( :) :D A gdzie Fugas pewnie już nie zagląda to swojego postu bo ma dosyć napastliwych uwag . I tak był cierpliwy bo ja zaraz po pierwszym "ciosie" bym odpaliła :evil:

Uważam , że żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo do swego światopoglądu a jeżeli ktoś uważa np , że "ogród jest obrzydliwy" to ten "ktoś" ma problem sam ze sobą więc powinien stanąć w lustrze i przegadać ten problem . Tak więc Fugas Ty jesteś w porządu to inni mają problemy :D :D :D

Pozdrawiam Kalia