rbialo 02.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam! Na stronie http://www.ecru.pl/ jest następująca informacja: Ze względu na spore zainteresowanie, jakim cieszył się program do samodzielnego projektowania kuchni dołączony do październikowego numeru czasopisma MURATOR w bieżącym listopadowym numerze na płycie CD obecny jest m.in. oparty o technologię PRO100 program do samodzielnego projektowania łazienek. Tymczasem ani na okładce pisma, ani na stronie www nie udało mi się dojrzec najmniejszej wzmianki o tym fakcie. Czyżby nie było tego programu na plytce? Niestety pismo jest zafoliowane więc nie mogę sprawdzić przed zakupem co faktycznie kupuję. A - co chyba nikogo nie dziwi - nie zamierzam wydawać pieniędzy na coś co nie będzie mi potrzebne. Dlatego bardzo proszę o informacje - czy na płcie CD z numeru 11/2005 jest wspomniany wyżej program czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 03.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Witam, do pażdziernikowego numeru Muratora dołączona była płyta SALON, a nie KUCHNIA. Kuchnia była kiedyś wcześniej - mam, ale nie wiem, z którego to numeru. A w listopadowym Muratorze są łazienki, ale na płycie są tylko zdjęcia i teoria - programu do projektowania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.01.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Wszystko się zgadza, tylko że sprawa dotyczy roku 2004.Były dołączone 2 programy, bardzo fajne i proste w obsłudze, tyle że bez możliwości zapisania projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 12.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Wszystko się zgadza, tylko że sprawa dotyczy roku 2004. Były dołączone 2 programy, bardzo fajne i proste w obsłudze, tyle że bez możliwości zapisania projektu. a po co zapisywac? wystarczy do konca budowy nei wylaczac komputra ten murator to nas ladnie laduje w bambuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts