katgoli 20.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam kikris, wasza lazienka jest fantastyczna mysle ze bedziecie sie w niej bardzo dobrze czuli. Wyglada troche jak lazienki w Hiszpanii......znajomymi sie nie przejmuj zbudowaliscie dom dla was nie dla znajomych. Pozdrowienia z FrankfurtuKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 W sumie my się nie przejmujemy, bo domek jest dla nas Jedyne co to tak się trochę dziwiliśmy, że nam się tak podoba, a inni tak kręcą nosem. Ale są gusta i guściki Na szczęście nie mamy żadnych kompleksów co do tego a łazienka jest na razie (przed podłogami) jednym z najbardziej podobających się nam miejsc w domu Drugą sprawą jest to że ludzie jednak patrząc na dom z zewnątrz wyobrażają sobie już od poczatku konkretny styl wnętrza - a to co jest u nas zrobione nie pasuje do ich wyobrażeń Tak samo mamy w aktualnym mieszkaniu. Budeynek jest przedwojenny, wysokie wnętrza ze sztukateriami na sufitach a my mamy małe, raczej nowoczesne meble i stosunkowo duzo przestrzeni "niezagraconej", bez zasłon itp. Teraz jeszcze jednak fotka z drugiej strony łazienki. Pod blatem z umywalkami będą szafki z suwanymi drzwiczkami w kolorze białym błyszczącym. Nie zwracajcie uwagi na jakość fotki gdyż jest to panoramka z 31 zdjęć z komórki i nie wyszła najlepiej http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_F00OL5_1m_k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 czy możesz zdradzić co to za wanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 20.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Czy mi sie wydaje czy w parapecie pod oknem masz halogeny? czy to może cos innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wanna: akrylowa Sanitop-Wingenroth (chyba seria Plan ale głowy sobie uciąć nie dam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Czy mi sie wydaje czy w parapecie pod oknem masz halogeny? czy to może cos innego.... Halogeny: 4 są w parapecie i 1 nad stelażem WC. Takie słabiutke 10W z mlecznym szkłem - dzięki temu dadzą "odpoczynkowe" światło. Dodatkowo mamy przewód na normalne, górne oświetlenie i oświetlenie przy lustrze nad umywalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HANPIO 20.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Gratuluję. Domek jest bardzo śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 20.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No co tu dużo ukrywać - BAJKA!!! Bardzo mi się podoba wasz domek, a łazienka jest zachwycająca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 20.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no to jestem w szoku Myślałam że juz wszystko wiedziałam na tym forum ale Twój(raczej Wasz:)) domek to IDEAŁ Piekna elewacja, cudne łazienki , śliczne podłogi....ect Czy gres polerowany (tak mi sie wydaje?) po falistej linni przycinał glazurnik czy maszynowo? Prosze tez o namiary na speca od elewacji , napisz tez ile zyczył sobie za m2 prosilabym ewentualnie namiary na glazurnika... czekam czakam... bede zaglądac WARTO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 20.07.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 czym składasz panoramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no to jestem w szoku Myślałam że juz wszystko wiedziałam na tym forum ale Twój(raczej Wasz:)) domek to IDEAŁ Piekna elewacja, cudne łazienki , śliczne podłogi....ect Czy gres polerowany (tak mi sie wydaje?) po falistej linni przycinał glazurnik czy maszynowo? Prosze tez o namiary na speca od elewacji , napisz tez ile zyczył sobie za m2 prosilabym ewentualnie namiary na glazurnika... czekam czakam... bede zaglądac WARTO! Gres polerowany, cięcie ręczne Człowieka od elewacji nie bardzo polecę, bo napracował się, ale zostawił robotę nieskończoną i do poprawek. Moi górale musieli wszystko poprawić po nim, no i połozyć tynk, którego tamten nie zdążył Glazurnik jest z ekipy, która robiła prawie całość wykończeniówki. Sam nie pracuje tylko ze swoją ekipą (4 osoby, każda od innych prac). Ja ich po prostu wziąłem bo miałem duzy zakres prac no i znałem ich z wcześniejszej budowy domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 czym składasz panoramki? PTGUI - całkiem fajne narzędzie, tylko jeszcze się ciągle go uczę (co widać ) Obróbka w GIMPie pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 20.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witam,nie będę się rozpisywać, dom jest poprostu zaj.......(brakuje mi innego słowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 witam , kolejne fotki, tym razem zbliżenia umywalki http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/Zdjecie064_filtered_m.jpg zbliżenie na płytki i baterię wannową - LITERKI SĄ LUSTRZANE http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/Zdjecie065_filtered_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 20.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no ok ale kto Ci to wszystko projrktował ? A jak ida prace podłogowe? Kiedy planujecie sie wprowadzić? Droga była ta Twoja ekipa? Tez mam cały dom do wykonczenia, w poniedzialek będa robic tynki wewnetrzne(gips) pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Łazienki zostały zaprojektowane przez nas osobiście, tak samo jak ścianka telewizyjna, kominek, kuchnia itp Koncepcja podłogi w salonie jest architekta i na tym koniec. Mieliśmy wstępne rysunki z których po 1,5 roku została jedynie podłoga Podłogi na górze zrobione w trzech pomieszczeniach - do poniedziałku mają być zamknięte . Potem zostanie parkiet na dół i koniec Ekipa nie jest tania ale warta każdej złotówki Z jakiejś przyczyny pracują od lat w tym samym składzie i nie uciekają na zachód Tylko z terminami mają krucho i kazali się nie polecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 20.07.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 kirkris! a możesz mi odp na druga część? aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.07.2007 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 poprawiłem poprzedniego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 20.07.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 a to pech:( widzę że są nieżli szybko odpisujesz? Pewnie tez sie nie mozesz nadziwić że to cudo Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 21.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Kirkris piękne wnętrza, łazienka cudo .Na czym umocowane są umywalki.Gratuluję pomysłów!!!Czekam na podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts