DarioAS 21.07.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 nie wiem, czy przyślepłam, czy co ale czy nikt jeszcze się nie spytał co to za płytki w tej łazience???? Ale cudo, proszę o namiary, chyba się zakochałam W tej łazience oczywiście Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 21.07.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dom Przepiękny. Od momentu jak go zobaczyłam jestem zachwycona Waszym niesamowitym wyczuciem smaku. Domek dopieszczony w szczegółach. Lazienka bardzo ładna płytki niesamowite.Jednak uważam (i teraz pewnie polecą epitety) że rozwiązanie z dwoma umywalkami gdzie jedna praktycznie styka się zdrugą nie jest strzałem w dziesiątkę. Wydaje mi się że lepsza byłaby jedna duża umywalka. Ja też będę chciała włazience umywalkę dla mnie i dla męża ale tylko wtedy gdy będzie na to odpowiednio dużo miejsca bo chyba Wam go jednak trochę zabrakło, nie ujmuje to jednak pięknej całości. Gratuluje! i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.07.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Kirkris piękne wnętrza, łazienka cudo . Na czym umocowane są umywalki. Gratuluję pomysłów!!! Czekam na podłogi. umywalki są nablatowe, po prostu postawione na blacie i przykręcone odpływem wody połączenie z blatem uszczelnione silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.07.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 nie wiem, czy przyślepłam, czy co ale czy nikt jeszcze się nie spytał co to za płytki w tej łazience???? Ale cudo, proszę o namiary, chyba się zakochałam W tej łazience oczywiście Pozdrawiam płytki to firma Zirconio z Hiszpanii ale nie znam nazwy modelu Kupowałem widząc konkretną płytkę a na stronie firmy Zirconio ich nie mogłem znaleźć Na blatach czarny gres też firmy Zirconio Wszystkie płytki do obejrzenia w EuroCeramika w TTW Opex w Warszawie- oni są jedynym dystrybutorem firmy w Polsce (tak przynajmniej twierdzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.07.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dom Przepiękny. Od momentu jak go zobaczyłam jestem zachwycona Waszym niesamowitym wyczuciem smaku. Domek dopieszczony w szczegółach. Lazienka bardzo ładna płytki niesamowite. Jednak uważam (i teraz pewnie polecą epitety) że rozwiązanie z dwoma umywalkami gdzie jedna praktycznie styka się zdrugą nie jest strzałem w dziesiątkę. Wydaje mi się że lepsza byłaby jedna duża umywalka. Ja też będę chciała włazience umywalkę dla mnie i dla męża ale tylko wtedy gdy będzie na to odpowiednio dużo miejsca bo chyba Wam go jednak trochę zabrakło, nie ujmuje to jednak pięknej całości. Gratuluje! i pozdrawiam Z mojej strony żadnych epitetów nie będzie Umywalki nie stykają się. Każda ma szerokość 56 cm a odległość miedzy ścianą a pierwszą z mich to 15 cm. Odległości między nimi to też 15 cm. Razem dwie umywalki zajmują szerokość 157 cm. jest to raczej więcej niż duża podwójna umywalka - mają ok 140 cm max Robiliśmy próby przed kupnem umywalek i stwierdziliśmy, że rozstaw jest OK. Skos dachu nie pozwala ustawić ich jeszcze szerzej aby dało się korzyst z obu umywalek i nie walić głową w krawędź Cały blat ma ponad 3m szerokości więc być może takie jest wrażenie przy oglądaniu łazienki, niemniej jednak wydaje mi się, że nie powinno być róznicy między umywalką podwójną a dwiema sporymi obok siebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 21.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 łazienka jest boska...a dwie umywalki to moim zdaniem idealne rozwiązanie a może sobie na to pozwolić ktos kto ma własnie dużą łazienkę. Ja tez bedę miała 2 sztuki (podobne wymiary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 23.07.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 , też uważam że dwie umywalki są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwcia 23.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 kirkrisdom śliczny, przepięknie wykończony.Bardzo podobają mi się Twoje drzwi wejściowe, i mam pytanie. Jakie mają wymiary, skrzydło drzwiowe (wys i szer) i otwór który był wymurowany. A przy okazji jak podasz cenę to będę wdzięczna bo też mam zamiar zamówić drzwi Urzędowskiego a otwór w domu ma wymiary 230 na 140 szerokości i ciągle się zastanawiam czy zrobić wysokie drzwi na 230 z doświetlem z boku czy tak jak Ty masz drzwi standardowe i doświetla z boku i góry. Tylko czy drzwi o wys 206 nie są mniej efektowne w wyglądzie, a 211 mi nie zrobią bo doświetle nie wyjdzie?I napisz jak się sprawują w użytkowaniu bo są dość ciężkie i czy zamawiałęś do nich jakieś niestandardowe dodatki (zamki, zawiasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 23.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witam, Ja rowniez jestem zachwycona twoim domkiem Tez sie zastanawialam nad tym projektem ale odstraszyła mnie wąskie i długie schody i koszty budowy ale domek jest cudny, zwlaszcza twoje wykończenie strasznie podoba mi się elewacja i dachówka. Ja będę kombinowac coś w tym stylu ale z blachodachówką ze względu na koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 24.07.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 kirkris dom śliczny, przepięknie wykończony. Bardzo podobają mi się Twoje drzwi wejściowe, i mam pytanie. Jakie mają wymiary, skrzydło drzwiowe (wys i szer) i otwór który był wymurowany. A przy okazji jak podasz cenę to będę wdzięczna bo też mam zamiar zamówić drzwi Urzędowskiego a otwór w domu ma wymiary 230 na 140 szerokości i ciągle się zastanawiam czy zrobić wysokie drzwi na 230 z doświetlem z boku czy tak jak Ty masz drzwi standardowe i doświetla z boku i góry. Tylko czy drzwi o wys 206 nie są mniej efektowne w wyglądzie, a 211 mi nie zrobią bo doświetle nie wyjdzie? I napisz jak się sprawują w użytkowaniu bo są dość ciężkie i czy zamawiałęś do nich jakieś niestandardowe dodatki (zamki, zawiasy) Wiesz co, nie pamiętam teraz, muszę zmierzyć Z tego co pamiętam to moje miały chyba ponad 250 cm wysokości. Szerokość standardowa 140 cm. Co do wilkości samego skrzydła to Ci nie powiem bo nie pamiętam Są dość ciężkie i lekko się opuściły na zawiasach - muszę je wyregulować. Generalnie podobają mi się i na razie nie mam jeszcze problemów - zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 24.07.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 witam, Ja rowniez jestem zachwycona twoim domkiem Tez sie zastanawialam nad tym projektem ale odstraszyła mnie wąskie i długie schody i koszty budowy ale domek jest cudny, zwlaszcza twoje wykończenie strasznie podoba mi się elewacja i dachówka. Ja będę kombinowac coś w tym stylu ale z blachodachówką ze względu na koszty My wybierając projekt zupełnie nie mieliśmy pojęcia o kosztach budowy Schody są faktycznie długie i drogie Niemniej jednak był to projekt który spodobał się nam "od pierwszego wejrzenia" K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 24.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Kirkris a jakiej szerokości są opaski wokół okien? ile sobie zyczyli za m2 elewacji fachowcy?pozdrawiamp.s wklej moze jeszcze jakieś zdjeci SUPER domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 24.07.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Kirkris a jakiej szerokości są opaski wokół okien? ile sobie zyczyli za m2 elewacji fachowcy? pozdrawiam p.s wklej moze jeszcze jakieś zdjeci SUPER domku o ile pamiętam to ok 20 cm ale głowy sobie nie dam uciąć - jak Ci bardzo zależy to postaram się pamiętać aby je zmierzyć jak będę na budowie "Fachowcy" rok temu wzięli za klejenie, siatkowanie i pokrycie klejem boni 16 PLN/mb ale potem musiałem zapłacić innym za poprawki i otynkowanie Ze zdjęciami czekam na jakieś postępy prac - na razie mam podłogę na części domu Teraz muszę pojechac i popstrykać fotki Jest szansa że niedługo jakieś pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 24.07.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Kirkris a jakiej szerokości są opaski wokół okien? ile sobie zyczyli za m2 elewacji fachowcy? pozdrawiam p.s wklej moze jeszcze jakieś zdjeci SUPER domku o ile pamiętam to ok 20 cm ale głowy sobie nie dam uciąć - jak Ci bardzo zależy to postaram się pamiętać aby je zmierzyć jak będę na budowie "Fachowcy" rok temu wzięli za klejenie, siatkowanie i pokrycie klejem boni 16 PLN/mb ale potem musiałem zapłacić innym za poprawki i otynkowanie Ze zdjęciami czekam na jakieś postępy prac - na razie mam podłogę na części domu Teraz muszę pojechac i popstrykać fotki Jest szansa że niedługo jakieś pokażę czyli umawialeś się bez materiału?! ja dzis dostałam wycene na 90zł z metra(wraz z materiałem) - to chyba dobra cena (styr 12cm tynk mineralny)Pokaże im Twój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 24.07.2007 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 czyli umawialeś się bez materiału?! ja dzis dostałam wycene na 90zł z metra(wraz z materiałem) - to chyba dobra cena (styr 12cm tynk mineralny)Pokaże im Twój dom Bez materiału - sama robocizna Materiał w tym wypadku to nie majątek - najdroższa jest praca Poza tym za tynkowanie płaciłem podwójną stawkę i to za metr bieżacy Wynika to z konieczności dobrego wypełnienia tynkiem przestrzeni między boniami (i u mnie w części domu w róznych kolorach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 24.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nawet sobie nie wyobrażam jak to KASA ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 24.07.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 taniej niż kupno nowego bliźniaka 1,5 km dalej na 300m działce (ja mam 2 tys.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 piekny domek, czekam na iecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 25.07.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Teraz niestety fotka z uszkodzeniem Montazysta uszkodził ścianę z KG. Muszę się dowiedzieć jak to mozna naprawić najmniejszym kosztem i bez przebudowy pół domu http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/Zdjcie033.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 25.07.2007 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 fotka korytarza z podłogą http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/test1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts