Włodek W. 20.11.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 promodzianka A jaki teraz masz okap i czy jesteś zadowlona z zakupu Jestem w ,,rozterce" co wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.11.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 ja mam caly sprzet AGD Aristona i jestem bardzo zadowolona! w sklepie przy zakupie wystarczy, ze porownalam jak otwiera sie piekarnik amiki i aristona i juz wiedzialam, ze nie kupie amiki, bo ariston otwiera sie bezszelestnie czego nie moge powiedziec o amice. piekarnik mam z bogatym wyposazeniem, stwierdzam ze niepotrzebnie, bo korzystam tylko z termoobiegu i normalnego pieczenia, ariston rozna nie posiada (zaden model) lecz to zaden problem poniewaz mieso piecze sie ladnie na termoobiegu. co do emali latwoczyszczacej to uwazam, ze to bajka-chcac miec czysty piekarnik trzeba zakasac rekawy i go po prostu wymyc. plyte mam gazowa na szkle lodowym. co do lodowek to slyszalam od paru osob, ktore posiadaja amiki same negatywne opinie, ja mam aristona, pralke rowniez. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 piekarnik w tym zestawie to zupelna nowosc...super wyposazony....8 funkcji + rozen obrotowy,emalia samoczyszczaca + czyszczenie parowe i blachy non stick....do tego zegar z pelnym programatorem i to wszystko za ok 1400zl....przynajmniej za tyle dzis taki sprzedawalem Adass - ja tez chcę tak tanio, ten piekarnik to najtańszy widzialam za 1950 zł !! Właśnie to, że ma tak duzo funkcji mnie w nim przekonuje, a nawet za 1950 to relacja cena-funkcje-wygląd jest bardzo dobra. Ale zadałam pytanie czy ktoś może mi zaproponować cos o zblizonych parametach i cenie innej firmy - na razie nikt nic konkretnego nie napisał. Przez wyszukiwarkę przejrzałam wiele postów na ten temat, i zarowno o zmywarce jak i lodowce znalazłam praktycznie same pozytywne wypowiedzi. na temat Amici zdania sa podzielonemniej więcej 50:50, a o Ciarko to chyba nikt nic nie wie napisałam tez na priva do mdzalewscy ale jak na razie bez odzewu, choc mam nadzieje, że jednak mi odpiszą Polecam sklep internetowy . Ten piekarnik maja jeszcze taniej 1599!!! http://www.maximedia.pl/?c=piekarniki_do_zabudowy&p=amica_ebst_28i http://www.maximedia.pl/piekarniki_do_zabudowy/ Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.11.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Tez szukalam na temat tego piekarnika i plyty Ariston i nic rowniez nurtuje mnie to pytanie, czy warto kupic, bo na oko przynajmniej cena naprawde atrakcyjna... Tylko to znalazłam z Aristona : http://www.maximedia.pl/szukaj/?q=Ariston&p=piekarniki_do_zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 28.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Dziewczyny a ja mam pytanie czy zastanawiałyście się po co wam te liczne bajery, może lepiej kupić piekarnik z mniejszą ilością funkcji. Podobno czym rzecz bardziej naładowana techniką tym łatwiej coś przez nieuwagę popsuć a koszt naprawy droższy. Może wam mieszam to przepraszam ale w swoim obecnym piekarniku właściwie tylko piekę ciasta, mięso, robię zapiekanki, piccę, zapiekam bigos. I już się pogubiłam z tymi różnymi rozwiązaniami oferowanymi przez firmy.Mnie w piekarniku nurtuje taka rzecz, jaka powinna być ta szybka, żeby nie pożółkła z czasem, bo będzie w moim przypadku wyeksponowana w słupku co za 5 lat, więc szukam jakiejś takiej wersji żeby można łatwo było piekarnik czyścić. Ale ktoś napisał na forum że nic nie zastąpi porządnego umycia piekarnika więc może i to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warm 28.11.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Broncio ! W ktorym Mediamarkcie - i czy moze jeszcze sa - te zmywarki Boscha w cenie 1199z? Bo w moim ten model stoi za 1699, a facet ktory je tam sprzedaje zeznaje ze byla na nie promocja w gazetce ale za 1499... Jak to jest? Kupiles i jak sie sprawuje? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts