trobe 05.12.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Tomik, Wladek, dzięki. Wygląda na to, że coś "pochrzaniłam". Proszę o jeszcze jedną informację. Ewentualny instalator powiedział mi, że na warunki polskie kondensaty są przereklamowane bo u nas jest inna, niż w ościennych krajach zawartośc procentowa gazu w metrze sześciennym (faktyczna), co przekłada się na mniejszą opłacalnośc tej inwestycji. Namawia mnie na kocioł żeliwny z otwartą komorą spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 05.12.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 trobe - pewnie ma jakiegoś żeliwiaka na stanie magazynowym i szuka jelenia żeby go popchnąć -> zmień instalatora Albo to kolejny gościu z gatunku "panie, ja tam od zawsze żeliwne instalowałem, a to-to to qpa złomu i tyle" ->> tym bardziej zmien instalatora pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.12.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ha, ha. A to włąśnie autoryzowany wykonawca współpracujący i polecany przez przedstawiciela Viessmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 06.12.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 trobe - pewnie ma jakiegoś żeliwiaka na stanie magazynowym i szuka jelenia żeby go popchnąć -> zmień instalatora Albo to kolejny gościu z gatunku "panie, ja tam od zawsze żeliwne instalowałem, a to-to to qpa złomu i tyle" ->> tym bardziej zmien instalatora pozdr - Krzysiek Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 07.12.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ja mam Saunier Duval IsoMax Condens sterowany bezprzewodowo za 7.500zł brutto (w katalogu coś koło 10.000zł). Rewelacja kociołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts