training_Wawa 02.11.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam, Poszukuje architekta do zaprojektowania dwóch domów jednorodzinnych położonych na działkach obok siebie. Ponadto chciałbym zlecić wykonanie projektów wnętrz w tych domach. Proszę o kontakt osoby posiadające referencje, mające ciekawe a zarazem oryginalne pomysły i mające cierpliwość do wymagających klientów. Proszę przesłać namiary na swoje strony lub projekty na adres szkolenie@gmail.com. Jeśli ktoś z forumowiczów ma namiary na jakiegoś kreatywnego architekta, to proszę również o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
training_Wawa 05.11.2005 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zadni architekci nie czytaja tego forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.11.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Chcesz by Twój dom był oryginalny ciekawy i nowoczesny znam takiego architekta robiłem instalację w jednym z domów zaprojektowanych przez niego a drugi oglądałem oczywiście w Warszawie Maciej Bolewski http://www.studiosztuki.com.pl maciekbolewski@studiosztuki.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszczucki 07.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 owszem architekci tez odwiedzają tą stronę. Tyle że chyba ci młodzi, poszukujący klienta. Chetnie zapoznałbym sie z tym tematem. Jako młody architekt na pewno ofiaruję pełne zaangażowanie i entuzjazm oraz profesjonalizm i dokładność.A nawet cierpliwość dla najbardziej wymagających klientów. m-i-a@epf.pl602 821 038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 czytaja i nawet się udzielają ale klientów tutaj nie szukają pozdrawiam i zycze powodzenia w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mintek 07.11.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 robert skitek napisał: czytaja i nawet się udzielają ale klientów tutaj nie szukają pozdrawiam i zycze powodzenia w wyborze pewnie... http://foto.onet.pl/upload/33/51/_550383_n.jpg ...gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noa noa 07.11.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 training_Wawa robert skitek zrobił teraz genialny dom w Krakowie, a basen przy tym domu po prostu zachwyca Nie znajdziesz go na stronie firmowej roberta. Ale pewno robert teraz "utknie" na południu Polski, bo dom jest w najbardziej prestiżowym miejscu w Krakowie. robert - musisz uzupełnić stronę firmową!!! training_Wawa - zobacz na stronie roberta kuchnię zaprojektowaną do tego właśnie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 mimi, dzieki, ale nie trzeba bylo... nie mam zamiaru chwalic sie swoimi projektami na tym forum... kto chce do zajrzy sam na moją stronę.a zdjecie jak zwykle wyrwane z kontekstu z ostatniego etapu budowy.to ja gratuluje mintkowi zajadlosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts