MUREK 02.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam , po kliknięciu na link w celu śledzenia wątku nie pojawia się on w liście moich wątków. Po kolejnych kliknięciach na inne wątki też nie pojawiają się na liście.Obecnie mam ich 12 zapamiętanych - chyba nie jest to max liczba ? I odwrotnie jak kliknę "przestań śledzić" to nadal post/wątek pozostaje na tej liście . Proszę o info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.12.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 liście moich wątków chyba jestem slepy jak sie dostac do tej listy? ja nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 09.12.2005 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Chodziło mi o "Zobacz swoje posty" w prawym górnym rogu ; czyli inaczej mówiąc o listę postów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 09.12.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Chodziło mi o "Zobacz swoje posty" w prawym górnym rogu ; czyli inaczej mówiąc o listę postów . to nie ma nic wspolnego z sledzeniem (tak sadze) - to sa po prostu wszytskie watki w ktorych napisales co najmniej jednego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts